soltanmasoud
کاربر سایت
خدا کنه چند تا دیفیکالتی برا بازی بزارن که همه بتونن بازیش کنن ...
هر کی شاخه رو هارد بره ، هرکی هم نتونست سخت بازی کنه رو ایزی بره ...
هر کی شاخه رو هارد بره ، هرکی هم نتونست سخت بازی کنه رو ایزی بره ...
یا دسته رو پرت میکردی میخورد تو tv :dبنده به شدت با نظر شما مخالفم چون اگه شماره یکش هم درجه بندی داشت خیلی ها مثل خوده بنده به علت سختیه بازی مخصوصا اون اوایل بازی رو درجه راحت میرفتن و از لذت واقعی بازی بی دریغ میموندن رو درجه ی سخت شماره یکش رو میرفتی همون اول بازی دو تا bell gargoyle می افتادن سرت هی میمردی ناراحت میشدی ولی ادرنالین خونت تا ته میرفت بالا کافور میشدی .
Sorcerer که کلا آسون هست :d شما هم که قبلا ته و توی شماره اول رو در آوردی:d بازی از لول 29 شروع هم میشه:d رسما داری سوپر ماریو بازی میکنی:dنميدونم چرا براي من اينقدر اسون شده:d البته من با Sorcerer شروع كردم ميتونه به خاطر اون هم باشه.
نميدونم ولي با Warrior هم بازي كردم يكم ميشه گفت اسون تر شده اما تقريبا مثل شماره 1 هست:d تازه اگر زياد بميريد جونتون تا ٥٠ درصد نصف ميشه و Human Effigy نداشته باشيد ميشه بيچاره ميشيد:dاز اين دشمن ها هم زيادي Lifegem ميوفته راحت جونتون رو پر ميكنيد:dگيمپلي بتا ٢ ساعت بود باس اخر ش يكم ميشه گفت براي كلاس هاي Warrior و.. سخت ميشهSorcerer که کلا آسون هست :d شما هم که قبلا ته و توی شماره اول رو در آوردی:d بازی از لول 29 شروع هم میشه:d رسما داری سوپر ماریو بازی میکنی:d
بازی هنوز عرضه نشده:dدوستان کسی پیدا نمیشه به این سوالات من جواب بده !؟
آخ آخ چطور من اون II جلوی Dark souls رو ندیدم ممنون دوست عزیز ^_^بازی هنوز عرضه نشده:d
فکر کنم تو تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread38517/ بپرسی.زودتر جوابتو بگیری