Dark Souls 2 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی همایش دیشب VGA 2012، از بازی Dark Souls 2 رونمایی شد.

dark-souls-2.jpg

بازی تحت نظر Hidetaka Miyazaki، خالق این سری ساخته و توسط Tomohiro Shibuya کارگردانی خواهد شد. بازی دارای یک شخصیت قابل بازی جدید و داستان جدید خواهد بود و همچنین تغییراتی در قسمت چند نفره بازی ایجاد خواهد شد.

بنا بر گفته های Shibuya، بازی دارای ویژگی های جدیدی خواهد بود اما با این حال ریشه های خود را نیز فراموش نخواهد کرد. بنا بر گفته های Namco Bandai بازی برای هر سه پلتفرم PC، PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد. اطلاعات بیشتر از بازی در ماه های آینده منتشر می شود.

منبع

احد و توهین؟!DS یک بازی هست که هر کسی نمی ره سراغش یعنی طرفدارای خودش رو داره سبکش خاصه شما هم یکی از اون افرادی هستی که بری سراغش پشیمون میشی چرا چون باید با بازی ارتباط برقرار کرد و کل نکات بازی دستت بیاد ولی خوب شما وقتی یک از آرسنال به عنوان مثال بد بگه بگه تیم چرتی هست و مربیش بیمار هست وپول پرست هست بدت نمیاد عصبانی نمیشه خوب عزیز من تو آمدی تو تاپیک ضمن اینکه بازی به این خوبی یا متای خیلی خوب رو زیر سوال می بری و باعث میشی همه بهت بپرند و خودت هم زیر سوال میری.
نه عصبانی نمیشیم چون واقعیت رو سعی کرده بهم بگه و پست ـش رو هم حتما لایک میکنم
من از بازی انتقاد کردم ولی توهین نکردم
گفتم سیستم چک پوئینت باید برای بازی میزاشتن و یک چیزی شبیه Help ...

رو چه حساب نسخه pc حساب نیست ؟
pc gamer ها نقش خیارِ توی سالاد رو دارن ؟ که برن نگاه کنن ببینن کنسولش چطوریه؟
ادم شورت هم میخواد بخره اول ظاهرشو نگاه میکنه بعد که خوشش اومد میره میخره تن میکنه و تازه اونموقع میبینه که خوبه یا نه !!
ادم از انتخاب رزولیشن هم محرومه توی بازی، کنترل افتضاح، نشانگر ماوس ... !!!! ساده ترین امکانات یک بازی pc که بازی اسلندرمن هم با 97 مِگ حجم داشت
این دارک سولز بزرگترین فحشی بود که تا حالا به گیمر های pc داده شده بود از اول تاریخ تا همین امروز !!
این دیگه چه داستانیه که برن نسخه ی اصلی رو ببینن؟
دارن اینو بازی میکنن !!!!!
روشن فکرای عزیز هم این کلیشه ی دیوار گیمری و نوب و هاردکور و هرکسی نمیفهمه دارک سولز چیه و من خوبم تو بدی و ... بریزید دور، بزرگ شدید دیگه؛ شدید دیگه؟؟

آخرین ویرایش:
رو چه حساب نسخه pc حساب نیست ؟
pc gamer ها نقش خیارِ توی سالاد رو دارن ؟ که برن نگاه کنن ببینن کنسولش چطوریه؟
ادم شورت هم میخواد بخره اول ظاهرشو نگاه میکنه بعد که خوشش اومد میره میخره تن میکنه و تازه اونموقع میبینه که خوبه یا نه !!
ادم از انتخاب رزولیشن هم محرومه توی بازی، کنترل افتضاح، نشانگر ماوس ... !!!! ساده ترین امکانات یک بازی pc که بازی اسلندرمن هم با 97 مِگ حجم داشت
این دارک سولز بزرگترین فحشی بود که تا حالا به گیمر های pc داده شده بود از اول تاریخ تا همین امروز !!
این دیگه چه داستانیه که برن نسخه ی اصلی رو ببینن؟
دارن اینو بازی میکنن !!!!!
روشن فکرای عزیز هم این کلیشه ی دیوار گیمری و نوب و هاردکور و هرکسی نمیفهمه دارک سولز چیه و من خوبم تو بدی و ... بریزید دور، بزرگ شدید دیگه؛ شدید دیگه؟؟
من هم قبول دارم نسخه ی PC خیلی خیلی مشکل داشت (شما بخون داغون بود، طرفداراش بخونن بد نبود:d) ولی این مشکل ها فقط و فقط به خاطر این بود که نسخه ی کنسولی رو پورت کرده بودن برای PC. وگرنه بازی بدی نبود که هیچ یه شاهکار به تمام معنا بود. ولی باز هم میگم کسی نمیتونه مشکلاتش رو در نظر نگیره!
ولی امید دارم DS2 روی PC خیلی موفق میشه چون فکر نکنم دیگه یه پورت آشغال کنسولی بدن و میان نسخه ی PC رو کنار نسخه های دیگه درست و حسابی درست میکنن تا مشکلات افتضاح اون دوباره تکرار نشه و یکی از بهترین RPG های این نسل روی PC هم موفق باشه>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or