Dark Souls II | Xbox 360

این Tower shield انگار باگ بازیه !
همه ضربات رو بلاک می کنه، اون Lost sinner و Gargoyle ها و بقیه رو مثل آب خوردن زدم .
دیگه انگار هیچ غول سختی وجود نداره !!!

نه آقا خداوکیلی Demons souls بین این سه تا از همه سخت تر بود، با اینکه اونو بعد از dark souls بازی کردم ولی واقعا عرق منو در می اورد !
جریمه هایی که برای مردن می دادی خیلی سنگین بود، یهو نگاه می کردی می دیدی Tendency سیاه شده حالا بیا و درستش کن .
بون فایر هم که اصلا نبود فقط اول هر مرحله یه ARC Stone بود.
قول ها هم که واقعا وحشتناک بودن، اون Man Eater ها از Smough & Orneshtein سخت تر بودن توی این قسمت که تا حالا غولی به اون سختی ندیدم.

uhhhh یعنی من فقط با اون باس مشکل داشتم اینجا؟
باور کن 1 ساعت و نیم داشتم میمردم فقط :دی نمیدونم چرا ولی هی زیاد میشدن من استرسی میشدم میمردم.
جالبه من تو Dark Souls 1 این Smough & Ornstein برام زیاد سخت نبودن، به جاش Four Kings خیلی مزخرف بود!!
سلیقه ای سختی باس ها فکر کنم :دی

نه آقا خداوکیلی Demons souls بین این سه تا از همه سخت تر بود، با اینکه اونو بعد از dark souls بازی کردم ولی واقعا عرق منو در می اورد !
جریمه هایی که برای مردن می دادی خیلی سنگین بود، یهو نگاه می کردی می دیدی Tendency سیاه شده حالا بیا و درستش کن .
بون فایر هم که اصلا نبود فقط اول هر مرحله یه ARC Stone بود.
قول ها هم که واقعا وحشتناک بودن، اون Man Eater ها از Smough & Orneshtein سخت تر بودن توی این قسمت که تا حالا غولی به اون سختی ندیدم.
چی بگم! برای من که demons souls راحت تر بود! هیچ وقت هم تندنسی سیاه نشد که ببینم چی میشه! man eater هم میشد با روش های عجیب و غریب خیلی راحت بکشیشون!
سختترین باس DS1 واسه من بدون شک Four Kings بود . تو این شماره هم تا الان Mytha و Smelter

سختی خود باس 4 کینگ به کنار بون فایر هم اون دورو برها نبود مجبور بودی بعد از هر شکست کلی راه برای تا برسی به باس!

uhhhh یعنی من فقط با اون باس مشکل داشتم اینجا؟
باور کن 1 ساعت و نیم داشتم میمردم فقط :دی نمیدونم چرا ولی هی زیاد میشدن من استرسی میشدم میمردم.
جالبه من تو Dark Souls 1 این Smough & Ornstein برام زیاد سخت نبودن، به جاش Four Kings خیلی مزخرف بود!!
سلیقه ای سختی باس ها فکر کنم :دی
اتفاقا سلیقه ایی نیست بستگی به کلاست داره...
four kings با Socerer میزدی...نزدیکتم نمیتونستن بشن...:d
اولش فک کردم illusion هست...
ولی نگو باسه واقعیه...همینطور میومدن 2 ضربه میخوردن میرفتن:|(اصلا نفهمیدم کمبو هاشون چیه...حتی یدونه)
ولی تو این نسخه رسما ***** به socerer...دیگه اون دمیج زیبا رو نداره:(باس اخر رو با 3 ضربه میزدی اونم با لول زیر 100...الان با لول 100 میزنی great heavy soul
200 تا به زور کم میکنه:|

اتفاقا سلیقه ایی نیست بستگی به کلاست داره...
four kings با Socerer میزدی...نزدیکتم نمیتونستن بشن...:d
اولش فک کردم illusion هست...
ولی نگو باسه واقعیه...همینطور میومدن 2 ضربه میخوردن میرفتن:|(اصلا نفهمیدم کمبو هاشون چیه...حتی یدونه)
ولی تو این نسخه رسما ***** به socerer...دیگه اون دمیج زیبا رو نداره:(باس اخر رو با 3 ضربه میزدی اونم با لول زیر 100...الان با لول 100 میزنی great heavy soul
200 تا به زور کم میکنه:|

hmm من که کلا هیچی از Pyromancy و sorcery اینا نمیدونم :دی
کلا تو کلا سری souls یک دونه Heal داشتم تو نسخه ی اول. warrior همیشه برمیدارم، حتی نمیدونم pyromancy و این چجوری اصلا کار میکنه :دی
اون باره اولم که بازی رو تموم میکنم اینقدر طول میکشه که انرژی نمیمونه واسه باره دوم...

