salar_dariush
کاربر سایت
آقا این چرا اینقدر سخته ؟ فککنم هنوز زوده اینو بکشم درسته ؟
The Lost Sinner هم خیلی خفن بود ، ناقصش کردم
۲ دقیقه جلوش دووم بیار حرکاتشو یاد بگیر اون موقع بهتر میتونی باهاش کنار بیای:d
آقا این چرا اینقدر سخته ؟ فککنم هنوز زوده اینو بکشم درسته ؟
The Lost Sinner هم خیلی خفن بود ، ناقصش کردم
یدونه نیست که حرکاتشو یاد بگیرم . تا میام یکیشو بکشم 5 تا میشن۲ دقیقه جلوش دووم بیار حرکاتشو یاد بگیر اون موقع بهتر میتونی باهاش کنار بیای:d
پس برای منی که Demon's Souls رو بازی نکردم ولی عاشق Dark Souls هستم گزینه مناسبی نیس ! ای بابابه نظر من Demon's Souls خوبیه اما Dark Souls خوبی نیست!
من جفتشو بارها و بارها بازی کردم و شخصا Dark Souls رو خیلی بیشتر دوست دارم.
اگه با دیدُ فضا و حس و حال و گیم پلی و خلاصه دیمونز سولزی :d بری سراغش راضی میشی و لذت میبری، اما اگه دنبال اینی که تجربه دارک سولز رو برات رقم بزنه و یا حتی بهترش کنه یه مقدار همچین میخوره تو پر آدم!![]()
ببینید دوست عزیز اون حسی که شما میگید هنوز وجود داره .. ولی به خاطر روشنی بعضی محیطها کمتر شده ...ولی هنوز راههای سخت و دشمنای غیر قابل پیش بینی وجود دارن.. ( بازم میگم خیلی جلو نرفتم )
ولی در کل بازی بازم مثل قبل اعتیاد آوره ..... انواع و اقسام را ههای و افراد مخفی وجود دارن
سختی بازی هم قابل قبوله ..به نظرم چون بعضی از ماها نسخه قبلی رو دیگه حرفه ای شده بودیم ..اوایل این بازی یکم سختیش متوسطه برامون ...ولی داره کم کم سخته میشه...
به نظرم تغیرات برای نسخه جدید هر بازی واقعا ضروریه ... این بازی هم این تغیرات رو داشته و واقعا قابل قبوله ..نمیشد که دوباره همون بازی رو بدن همون جوری..
این تغیرات هم در این بازی به صورت حرفه ای اعمال شدن
من تا الان 10 تا باس کشتم و یکی هم بیگ باس :d که همون Sinner باشه. کسی خبر داره در مجموع تو بازی چند تا باس هست؟ فعلا سر باس The Rotten گیر کردم!
یدونه نیست که حرکاتشو یاد بگیرم . تا میام یکیشو بکشم 5 تا میشن![]()
إBelfry Gargoyle رو کشتی ؟ :biggrin1:
اونا که راحتن. من همون بار اول زدمشون.كسي باس skeleton lords رو كشته ؟
اون سخته. برو یه چرخ جاهای دیگه بزن و سلاح و Level هاتو ببر بالاتر تا بتونی بزنیش.چجوری انقد تند تند میرید جلو؟
من همون اولای بازی، اون یارو غوله که یه شوالیه سفیده و رو هوا راه میره موندمچجوری بزنمش؟
![]()