Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفاً یه نفر کمک کنه!
من اونجا گیر کردم که سرزمین طمع کارهاست و آدما به رنگ طلایی توی دیوار گیر کردن و یه اهرم وسط و یکی دیگه یه طبقه بالاتره وقتی اهرم وسط رو جابجا کنی 3 تا قسمت تیغه مانند از دیوار رو به پایین میان و آدما رو *$!)%^#(:biggrin1:)میکنن!! باید چه کار کنم؟لطفاً:biggrin1:

لطفاً یه نفر کمک کنه!
من اونجا گیر کردم که سرزمین طمع کارهاست و آدما به رنگ طلایی توی دیوار گیر کردن و یه اهرم وسط و یکی دیگه یه طبقه بالاتره وقتی اهرم وسط رو جابجا کنی 3 تا قسمت تیغه مانند از دیوار رو به پایین میان و آدما رو *$!)%^#(:biggrin1:)میکنن!! باید چه کار کنم؟لطفاً:biggrin1:
اول برو اهرم بالایی رو فشار بده وقتی که در بالایی باز شد سریع بیا اهرم پایینی رو بکش و سریع قبل اینکه اون تیغه وسطیه بیاد پایین دوباره برو طبقه بالایی ( جایی که اهرم دومی هست ) . وقتی کامل تیغه اومد پایین برو روش و وارد در شو .

دوستان مي دونم عكسش بد درومد ولي ميشه فهميد بگيد اينجاش و بايد چي كار كنم؟1
اين دسته طلايي اون زير و بايد چي كارش كنم؟
راهمم بسته شده؟!

ازش بالا ميرم ولي ديگه راهي نداره كه ادامه پيدا بكنه....
بالا همه چيز بند مي ياد!؟
ادامش كجاست؟!
رو اون قسمت سنگي كه وايسادي سمت چپت يه راهه كه بايد بيايي پايين در حالي كه ديوار رو گرفتي بعد سمت راست . ادامه بده تا تموم بشه

سلام د.ستان.
بعد از شتن غول آخر شکم پرستان بازی دوربینش ثابت میشه .همون جایی که اگه از یه در بری از اون یکی میای بیرون.
همچنین یه چهار پایه تو هوا میچرخه.
چیکار کنم؟:biggrin1:

سلام د.ستان.
بعد از شتن غول آخر شکم پرستان بازی دوربینش ثابت میشه .همون جایی که اگه از یه در بری از اون یکی میای بیرون.
همچنین یه چهار پایه تو هوا میچرخه.
چیکار کنم؟:biggrin1:
شما بايد اون دستگيره ها رو بچرخوني تا يكي از اون درها بچرخه(اون دري كه درست سمت چپ بالاي صفحه است)بايد اين در سمت جاي اولتون(درست همون جايي كه وارد شديد)قرار بگيره.بعد از اون بايد وارد يكي از درا بشي تا از اين دري كه چرخوندي بياي بيرون.اين كارو بايد وقتي انجام بدي كه اون چهارپايه نزديك اون در باشه.اگه از اين در بياي بيرون ميفتي رو چهار پايه.بعدش ميري مرحله بعد.

اون قسمتي كه به شكل سكو ي سنگي هست و ازشون شعله هاي اتش بيرون ميزنه . وسط محوطه هم يه سوييچ هست. وقتي روي سوييچ وايسي يه تكه سنگ بالا مياد تا نصفه سكوي وسطي . كنار ديوار هم يه مكعب هست كه ميشه حركتش داد . رو اون سوييچ هم گذاشتمش اما جواب نداد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or