اون four kings که میگین رو بار اول سر یک اشتباه مردم و بار دوم زدمش. تو دارک سولز قبلی انصافا فقط باس های انورلوندو من رو اذیت کردن( البته دور دوم نیتو هم اضافه شد) ولی این بازی دم به دقیقه به مشکل برمیخورم. بقول دوستان فکر میکنم سلیقه ایه.
الان اون موش رو هم زدم رسیدم به عنکبوت. یکی دو باری فعلا مردم ولی بسختی موش بنظر نمیرسه و با کمی تمرکز فکر میکنم بتونم بزنمش.
از طرفی این tower shield که چند بار ذکر خیرش شده رو من ندارم. یعنی سپر به شکل tower shield دارم ولی سپری که اسمش tower shield باشه رو ندارم. با کمی جستجو معلوم شد جایی که این سپر رو میشه گرفت جا انداختم و باید برم سراغش.

سلام
دوستان من اولین بارمه این بازی رو دارم میرم کلا سیستمش دستم نیست، اگه لینکی، مطلبی سراغ دارید که توضیحاتی داده باشه ممنون میشم بزارید، تو سایت خود بازی چیزی پیدا نکردم :(
ممنون

اون four kings که میگین رو بار اول سر یک اشتباه مردم و بار دوم زدمش. تو دارک سولز قبلی انصافا فقط باس های انورلوندو من رو اذیت کردن( البته دور دوم نیتو هم اضافه شد) ولی این بازی دم به دقیقه به مشکل برمیخورم. بقول دوستان فکر میکنم سلیقه ایه.
الان اون موش رو هم زدم رسیدم به عنکبوت. یکی دو باری فعلا مردم ولی بسختی موش بنظر نمیرسه و با کمی تمرکز فکر میکنم بتونم بزنمش.
از طرفی این tower shield که چند بار ذکر خیرش شده رو من ندارم. یعنی سپر به شکل tower shield دارم ولی سپری که اسمش tower shield باشه رو ندارم. با کمی جستجو معلوم شد جایی که این سپر رو میشه گرفت جا انداختم و باید برم سراغش.
البته همین Tower Shield هم تو مبارزه Smelter خیلی کم میاره :دی ولی در کل سپر خیلی خوبیه .

در مورد باس انور لوندو هم دقیقا منم بار اول با یه اشتباه چکش خورد سرم و مردم ولی بار دوم رفتم :دی

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان من اولین بارمه این بازی رو دارم میرم کلا سیستمش دستم نیست، اگه لینکی، مطلبی سراغ دارید که توضیحاتی داده باشه ممنون میشم بزارید، تو سایت خود بازی چیزی پیدا نکردم :(
ممنون
این بازی چون جدید هست اطلاعات جامعی نداره . شما برای آشنایی میتونی به صفحه wikidot ـه شماره های قبلی بری و کلا با مدل بازی آشنا بشی . بعد بیای سراغ این بازی (البته توصیه میکنم حداقل Dark Souls 1 رو حتما بازی کن )

http://darksouls.wikidot.com/
http://demonssouls.wikidot.com/home

سختترین باس DS1 واسه من بدون شک Four Kings بود . تو این شماره هم تا الان Mytha و Smelter :دی

Mytha سخت بود واقعا:-o اونو که آسیاب رو می سوزوندی دیگه رسما آب خوردن میشد، من همون بار اول کشتمش!

-----------------------------------------------

من الان وارد اون چاه بزرگه توی ماجولا شدم رفتم Gutter بعد از اون جا هم رفتم پایین تر یه جایی هست به نام Black Guleh که دیگه سر همون بونفایر اول سیو کردم اومدم بیرون! توی Gutter آیتم های خیلی زیاد و خوبی هست ولی خب یکم گرفتنشون سخته!

کسی میدونه اگه توی تمام اون دریچه های Saint's Grave از این Pharros Lockstone ها بزاریم چه اتفاقی می افته؟

این Convenant ها رو چطوری ظاهر کنم موقع نبرد؟ باید حتما انگشترشون دستم باشه؟ چون بجز باس اول تا الان دیگه سامون نکردم و اصلا قبل غول ها اون علامت سفید روی زمین ظاهر نمیشه!

راستی این Tower Shield و Gym Shield رو از کجا پیدا میشه کرد؟

دستان و اساتید لطفا بگید این باس که اسمش iron keep هست چطوری باید برم تو محیطش؟؟؟
اسم منطقش iron keepere بايد از Majula بري به سمت Heide's Tower of Flame همون اول مسير يه ستون استوانه هست كه واسه به حركت دادنش نياز به سنگه
حالا سنگش دست اون فروشنده تو Heide's Tower of Flame بونفاير دومه (همون خانومه)
يا بايد بكشيش يا اين كه باهش صحبت كني بعداز اين كه يه ست لباس بهت داد خودش مياد پيش هم استوانه كه با 2000 تا سول مسير iron keep رو واست باز ميكنه

Last edited by a moderator:
این Drangelic Castle خیــــــلی خفنه !! فعلا از بیرون دیدم . همینطور چند دقیقه محو تماشاش شدم مخصوصا اینکه شب هست و بارونی و ... :bighug: فوق العادست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or