از tower of flame میشه تهیه کرد
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
کجاش؟
از tower of flame میشه تهیه کرد
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
کجاش؟![]()
به نظر من Sorcererدوستان واسه ما که اولین باره میخواین بازی کنیم چه کلاسی رو پیشنهاد میکنین؟
تو بازی زیاد هست. بگردی پیدا میکنی.torch از کجا میتونم تهیه کنم
تو قسمت No-Man's Wharf همونجا که یه زنگی رو به صدا در میاری و کشتی میاد لب اسکله، قبل از سوار شدن به کشتی سمت راستت یه راه هست که انتهاش یه پیرمرده چهار زانو نشسته لب اسکله. اون جادوهای کلاس Sorcerer رو میفروشه. باهاش حرف بزنین کامل. سری بعد میاد تو محوطه دهکده کنار یه درخت میشینه.merchant برای خرید heavy souls arrow.... هر کی دید یا میدونه
این ور اونور راه زیاده برای رفتن یه ذره بگردی پیدا میکنی.دوستان بعد از كشتن "old dragonslayer "ornstein بايد كجا برم؟؟؟
به یابنده فلسفه اون تابوت مژدگانی داده میشه :dاوائل بازی. اونجا که گیمپلی آموزش داده میشه. یجا اون پایین هست کنار دریاچه 2تا از این گندهبکا هست. یه تابوت هم کنار دریاچه هست. میرم توی تابوت، لودینگ میاد. ولی هیچ اتفاقی نمیفته! فقط بعد از لودینگ از توی تابوت میاد بیرون. این تابوته به چه دردی میخوره؟
کلاس pyromencer هنوز تو بازی هست ؟!
هست قربون شکل ماهت چرا شایعه درست میکنی؟ :dخير
اون غولهای بزرگ یه چشم رو فعلا بی خیال شو.سلام دوستان عزيز من تازه شروع كردم ممكن هست در مورد لويل اب بازي توضيح بدين
روبرو دریا وایساده داره از منظره لذت میبره برو باهاش صحبت کن بعدش برو رو بون فایر.یه چرخی بزنی میبینی اومده کنار بون فایر در خدمتته واسه لول آپمن الان majula هستم اين زن كه كفتين كدوم منطقه هس
پست ۳۹۱ رو بخون...به یابنده فلسفه اون تابوت مژدگانی داده میشه :d
منم نمیدونم چرا برمیگرده همونجا.
شاید باید آیتم خاصی داشته باشی همراهت که ببرت جای دیگه!