Dark Souls II | Xbox 360

علاوه بر آیتم خفن و کمیابی که بهت داد (فقط توضیحات آیتمه رو بخون)، میتونی سولش رو trade کنی و آیتم بهتری بگیری.

من هنوز اون جا گیر کردم که از کشتی میرم یک جای دیگه .یک بونفایر هم در یک زندان هست .
وقتی این مسیر را ادامه میدم میرسم به جایی که دوباره برمیگردم قسمت های اول بازی .
خواهشا دقیق راهنمایی کنید.این سایت guide برای این بازی نیومده؟؟

هر کی soul vessel رو داره بره بده به اون پیرزن ابتدای بازی بعد نتیجش رو هم بگه من اون که اشتباه استفادش کردم :(

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

من هنوز اون جا گیر کردم که از کشتی میرم یک جای دیگه .یک بونفایر هم در یک زندان هست .
وقتی این مسیر را ادامه میدم میرسم به جایی که دوباره برمیگردم قسمت های اول بازی .
خواهشا دقیق راهنمایی کنید.این سایت guide برای این بازی نیومده؟؟

اینجایی که میگی تو lost bastille دیگه ؟

اونایی که می گفتن بازی نسبت به شماره قبل راحت تر شده داشتن واسه ما ... ناشتا ناشتا میومدن یا واقعا نظرشون همین بود !!!؟
بازی واقعا سخت تر شده، سختی های Demons souls و dark souls 1 رو با هم مخلوط کردن شده این ...
قبلا می مردی خیالی نبود، بعدا جبران می کردی، ولی تو این بازی راه جبران نیست : روح ها که از دست میرن هیچ، قسمتی از جونت هم از دست میره اونم هیچ، دشمنت بعد از یه مدت دیگه ظاهر هم نمیشه که لااقل دو زار روح جمع کنی !!!
بعدشم کجا توی شماره های قبلی اول بازی انقدر دشمنا زیاد و سخت بودن !!!؟ اولین غول بازی که کاملا تک ضرب بود، یعنی یه ضربه میزد و پهنت می کرد !
...
در مورد بازی هم باید بگم که فوق العادست، واقعا سرافرازمون کردن .
اصالت دارک سولز رو حفظ کرده و بسیار چشم نواز تر و وسیع تر شده .
...
متای بازی هم تا الآن که در خدمت شما هستیم 91 از 100 هست .

اونایی که می گفتن بازی نسبت به شماره قبل راحت تر شده داشتن واسه ما ... ناشتا ناشتا میومدن یا واقعا نظرشون همین بود !!!؟
بازی واقعا سخت تر شده، سختی های Demons souls و dark souls 1 رو با هم مخلوط کردن شده این ...
قبلا می مردی خیالی نبود، بعدا جبران می کردی، ولی تو این بازی راه جبران نیست : روح ها که از دست میرن هیچ، قسمتی از جونت هم از دست میره اونم هیچ، دشمنت بعد از یه مدت دیگه ظاهر هم نمیشه که لااقل دو زار روح جمع کنی !!!
بعدشم کجا توی شماره های قبلی اول بازی انقدر دشمنا زیاد و سخت بودن !!!؟ اولین غول بازی که کاملا تک ضرب بود، یعنی یه ضربه میزد و پهنت می کرد !
...
در مورد بازی هم باید بگم که فوق العادست، واقعا سرافرازمون کردن .
اصالت دارک سولز رو حفظ کرده و بسیار چشم نواز تر و وسیع تر شده .
...
متای بازی هم تا الآن که در خدمت شما هستیم 91 از 100 هست .
البته مشكل كم شدن سلامتي با داشتن اون رينگي كه 25 % نوار سلامتيتو بهت برميگردونه و كمي لول آپ هل بار قابل جبرانه با الباقي صحبتات هم كاملا موافقم ;)

- - -ویرایش - - -

اینجایی که میگی تو lost bastille دیگه ؟

مسير كاملا مشخصه پلهارو پيدا كردي ؟

دوستان کسی میدونه مسیر اصلی بازی کجاست.؟؟؟
اون قسمت از بازی هست که وارد منطقه موشها میشی.یک جا هست که هر چی موش بکشیم باز تموم نمیشه باید چی کار کرد؟؟

بالای پله های بونفایر دوم Fallen of giants
یک در هست که نیازمند Soldier key هست
حتما به اونجا برین و صندوق رو باز کنین یک Estus Flask shard توش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or