Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
\

برو رو هوا باهاش ور برو اگه نشد يه دور خودم برم ببينم چجوری بود :دی
عزیز من من از روی هوا، زمین، از عقب جلو کنار هر جایی بهش ورمیرم این جون لعنتیش خیلی کم کم میره!:biggrin1:
من میگم مثلا راهی برای سریع تر کشتنش نیست؟ مثلا اگه بری روی اون ستاره ها بزنیش جونش زودتر نمیره؟:biggrin1:
واقعا این بازی دیگه داره حالمو به هم میزنه، 13 ساعت شده هنوز تموم نشده!:cheesygri

ویرایش:
یه روش توپ یاد گرفتم خدا بخواد داره میگیره!:دی

آخرین ویرایش:
ما هم بالاخره بازی رو تموم کردیم!:cheesygri:horse::cursing:
بسیار بسیار عجیبه! خودمم هنوز نمیتونم بفهمم که چرا انقدر این بازی طولانی شد! من روی 14 ساعت تمومش کردم!!:cheesygri توی هیچ کدوم از معماهاش هم بیش از 5-6 دقیقه گیر نکردم...:confused:
ولی زیاد Game, Over میشد، فکر کنم همین باعثش شد.:biggrin1:

این غول آخرش واقعا پیر ما رو درآورد! توی این همه سال یاد ندارم که سر یه غول انقدر گیر کرده باشم!
ولی در کل بازی نسبتا خوبی بود، از .... ترین Hack 'n' Slash های چند وقت اخیر بود.:biggrin1:

اقا یه چیز جالب من تو بازی دیدم!!!:laughing:
یه اقایی تو اعضای سازنده بازی بود به اسم "امین عبادی"!!!!!:eek:تو ea هم ایرانی هست؟!؟!!!
حالا جالب اینجاست تو همون لیست کسی که جالی دانته تو دیالوگ انگلیسی صحبت میکنه فردی هست به اسم:"Geraham MacTavish"!!!!!:confused:

دوستان اين بازي كه خيلي اسون هست.دوستان چه جوري ميگن سخته؟
فقط صليب بزنيد ميميرن,خواستيد براي تنوع هم كه شده يكي دوتا فن بزنيد:biggrin1:

بله

یه اقایی تو اعضای سازنده بازی بود به اسم "امین عبادی"!!!!!:eek:تو ea هم ایرانی هست؟!؟!!!
حالا جالب اینجاست تو همون لیست کسی که جالی دانته تو دیالوگ انگلیسی صحبت میکنه فردی هست به اسم:"Geraham MacTavish"!!!!!:confused:

اره دوست من تو EA ایرانی داریم محمد علوی و امین عبادی توی Call Of duty:Modern warfare 2 نگاهی به اسم دستندر کارانش بندازی میبینی:book:

اره دوست من تو EA ایرانی داریم محمد علوی و امین عبادی توی Call Of duty:Modern warfare 2 نگاهی به اسم دستندر کارانش بندازی میبینی:book:
محمد علوی تو iw هست و امین عبادی تو ea دوسته عزیز...ایتا رو خودم هم میدونستم!!!
محمد شیری تو ماکروسافت....

به جوز اونایی که دوستمون ذکر کرد کسای زیاد دیگری از ایران توش هستن.کافیه نید فور اسپید موست وانتد رو لیست آخرش رو بخونی حدود 5-6 تا اسم ایرانی توش بود تو جی تی ای 3 هم یکی از آهنگ سازاش ایرانی بود.
ایرانی ها رو تو خارج از کشور دست کم نگیر;)

من این بازیو تازه شروع کردم
زیاد بهم نچسبید یه جوریه
کلا من ازین سبک بازی زیاد خوشم نمیاد اعصابم خورد میشه
ولی این بازی میتونه یه دست گرمی باشه برای god of war بازها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or