dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی کسی نیست جواب من رو بده

دوستان یک جا گیر کردم
بعد از اینکه از تو زیرزمین اون موجوداتی که با تبر میوفتادند به جون آدم ار اسانسور رفتم بالا بعد یک محیط باز هست که حمله میکنند همه رو میکشم اما هیچ جا باز نیست که برم

یک جا هست که بسته درش
فکر کنم اونجایی که یه پرده سیاه هست یه مجسمه یا در هم وسط محیط هست! اگه اونجایی باید گلایو رو آتیشی کنی بزنی به اون پرده سیاهه تا آتیش بگیره و راه باز بشه!

فکر کنم اونجایی که یه پرده سیاه هست یه مجسمه یا در هم وسط محیط هست! اگه اونجایی باید گلایو رو آتیشی کنی بزنی به اون پرده سیاهه تا آتیش بگیره و راه باز بشه!

اینجا نیست دوست عزیز
:blushing:
یگاه کن همون اول های بازیه که از اسانسور میای بالا
بعد میری یک فضای باز هست که از دو تا دالون ادم میاد بیرون من همه رو میکشم یعد اخر اون محیط یک دری هست که بسته هست و پشت و تنها راه خروجه اما نارنجک شلیک و... هیچ راهی پیدا نمیشه

این رو هم میگم هنگام شروع بازی
This is a part
what do you are

اینجا نیست دوست عزیز
بعد میری یک فضای باز هست که از دو تا دالون ادم میاد بیرون من همه رو میکشم یعد اخر اون محیط یک دری هست که بسته هست و پشت و تنها راه خروجه اما نارنجک شلیک و... هیچ راهی پیدا نمیشه

This is a part
what do you are
یدونه عکس بزار.

اینجا نیست دوست عزیز

This is a part
what do you are
خوب اینجا هم همون کارو باید انجام بدی ! باید گلایو رو آتشی کنی و بزنی به اون پرده!
اگه اشتباه نکنم گلایو از وسط راه هر کاریش کنی خاموش میشه(من خودمم اینجا گیر کردم) ولی دقت کنی همون وسط راه البته بالای سرته باید دقت کنی تا ببینیش! یه مشعل خاموشه گلایو رو آتیشی کن به اون بزن تا روشن شه و دیگه از اونجا میتونی گلایو رو از اون آتشی کنی و به اون پرده سیاه برسی و آتیشش بزنی!
حالا اگه اینجا نیست عکس بذار یادم نمیاد!

من یادم نمیاد اینجا چیزی داشته باشه که گیر کنی!
این عکس اصلا معلوم نیست گیرت کجاست :دی شاید اون در که بستش یه سوراخی داشته باشه و باید گلایو رو از توش رد کنی به جایی بزنی !

بله، همیجاست!! وقتی گلایو رو پرت میکنی باید یه کلید دیگه (شاید Shift) رو بزنی تا تصویر همراه گلایو حرکت کنه و بعد با موس کنترلش کنی!! بزن به اون چراخ قرمز!!
موفق باشی

بله، همیجاست!! وقتی گلایو رو پرت میکنی باید یه کلید دیگه (شاید Shift) رو بزنی تا تصویر همراه گلایو حرکت کنه و بعد با موس کنترلش کنی!! بزن به اون چراخ قرمز!!
موفق باشی
shift نیست علی باید یه بار c رو بزنه بعد ول کنه سریعا دوباره بگیرش!

سلام
من باز یک جا دیگه گیر کردم :cheesygri

چپتر 4 هستم
تو کیلیسای بزرگی هستم بعد میرم جلو یک غول سنگی میاد هی میره به ستون ها آویزون میشه بهد سنگ میزنه
یک جا آتیشه او وسیله که باهام پرتاب میکنم(گلایو) رو اتیشی میکنم بعد میزنمحتی آتیش میگیره اما باز به کارش ادامه میده (خیلی هم کردم ) اما نشد

یک جا هم برق که اونم میزنم اما تاثیری نداره

سلام
من باز یک جا دیگه گیر کردم :cheesygri

چپتر 4 هستم
تو کیلیسای بزرگی هستم بعد میرم جلو یک غول سنگی میاد هی میره به ستون ها آویزون میشه بهد سنگ میزنه
یک جا آتیشه او وسیله که باهام پرتاب میکنم(گلایو) رو اتیشی میکنم بعد میزنمحتی آتیش میگیره اما باز به کارش ادامه میده (خیلی هم کردم ) اما نشد

یک جا هم برق که اونم میزنم اما تاثیری نداره
یکم طولانیه پروسه کشتنش :دی ادامه بده میمیره :دی

سلام دوستهای گلم خوبین؟
من این بازی رو نصب کردم یه جای کار ایراد داره صدای دشمن و اسلحه هاشون حین بازی نیست :confused: همه این مشکل رو دارن یا از کرک بازی هست؟؟
اگه از کرکش هست لطف کنین یه کرکی بدین یا نکته ای هست راهنمایی کنین مننون میشم چون اینطوری که اصلا حال نمیده:(

سلام دوستهای گلم خوبین؟
من این بازی رو نصب کردم یه جای کار ایراد داره صدای دشمن و اسلحه هاشون حین بازی نیست :confused: همه این مشکل رو دارن یا از کرک بازی هست؟؟
اگه از کرکش هست لطف کنین یه کرکی بدین یا نکته ای هست راهنمایی کنین مننون میشم چون اینطوری که اصلا حال نمیده:(
از اینجا میتونی کرک بازی رو بگیری!!

به این هم توجه کن

نوشته شده توسط Vocolizive

مشکلات صدا: مشکلات نبود صدا, پایین بودن صدا, زیاد بودن صدا و مشکلات صدا در صحنه های سینمایی (وجود نویز)

- برای رفع بلند بودن صدا, سرویس پک 2 ویستا یا سرویس پک 3 ایکس پی رو حتما نصب کنین.

- در صورتی که مشکل حل نشده باشه , در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.

- همچنین مطمئن باشین کارت صوتی آپدیت باشه.

- در Device Manager بخش sound, video and game controller اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or