Rosaria دختر Gwynevere نیست. بلکه خودشه به این شکل دراومده.
--
اون یارو Ringfinger Leonhard یکی از اعضای جامعه ای به اسم Rosaria's Finger هستش و ارادت و وفاداریش به Rosaria درتمام دیالوگهاش قابل لمسه.ایشون تنها شخصیت بازیه که از رزاریا به عنوان یک الهه (Goddess) یاد میکنه و همیشه از یک عهد و پیمان مرموز با ایشون سخن به میون میاره. بعد از اینکه تو Anor Londo این شخصیت Invade میشه میگه :
Well, well, never expected to see you here.
Felt sorry for the poor thing, in all her festering glory?
And now you want to ravage her soul, as well.
I sowed the seeds. I'll prune the mess.
I, Leonhard, swear so upon my vows to the goddess." "No one will despoil her soul.
Certainly no beast wrapped in human skin!
معنای بخش صورتی رنگ : و حالا تو میخواهی که روحش را غارت کنی , بااین حال , من بذرها را کاشتم , بی نظمی اش را هرس کردم. من , لئونهارد , به عهدی که با الهه بستم قسم میخورم که هیچ کس روح اورا غارت نخواهد کرد.
------
این نوشته ها 2 چیز رو مشخص میکنن.. اول اینکه عهد و پیمانی که لئونهارد ازش حرف میزنه حتی با کشتن رزاریا هم از بین نمیره و دوم اینکه ایشون به شدت مراقب روح ایشون هست. نکته ی دیگه اینه که ایشون رو در تالار گوینور در انور لوندو مشاهده میکنیم.
این شخص از Irithyl و Anor Londo به اون خطرناکی عبورمیکنه تا به تالار خالی و پوسیده ی Gwynevere بیاد دنبال روح رزاریا بگرده...
برای چی؟؟؟
بعد از کشتن لئونهارد هست که روح رزاریا رو میشه به Bountiful Sunlight تبدیل کرد.خب تا زمانی که لئونهارد زنده بود این امکان نبود و وقتی میکشیمش اون پیمانی که بهش اشاره میکنه رو میشکونیم و خاتمه میدیم و روح الهه رو تصاحب میکنیم.
Special Miracle granted by the Princess of Sunlight.
Gradually restores a large amount of HP for self and those in the vicinity.
The miracles of Gwynevere, loved as both mother and wife bestow their blessing on a great many warriors.
نکته ی قابل توجه اینجاست که این جادوی Bountiful Sunlight یکی از جادوهای منتسب به Gwynevere هست. در دارک سولز 1 اگر عضو کانونت Princess Guard نشیم نمیتونیم ازش استفاده کنیم. این بدین معناست که جادو و Gwynevere دو عضو جدایی ناپذیر از همدیگه هستن و جادو بخشی از جوهره ی وجود خود این شخصه نه دخترش و این درحالیه که این جادو از روح شخصی به اسم Rosaria به دست میاد.طبق شواهد عاقلانه س که این دو شخص رو 1 نفر درنظر بگیریم چون امکان نداره بدون وجود Gwynevere همچین جادویی بیاد تو وسایل گیمر.
.... در ضمن لقب خود رزاریا رو مشاهده میکنیم , Mother of Rebirth... مادر تجدید حیات... تو توضیحات بازی خوندیم که Gwynevere تبدیل به مادر و همسر میشه بعد از ترک انورلوندو.
احتمالاً Leonhard با برگشتن به Anor Londo قصد داشته با گذاشتن روح Rosaria دوباره الهه Gwynevere رو به تالار برگردونه و از مرگ نجاتش بده ولی خب خیالی باطل.
---------------
راستی این دوتاعکسو هم یه چک کنید.. تو یه سایتی دیدم جالب بود :
لامصب این چه طرز بازی ساختنه که یه دنیا آدم دربه در دنبال فهمیدنش هستن...این خودش نشون میده چقدر سبک کار مهمه... تو نزدیک به 1000 قلم فیلم سینمایی که تماشا کردم به جرئت میشه گفت میازاکی رو در دنیای بازیسازی میشه کنار افرادی چون دیوید لینچ , استنلی کوبریک , اینگمار برگمان و جان فورد گذاشت. همگی معنا گرا هستن...یعنی چیز بیخود و اضافی تو بازیاشون نیست یا خیلی خیلی خیلی کمتر از کارگردانهای دیگه اشتباه میکنن... یه جور خدا تو کارشون... واقعاً جای خوشحالیه که از نسلی هستم که دارک سولز بازی کردن. به قدری احساس شعف میکنم که یحتمل چندسال دیگه بچه م بیاد بگه فلان بازی رو کردم فوق العاده س بهش بگم برو هروقت دارک سولز بازی کردی بیا پیشم