dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی نمی دونم چرا ایکس فایر Detectـش نمی کنه!
می خواستم بدونم برای بقیه هم اینجوری بوده؟

البته تو سایت ایکس فایر دیدم خیلیها شات و فیلم از بازی گرفتن ولی برای من اصلا" ایکس فایر بازی رو Detect نمی کنه!بازی رو هم از وست خریدم!

اگه کسی راهی بلده که ایکس فایر این بازی رو Detect کنه،لطفا راهنمایی کنه.

دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی نمی دونم چرا ایکس فایر Detectـش نمی کنه!
می خواستم بدونم برای بقیه هم اینجوری بوده؟

البته تو سایت ایکس فایر دیدم خیلیها شات و فیلم از بازی گرفتن ولی برای من اصلا" ایکس فایر بازی رو Detect نمی کنه!بازی رو هم از وست خریدم!

اگه کسی راهی بلده که ایکس فایر این بازی رو Detect کنه،لطفا راهنمایی کنه.
باید دستی بشناسونیش و البته قبلش هم باید xfire_games رو تو پوشه xfire ادیت کنی

خیلی عجیبه!!
من با دستکاری کردن xfire_games و بعد هم Manuel Detect کردن تونستم کاری کنم که ایکس فایر بازی رو Detect کنه ولی وقتی که سیستم رو Restart کردم دیدم باز ایکس فایر Detectـش نمی کنه!کارهایی که قبلا" کرده بودم هم انجام دادم ولی Detect نشد!
از چند نفر هم پرسیدم گفتند این بازی اصلا" Detect نمی شه،موندم پس چرا برای من یه بار Detect شد!!
لطفا" یکی راهنمایی کنه...

خیلی عجیبه!!
من با دستکاری کردن xfire_games و بعد هم Manuel Detect کردن تونستم کاری کنم که ایکس فایر بازی رو Detect کنه ولی وقتی که سیستم رو Restart کردم دیدم باز ایکس فایر Detectـش نمی کنه!کارهایی که قبلا" کرده بودم هم انجام دادم ولی Detect نشد!
از چند نفر هم پرسیدم گفتند این بازی اصلا" Detect نمی شه،موندم پس چرا برای من یه بار Detect شد!!
لطفا" یکی راهنمایی کنه...
اینو replace کن تو xfire_games و بعدش save کن
Code:
[5759]
LongName=Dark Sector
ShortName=dsctr
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=DS.exe
DetectExe=DS.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 29900 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
بعدش یه بار بذار xfire اتوماتیک detect کنه !
اگه یه روز بعد یا چند روز بعد دیدی بازی از لیست games حذف شده احتمالا مال آپدیت جدید لیست بازیها از طرف xfire هست و باید دوباره xfire_games رو به همین شکل ادیت کنی

اینو replace کن تو xfire_games و بعدش save کن
Code:
[5759]
LongName=Dark Sector
ShortName=dsctr
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=DS.exe
DetectExe=DS.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 29900 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
بعدش یه بار بذار xfire اتوماتیک detect کنه !
اگه یه روز بعد یا چند روز بعد دیدی بازی از لیست games حذف شده احتمالا مال آپدیت جدید لیست بازیها از طرف xfire هست و باید دوباره xfire_games رو به همین شکل ادیت کنی
دستتون واقعا" درد نکنه،بالاخره درست شد!!:love:

سلام

دوستان من این بازی رو خریدم ولی نصب کردم :D اما میخواستم بدونم این هوش مصنوعی که میگین واقعیه؟
چون فورشنده گفت خودم بازی کردم و مثلا مرحله که میمیری طرز حمله با سری قبل فرق میکنه
درسته ؟

سلام

دوستان من این بازی رو خریدم ولی نصب کردم :D اما میخواستم بدونم این هوش مصنوعی که میگین واقعیه؟
چون فورشنده گفت خودم بازی کردم و مثلا مرحله که میمیری طرز حمله با سری قبل فرق میکنه
درسته ؟
زیاد اینجوری نیست دیگه
مثلا تو دفعه بعد شاید یارو تصمیم بگیره یه جای دیگه کاور بگیره
وگرنه اینجور نیست که کلا طرز حمله فرق کنه

سلام

درسته ؟
lol
تو همه بازیا وقتی بمیری دو باره لود کنی خوب یه تغییری میکنه

دوستان یک سوال

من بازی رو نصب کردم

اجرا هم میکنم ولی و وارد بازی هم میشه
اما میخوام رزولوشن رو تغییر بدم میپره بیرون
یا چند تا حالت داره که XXXXX زده

:confused::confused::((:((
چی کار کنم

یعنی کسی نیست جواب من رو بده

دوستان یک جا گیر کردم
بعد از اینکه از تو زیرزمین اون موجوداتی که با تبر میوفتادند به جون آدم ار اسانسور رفتم بالا بعد یک محیط باز هست که حمله میکنند همه رو میکشم اما هیچ جا باز نیست که برم

یک جا هست که بسته درش

یعنی کسی نیست جواب من رو بده

دوستان یک جا گیر کردم
بعد از اینکه از تو زیرزمین اون موجوداتی که با تبر میوفتادند به جون آدم ار اسانسور رفتم بالا بعد یک محیط باز هست که حمله میکنند همه رو میکشم اما هیچ جا باز نیست که برم

یک جا هست که بسته درش
باید بری تو پوشه بازی که نصب کردی یه فایلی رو باز کنی از اونجا به صورت دستی رزولوشن رو تغییر بدی
من الان چون بازی نصب یست نمیدونم امش چیه ولی باید تو ما یه های config و اینا باشه پسوندشم احتمالا ini هستش
با note pad باز کن بعد یه جایی هست نوشته رزولوشن اون عدد رو بروشو عوض ک رزولوشن مورد علاقت رو بزار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or