فقط موقعه باس ها مولتی میشه بقیه جاها چی؟؟؟؟؟؟
اگر red eye orb استفاده کنی میتونی به دنیای بقیه حمله کنی. اگر زیاد حمله کنی به عنوان گناه کار شناخته میشه
اگر blue eye orb استفاده کنی به کسایی که گناه زیاد کردن حمله میکنی. این باعث میشه گناه خودت زیاد نشه. ولی طبیعتا به هرکس حمله میکنی خودش pvp باز حرفه ای هست.
اگر عضو گروه way of the blue بشی هروقت کسی به دنیات حمله کنه یه نفر از گروه blue sentinels میاد کمکت
اکر عضو blue sentinels بشی میری کمک کسایی که عضو way of blue هستن
یه فزقه هم هست که اسمشو یادم نیست ولی عضو بشی یه آیتم بهت میدن که دیگه بدونه نیاز به red eye میتونی تا دلت میخواد حمله کنی به اینو اون
برای co-up میتونی با اون آیتمی که شبیه گچ سفید هست اسمتو روی زمین بنویسی تا هرکس کمک لازم داشت تورو سامون کنه.
یا میتونی بقیه رو سامون کنی تا کمکت کنن
اینا بخشهایی هست که من دقیق میدونم.
یه چیز دیگه هست که من نمیدونم دقیقا چرا و کی اتفاق می افته. ولی یازی ناگهان تورو میفرسته به یکی حمله کنی یا یکیو میفرسته یه تو حمله کنه. تجریه شخصی من این بوده که یه سری جاهای خاص اتفاق می افته. مثلا اتاق قبل از gargoyle و gates of pharros خیلی احتمالش زیاده اینجوری بشه. ولی شرایط دیگشو نمیدونم چیه. شاید به covenant هم ربط داشته باشه.
ویرایش - اگه گناهت خیلی زیاد شده و هی بهت حمله میشه یه merchant نزدیک باس عنکبوت هست که سول میگیره و گناهات رو پاک میکنه.
ویرایش ۲- از اونجایی که همه این سامون ها و حمله ها رندوم هستن اگر میخوای با شخص خاصی coop بزنی یه انگشتر هست که ازگربه توی ماجولا میخری. وقتی دستت میکنی ازت میخواد که یک خدا برای خودت انتخاب کنی. اگه تو و کسی که میخوای باهاش بازی کنی هردو یک خدا رو انتخاب کنین احتمال زیاد با هم می افتین. ولی فقط برای coop هست و pvp همچنان رندوم.
ویرایش ۳- اون فرقه که اسمش یادم نبود brotherhood of blood هست. مسول عضو گیریشون توی undead purgatory بعد از کشتن باس اونجاس. ولی باید قبلا به کسی حمله کرده باشی تا قبولت کنن
ویرایش ۴- اون چیزی که گفتم میفرستت حمله کنی دلیلشو فهمیدم گفتم بگم شما هم بدونین :d
توی بازی دو منطقه محافظت شده وجود داره:
۱- اتاق قبل از گارگویل. محافظتش به عهده فرقه bell keepers هست. وقتی اونجا هستین اعضای این فرقه فرستاده میشن که منهدمتون کنن! وبراش جاییزه میگیرن
۲-gates of pharros . محافظتش به عهده
The Rodent هست وقتی شما اونجا هستین شما به دنیای اعضای فرقه فرستاده میشین تا سلاخیتون کنن!