اون جادویی که کلاس جادوگر میزد و مثل یه نیزه میشد به نظرم چیز جالبی بود:d
خودشون اعلام کردن داستان بازی همزمان با داستان شماره یک دنبال میشه.آقا ما نفهمیدیم بازی بعد از شماره اوله یا همزمانه؟اگر همزمان باشه یه سری بحث ها پیش میاد و اگر بعد از اون هم باشه باز هم بحث های دیگه ای پیش میاد.
اگر همزمان باشه که خب این کاراکتر میخواد چیو پیدا کنه؟ اینجور که خوندم دنبال یه راهی برای برطرف کردن طلسم Undead میگرده در حالی که تنها راه شکستن این نفرین، کشتن لرد گوین هست.
اگر بعد از اون باشه که باید نتیجه گرفت پایان منفی شماره قبلی در نظر گرفته شده و این یعنی کاراکتر قبلیمون الان کنار اولین آتش جا خوش کرده:d
نظرتون چیه؟
مثلا اگه شماره اول تو شمال سزرمین دنبال می شد، این یکی تو جنوب دنبال میشه. واسه همین داستانش مبهمه و احتمال پیدا شدن Pygmy رو میدم :dThe director mentioned that the concept of time factored into the story and also that "if the first game was set in the North Pole, this one would be in the South Pole; that sort of contrast
آخه از این طرف و اونطرف حرف های ضد و نقیض زیادی به گوش میرسه:d یه جا نوشته بعد از شماره اوله، یکی میگه همزمانه:d اگر همزمان باشه که دلیل Undead بودن شخصیت اول مشخص میشه:dخودشون اعلام کردن داستان بازی همزمان با داستان شماره یک دنبال میشه.
مثلا اگه شماره اول تو شمال سزرمین دنبال می شد، این یکی تو جنوب دنبال میشه. واسه همین داستانش مبهمه و احتمال پیدا شدن Pygmy رو میدم :d
دوستان این آهنگ تریلر E3 بازی:
Nitzer Ebb- I'm Undone- Dark Souls 2 E3 Trailer Music.mp3
آخه از این طرف و اونطرف حرف های ضد و نقیض زیادی به گوش میرسه:d یه جا نوشته بعد از شماره اوله، یکی میگه همزمانه:d اگر همزمان باشه که دلیل Undead بودن شخصیت اول مشخص میشه:d
اون Pygmy هم نکته جالبی بود:d جالب میشه اگر اینطور باشه:d
دوستان به نظرتون بازی توی کدوم سرزمین رخ میده؟![]()
یه سوال فوق مهم :d
می گم امکانش هست تو این قسمت خبری از Furtive Pygmy باشه؟
خیلی خیلی دوس دارم بدونم کجاست
...and Furtive Pygmy, so easily forgotten
تو یه سری فروم های خارجی ملت حدس میزنن که خود گیمر یکی از نوادگان همین Pygmy هست، یه سری دیگه هم میگن که خود گیمر همون Pygmy هست!
:d
بچه ها یک چند تا سوال داشتم :
من خودم با این که 3 بار بازی اصلی رو تموم کردم و DLC رو هم تموم کردم اونم بدون او گلیچ ها ! {نمیخوام پز بدم} :d
ولی
با واژه ی Furtive Pygmyو Pygmyکه دارید دربارش حرف میزنید برخورد نکردم میشه یک توضیحکی بدید !
راستی
بچه ها این کلاس دو شمیشره که نشون دادن اصلا کاربردی داره اصلا نمیشه بدون سپر جایی رفت !
یا حداقل خیلی خیلی ریسکی هست بازی با دوشمشیر !
راستی بنظرتون کلاس پایرومنسی برمیگرده ؟
بچه ها یک چند تا سوال داشتم :
من خودم با این که 3 بار بازی اصلی رو تموم کردم و DLC رو هم تموم کردم اونم بدون او گلیچ ها ! {نمیخوام پز بدم} :d
ولی
با واژه ی Furtive Pygmyو Pygmyکه دارید دربارش حرف میزنید برخورد نکردم میشه یک توضیحکی بدید !
راستی
بچه ها این کلاس دو شمیشره که نشون دادن اصلا کاربردی داره اصلا نمیشه بدون سپر جایی رفت !
یا حداقل خیلی خیلی ریسکی هست بازی با دوشمشیر !
راستی بنظرتون کلاس پایرومنسی برمیگرده ؟