dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
بازی برای من یه اشکالی داره از chapter سوم توی اینجا که عکسش رو گذاشتم جلوتر نمیره نمیدونم مشکل از چیه یه دره که باید باز بشه ولی نمیشه دوستان کمک کنند:confused:
دوست عزیز عکست که برای من نیومد ولی فکر کنم اونجایی که پشت در توری هستی ؟
اگه آره باید گلایو رو که با c پرت کردی بلافاصله یه باره دیگه c رو بزنی تا کنترل گلایو دستت بیاد و به وسیله ی موس گلایوو از روی در عبور بده و بزنش به چراغ قرمزی که کنار در پشتی هست .

سلام

اگر کسی نسخه انگلیسی سالم و بی دردسر رو گرفته به من هم بگه از کجا تهیه کرده ..... ممنون :cheesygri

هیچ نسخه بی دردسری از این بازی پیدا نمیشه:biggrin1:
من از WestGame گرفتم به نظرم خوب بود بازی انگلیسی بود هیچ مشکلی نداشت (نصب کن برو تو بازی حالشو ببر:biggrin1:) فقط باید Resolution بازی رو از داخل یکی از فولدر ها به اسم Configs و داخل فایل Ds تغییر بدی.... که دوستان تو همین تاپیک توضیح دادن.

دوستان من اون غول که تو زیرزمین غیب میشه رو نتونستم هنوز برم؟؟؟
چیکار کنم؟
هر چی میزنم نمی میره این مادر مرده:d
اون دور و ور چند تا شیشه که توشون مایعی آبی رنګ هست رو با Glaive بزن
و بعد از اون بزن دهنشو... :cheesygri

هیچ نسخه بی دردسری از این بازی پیدا نمیشه:biggrin1:
من از WestGame گرفتم به نظرم خوب بود بازی انگلیسی بود هیچ مشکلی نداشت (نصب کن برو تو بازی حالشو ببر:biggrin1:) فقط باید Resolution بازی رو از داخل یکی از فولدر ها به اسم Configs و داخل فایل Ds تغییر بدی.... که دوستان تو همین تاپیک توضیح دادن.

سلام ممنون از جوابت ....

من مشکلم این هست که وقتی از تو DS زبان RU رو میکنم EN تمام منوها میره ! اگر نسخه ای که شما گرفتی بدون دستکاری EN هست من هم برم از وست بگیرم ؟

سلام ممنون از جوابت ....

من مشکلم این هست که وقتی از تو DS زبان RU رو میکنم EN تمام منوها میره ! اگر نسخه ای که شما گرفتی بدون دستکاری EN هست من هم برم از وست بگیرم ؟

نسخه West خودش انگلیسیه مشکلی نداره.
منظورت از رفتن منوها چیه؟
به این حالت در می یاد XXXX.
اگه اینجوری میشه تمام نسخه ها همین مشکل دارن.

نسخه West خودش انگلیسیه مشکلی نداره.
منظورت از رفتن منوها چیه؟
به این حالت در می یاد XXXX.
اگه اینجوری میشه تمام نسخه ها همین مشکل دارن.

منظورم اینکه از زمانی که وارد بازی میشم هیچ منویی دیده نمیشه ! مثلا START GAME / SAVE / OPTION ..... حتی ستاره هم نیست ! وسط بازی هم معلوم نیست کدوم کلید برای چی هست . Tutorial هم همینطور .....

منظورم اینکه از زمانی که وارد بازی میشم هیچ منویی دیده نمیشه ! مثلا START GAME / SAVE / OPTION ..... حتی ستاره هم نیست ! وسط بازی هم معلوم نیست کدوم کلید برای چی هست . Tutorial هم همینطور .....

نه اقا اون كار رو نكنيد . يكي از دوستان طريقه صحيح انگليسي كردن رو گذاشته بود كه بايد يك فايل رو تغيير نام ميدادين و جايگزين ميكردين :confused:
اگر پيداش نكرديد توي بحث من ميگردم توي سيستم براتون ميذارمش دوباره

LeonSM جان...منظورت همونایی که دور خودمون می چرخن؟؟؟ و وقتی همون چاقو رو بهشون پرتاب می کنیم یخی میشه؟؟
هر کاری می کنم نمیشه
دقیقا باید چیکار کنم

LeonSM جان...منظورت همونایی که دور خودمون می چرخن؟؟؟ و وقتی همون چاقو رو بهشون پرتاب می کنیم یخی میشه؟؟
هر کاری می کنم نمیشه
دقیقا باید چیکار کنم

آره منظورم همونه
بعد از اینکه یخی شد به طرف آب پرتش کن تا اونم یخی شه.
فکر کنم بقیشو خودت بتونی بری
بقیش یادم نمیاد:cheesygri

هر کاری می کنم نمیشه
دقیقا باید چیکار کنم
ريفيق اونهاك ه دورت ميچرخن پشت شيشه هستند
يكي دو تا از شيشه ها ريخته اگر اشتباه نكنم . بايد از اونجا بزني بهشون
بقيه جاها شيشه جلوشه و به اونا نميخوره :laughing:

اول سلام...

دوستان من تویchapter 9 (اگه اشتباه نکم) اون boss رو نمیتونم بکشم همونی که مثل خودمون یه تیغه داره و اول بازی تیغرو به کتف بازیکن(فکر کنم اسمش heyden باشه)) زد،چجوری میمیره؟ پدرمو در اورد بی نا....س

اول سلام...

دوستان من تویchapter 9 (اگه اشتباه نکم) اون boss رو نمیتونم بکشم همونی که مثل خودمون یه تیغه داره و اول بازی تیغرو به کتف بازیکن(فکر کنم اسمش heyden باشه)) زد،چجوری میمیره؟ پدرمو در اورد بی نا....س

اون رو کلا طول میکشه که بکشی باید اول همینطوری سرشو گرم کنی یا با تیر بزنیش یا تند تند بهش گلایو بزنی بعدش اون تیغش رو پرت میکنه گیر میکنه سینه ی دیوار بعدش همونطوری که تیغت زرد میشد بهش بزنی اگه درست عمل کنی فورا تیغش رو بر میداره میره بالای سکو 1 چیزایی به سمتت پرتاب میکنه ولی اگه درست بهش نخوره حساسیت نشون نمیده من خودم نیم ساعت شد تا کشتمش فکر کنم اگه درست بزنی 3 تا بیشتر گلایو قدرتی نخواد;)

سلام به همگی.
بازیه خوب و نسبتا مشکلی بود...فقط یه بدی داشت سره غولاش آدم نمیفهمید که مثلا روشی که انجام میده درسته یا نه چون جون غولا رو نشون نمیداد بعضی از غولاش هم دیگه زیادی سختش میکردن ولی خوب هر چی سخت تر مزش بیشتره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or