اونجا میگه که بدون اینکه ضربه شمار (کومبو شمار) ریست بشه شما همه ی دشمنارو بکش ! من اونجا پاره شدم ! اون فن کراس هم یعنی با دکمه ی B تند تند بزن تا صلیب ها بخوره بهشون وگرنه با شمشیر نمیشه همشونو بدون ریست شدن کومبو شمار ناکار کرد ! :biggrin1:دوستان یادتون هست وقتی دشنمان رو می کشید براتون Hint(اگه درست نوشته باشه،فکر کنم Hit بود انگار!!)میاد! یعنی از جسد دشمنان در میاد! یه جا هست می رسم میگه تمام دشمنان رو بکش بدون اینکه از Hint ها بگیری! میگه از فن Cross استفاده کن و اینا! من اینجا چیکار کنم؟

من بابای دانته رو کشتم اونجایی ام که باید ظرف ها رو پر مواد مذاب کنی تا مجسمه بیاد بالا چی کا ر کنم یه جعبه زیر ظرفه گذاشتم بعد یه دروازه باز میشه نمیدونم از کجا برممنم بازی رو تموم کردم! نمی دونم چی بگم!
فوق العاده بود!!
همه چی!درسته تقلید بود اما واقعا خوب و جذاب بود! گیم پلی که جذاب و روون بود،گرافیک هم در و دیوار عالی بود و تو دمو ها هم شاهکار بود!موسیقی هم خوب بود و در اخرین دمو عالی بود!منظورم همون جاست که:
بعضی وقت ها فکر می کردم یکی از سازندگان بازی مرده و رفته جهنم و برگشته که تونسته اینجوری جهنم رو توصیف کنه!واقعا طراحی جهنم رو به این خوبی تو هیچ بازیی ندیده بودم!دانته از غار میاد بیرون و صلیبی که دوخته بود رو می کنه!
خدا رو شکر ادامه هم داره!!
Dante's Inferno II![]()
کامل راه رو برگرد تا برسی اونجایی که یه اهرم رو کشیدی تا مجسمه ـــه بیاد بالا و دره زیرش رو باز کنی!من بابای دانته رو کشتم اونجایی ام که باید ظرف ها رو پر مواد مذاب کنی تا مجسمه بیاد بالا چی کا ر کنم یه جعبه زیر ظرفه گذاشتم بعد یه دروازه باز میشه نمیدونم از کجا برم
بله داره!:biggrin1:درسته که بازی یه خورده مورد داره؟(صحنه داره!)
بازی تخیلیه یا فشنگه؟!

کسی می خواد از داستان چیزی براش لو نره نخونه!یکی از دوستان میتونه یک خورده از داستان بازی رو بگه . تازه شروع کردم به بازی کردن خیلی از داستان بازی نفهمیدم
ممنون