Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیز تو همون مایه های bioshock ؟!
بایوشاک خیلی فرق داشت اون قدرت ها پلاسمید بود و هر کدوم فرق داشت اما اینجا همه چیز با یک تیغه است :biggrin1:
مثلاً برای دارای بار الکتریکی کردن باید گلیو را به طرف یک چراغ شکسته پرتاب کنید یا برای برداشتن آیتم تیغه را به سمت آیتم پرتاب می کنید و پشت سر هم RB ( دکمه پرتاب تیغه ) را زده مانند اینکه تیغه در حال چرخش است تا دوباره بدست شما برسد;)

آخر نفهمیدیم بازی خنده داره،توپه، ترسناکه،چرته،...چیه؟؟؟
بازی ترسناک که نیست زامبیاش نصف قد ما رو دارن و عین گاو می دوند ( از کمر خم میشوند و سرشو می ندازن پائین و می دوند:biggrin1: )
بازی از دید من خنده ست به همین دلیل بالایی و باقی قضایا:cheesygri
بازی توپه اونم فقط بخاطر گرافیک و گلیو ( البته تخریب پذیری محیط خیلی ضعیفه ! )
ولی بازی چرت نیست !!!:biggrin1:

سلام کسی نمیدونه نکسجن بازی برای j کی میاره بابا کف کردیم چرا نکس اینجوری شده اخرسرم میترسم از همین وست بخرم این دیویدی های وست چه مارکین من شهرستانم میترسم از وست بگیرم بازم خراب باشه(چندتا بازی گرفتم خراب بودن)

سلام کسی نمیدونه نکسجن بازی برای j کی میاره بابا کف کردیم چرا نکس اینجوری شده اخرسرم میترسم از همین وست بخرم این دیویدی های وست چه مارکین من شهرستانم میترسم از وست بگیرم بازم خراب باشه(چندتا بازی گرفتم خراب بودن)
آقا نويد من ديروز Next بودم گفت ما فعلا فقط UC آورديم و J رو فعلا نمياريم الانم فقط West آورده ، منم مجبور شدم از وست بگيرم . DVD هاش هم HP هستش . اگه عجله داري بايد از وست بگيري . ;)

من دیشب تا مرحله 4 رفتم. خیلی بازیه جالبیه. این چنگکشم که اخرشه.
یه سوال هم داشتم. upgrade اصلحه هارو نمیشه عوض کرد؟ من دفعه اول که رفتم black market هرچی upgrade داشتم گزاشتم رو اصلحه هام ولی حالا میخوام عوض کنم نمیشه :(

من اوایل مرحله 5 گیر کردم. اونجا که با اون رباته باید بجنگم. کامیونرو منفجر میکنم بعدم روی اون الکتریسته ارو باز میکنم. برق که میزنم به رباته شک بهش وارد میشه ولی هرچی میزنم نمیمیره! چیکار کنم؟ نزدیکشم که میرم یه دفعه یه چیزی میترکه من میمیرم.

در توضيح كامل اين بازي ميشه گفت:re4+gow+تيغه=به darksectorخوش آمديد.
نور پردازي بازي عاليه مثل ue3در gowولي طراحي كلي گرافيك بازي به re4شبيه.
گيم پلي بازي مخلوطي از اين دو بازي به اضافه اشتباهات.
در كل بازي زيبايي از دست نديد.

اين مرحله اي كه بارون مياد كلي دشمنو ميزني بعد يك در سيم خاردار هست اون طرفش يك چراغ چشمك زنه قرمز وجود داره بايد چي كار كرد.؟؟؟
بازي خيلي باگ داره جالب اينجاست طوي سختمون ديدم داره بارون مياد بيرون افتابي هست اومدم بيرون ديدم بارون داره مياد تو ساختمون بارون نيست بعضي وقتها هم صداي بارون مياد ولي باروني در كار نيست محيط رو عوض كني درست ميشه.
يك بار هم يك جعبه چسبيده بود به پايه شخصيت بازي ول نميشد.
امتياز گيم اسپات واقعا به حقه.

اتیشش بزن با چنگکت وقتی افتاد پایین برو جلوش B رو بزن سه بار که اینکارو کنی شروع میکنه دنبالت کردن بعد هی فرار کن و بهش تیر بزن یا با چنگکت بزنش تا بمیره.

منم سر این یارو کلوسس 3 بار مردم...

اول که از ستون ها بالا رفت چنکگت رو آتیشی کن بزن به ستون یا خودش ( تا موقعی ستون آتش می گیره که ویروس یا همون ماده سیاه بهش باشه ) وقتی افتاد پایین بدو طرفش B رو بزن بعدشم که هر کلیدی اومد بزن .
3 بار این کارو بکن بعد که اومد پایین چنگکتو آتیشی کن بزن بهش بعد همون موقع با اسلحت ( بهتر بود شات گان داشتی ) بزنش اگر دورش هاله سبزه بیاد خودشو تعمیر می کنه پس سریع پشت سر هم بزن در ضمن در مرحله بعد 39000 RB حتماً بده از بلک مارکت اسلحه یکی مانده به آخری ( اسمش یادم نیست !!! ) رو بخر;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or