dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
اين عكس ها خيلي سايزشون بزرگه توي اسپويلر قرار دهيد.
..........
تا اونجايي كه من ميدونم Dark Sector براي PC فقط در كشور هاي اروپاي شرقي مثل روسيه عرضه شده.

میشه یک لینکی چیزی بزارید تا اون جایی که من میدونم این بازی رو xbox360 و ps3 اومده و در سایت gamespot که تقریبا سایت معتبریه برای PC چیزی ننوشته ویا در سایت Amazon هم نسخه pc برای خرید نیست

نه لینک دانلودشو که دیدم منظورم این بود که سایتی مبنی بر این که این بازی اصلا برای PC تایید شده ؟اومده ؟ قراره بیاد ؟
دوست عزیز این خبر شایعه ای بیش نیست چون نه تو ign تائید شده نه تو gamespot !!!
gamespot :http://www.gamespot.com/xbox360/action/darksector/index.html?tag=result;title;0
ign :http://xbox360.ign.com/objects/674/674091.html

چرا چرت میگی ؟

بازی یه هفته هست اومده پسر عموی منم داره بازی میکنه

البته نسخه روسی رو

دوست عزیز یکم لحن صحبتتو بهتر کن مگه اینجا شالیزاره ؟ هم من هم بقیه دوستان خیلی خوب و با متانت حرف و نظرشونو گفتند کسی هم چیزی نگفت که اینجوری برخورد کردی پسر عمو شما هم به سلامتی که داره بازی میکنه

از اومدن ای ن بازی برای pc خوشحال میشم
در ضمن اگه برای روسیه منتشر شده فعلا game spot نمیاد چیزی در مورد اینکه بازی ای توی روسیه منتشر شده چیزی بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or