dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
اونجایی که یه غولی شبیه به گوریل روی سقف هست چند بار که میزنمش میاد پایین و لی دیگه نمیشه زدتش. چی کار باید بکنم ؟

دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
اونجایی که یه غولی شبیه به گوریل روی سقف هست چند بار که میزنمش میاد پایین و لی دیگه نمیشه زدتش. چی کار باید بکنم ؟
سلام
چند بار ديگه بايد با همون بومرنگه غوله رو بزني تا بميره

ده بار هم بیشتر میزنم ولی باز حمله میکنه بهم
شما باید اون (اسمش نمیدونم) خنجرک رو به آتش بزنی و بعد به همون غوله بزنیش تا بیافته پایین برو پیشش و دکمه Space رو بزن تا چند ضربه بزنه و این همینطور ادامه بده تا بیاد پایین دوباره با آتیش و نهایت قدرت چند باز دیگه بزنش.....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
دوستان منم اون غوله که غیب میشه و تو زیرزمین هستش رو نمی تونم بزنم
کسی می دونه کمک کنه:cheesygri

شما باید اون (اسمش نمیدونم) خنجرک رو به آتش بزنی و بعد به همون غوله بزنیش تا بیافته پایین برو پیشش و دکمه Space رو بزن تا چند ضربه بزنه و این همینطور ادامه بده تا بیاد پایین دوباره با آتیش و نهایت قدرت چند باز دیگه بزنش.....
اون اسمش خنجرك نيست شيرشافتوله :p

اون غوله توي زيرزمينم با هر چي زورت ميرسه بزنش . فقط احتياجي نيست با اون خنجرك بزنيش . با مسلسل و هفتيرت و اينا بيوفت به جونش . فرصت كردي با اون خنجركه بزنش :laughing:
يه جاهايي كه باز واميسته سره جاش بايد بري جلوش و مثله اون غوله كه روي ستونها بود Action كني و .... ;)

سلام
من بازي رو كامل نصب كردم ولي وقتي وارد بازي باشه ارور فيزيك يا همچين چيزي مي ده ...
من نسخه بدون كرك و انگليسي شو گرفتم ...
كسي مي تونه كمكي كنه ؟
با تشكر

ده بار هم بیشتر میزنم ولی باز حمله میکنه بهم

اون خنجر رو پرت كن به اتيش ( اگرم هرزگاهي دقت كني يه جريانه برقي از اون بالا وارده قسمته مركزيه اون شيء ميشه كه ميتوني به اون هم بزني كه از نظر من قويتر از اتيشست :confused: ) و بعد بصورت قدرتي زمانيكه زرد شد پرت كن بهش
پنج شيش بار بزني تمومه ها

دوست عزیز اونجا میتونی به قول خودت خنجرک رو بزنی به یخها و بعد بزنی به زمین اطراف جایی که غول هستش، زمین یخ میبنده و غولِ گیر میکنه، میری پیشش و الا آخر....!!!

سلام
من این بازیو در 2 DVD و بدون کرک گرفتم و در Resolution بازی مشکل دارم غیر از 800.600 هر resolution بالاتر را میزارم از بازی میپره بیرون
PhysX_9.09.0203 را هم که در DVD بود ریختم اما باز هم درست نشد کرکی پچی چیزی نیومده که این مشکل درست شه ؟

رزوليشن بازي رو ميتوني از طريق فايل هاي موجود در پوشه ي بازي تغيير بدي
يادم نيست
فقط ميدونم احتمالا توي پوشه ي Config و فايل Ds يا همچين چيزي بود :confused:
كليك راست Open with و با wordpad بازش كن و گزينه ي رزوليشن رو هر چي كه خواستي بذار

سلام
بازی برای من یه اشکالی داره از chapter سوم توی اینجا که عکسش رو گذاشتم جلوتر نمیره نمیدونم مشکل از چیه یه دره که باید باز بشه ولی نمیشه دوستان کمک کنند:confused:

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or