Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلاخره بازی تو 8 ساعت و نیم تموم شد ! :biggrin1: خیلی قشنگ و حماسی بود و نور پردازی بازی هم عالی کار شده بود . گیمپلی و کومبو ها هم خیلی خوب بودن و داستان هم غیر قابل پیشبینی و جذاب بود ! کلا با بازی خیلی حال کردم ! :love:

پ.ن : چه Final Boss خوفی داشت ! :biggrin1:

دوستان یادتون هست وقتی دشنمان رو می کشید براتون Hint(اگه درست نوشته باشه،فکر کنم Hit بود انگار!!)میاد! یعنی از جسد دشمنان در میاد! یه جا هست می رسم میگه تمام دشمنان رو بکش بدون اینکه از Hint ها بگیری! میگه از فن Cross استفاده کن و اینا! من اینجا چیکار کنم؟

دوستان یادتون هست وقتی دشنمان رو می کشید براتون Hint(اگه درست نوشته باشه،فکر کنم Hit بود انگار!!)میاد! یعنی از جسد دشمنان در میاد! یه جا هست می رسم میگه تمام دشمنان رو بکش بدون اینکه از Hint ها بگیری! میگه از فن Cross استفاده کن و اینا! من اینجا چیکار کنم؟
اونجا میگه که بدون اینکه ضربه شمار (کومبو شمار) ریست بشه شما همه ی دشمنارو بکش ! من اونجا پاره شدم ! اون فن کراس هم یعنی با دکمه ی B تند تند بزن تا صلیب ها بخوره بهشون وگرنه با شمشیر نمیشه همشونو بدون ریست شدن کومبو شمار ناکار کرد ! :biggrin1:

منم بازی رو تموم کردم! نمی دونم چی بگم!
فوق العاده بود!!
همه چی!درسته تقلید بود اما واقعا خوب و جذاب بود! گیم پلی که جذاب و روون بود،گرافیک هم در و دیوار عالی بود و تو دمو ها هم شاهکار بود!موسیقی هم خوب بود و در اخرین دمو عالی بود!منظورم همون جاست که:
دانته از غار میاد بیرون و صلیبی که دوخته بود رو می کنه!
بعضی وقت ها فکر می کردم یکی از سازندگان بازی مرده و رفته جهنم و برگشته که تونسته اینجوری جهنم رو توصیف کنه!واقعا طراحی جهنم رو به این خوبی تو هیچ بازیی ندیده بودم!
خدا رو شکر ادامه هم داره!!
Dante's Inferno II :love::love::love:

منم بازی رو تموم کردم! نمی دونم چی بگم!
فوق العاده بود!!
همه چی!درسته تقلید بود اما واقعا خوب و جذاب بود! گیم پلی که جذاب و روون بود،گرافیک هم در و دیوار عالی بود و تو دمو ها هم شاهکار بود!موسیقی هم خوب بود و در اخرین دمو عالی بود!منظورم همون جاست که:
دانته از غار میاد بیرون و صلیبی که دوخته بود رو می کنه!
بعضی وقت ها فکر می کردم یکی از سازندگان بازی مرده و رفته جهنم و برگشته که تونسته اینجوری جهنم رو توصیف کنه!واقعا طراحی جهنم رو به این خوبی تو هیچ بازیی ندیده بودم!
خدا رو شکر ادامه هم داره!!
Dante's Inferno II :love::love::love:
من بابای دانته رو کشتم اونجایی ام که باید ظرف ها رو پر مواد مذاب کنی تا مجسمه بیاد بالا چی کا ر کنم یه جعبه زیر ظرفه گذاشتم بعد یه دروازه باز میشه نمیدونم از کجا برم

من بابای دانته رو کشتم اونجایی ام که باید ظرف ها رو پر مواد مذاب کنی تا مجسمه بیاد بالا چی کا ر کنم یه جعبه زیر ظرفه گذاشتم بعد یه دروازه باز میشه نمیدونم از کجا برم
کامل راه رو برگرد تا برسی اونجایی که یه اهرم رو کشیدی تا مجسمه ـــه بیاد بالا و دره زیرش رو باز کنی!
کل راه رو برگرد می فهمی!
درسته که بازی یه خورده مورد داره؟(صحنه داره!)
بازی تخیلیه یا فشنگه؟!
بله داره!:biggrin1:
تخیلی رو هر کسی تعریفی ازش داره!
مثل God Of War می مونه!خیلی شبیه اونه!اگه از اون خوشتون اومده از اینم خوشتون میاد!
به نظر من که بازی فوق العادس!:love:

من بازیو خیلی وقته خریده بودم ولی حس حال بازی نداشتم تا به امروز که جرقه ای تو من خورد و شروع به بازی کردن کردم و فهمیدم عجب خریتی کردم که این بازیو تا الان انجام ندادم :biggrin1:!
خیلی بازیش قشنگه و من خیلی باهاش حال کردم درسته تقلید توش زیاده ولی خیلی بازیه قشنگیه!

یکی از دوستان میتونه یک خورده از داستان بازی رو بگه . تازه شروع کردم به بازی کردن خیلی از داستان بازی نفهمیدم

ممنون
کسی می خواد از داستان چیزی براش لو نره نخونه!
دانته یه سرباز صلیبیه!که اول بازی می بینید داره یه پارچه که به شکل صلیبه رو به بدنش می دوزه!
در قسمت بعدی می بینید که دانته با چند نفر زندانی می جنگه و وارد یه محلی میشه!ناقافل یکی میاد و یه خنجر میکونه تو کمرش دانته هم می گه:اکی!ما که از همه خوردیم تو هم روش!
بعد فرشته ی مرگ میاد جونش رو بگیره دانته می گه برو کنار بذا باد بیاد و با فرشته ی مرگ می جنگه و اون رو می کشه و داس اون فرشته رو می گیره!
دانته تصمیم می گیره خلاف ملاف رو قلاف کنه برمیگرده فلورنس پیش همسرش!میاد می بینه که زنش رو کشتند!روح زنه رو یه روح یا فرشته میبره که اون روح افراد بد رو به جهنم میبره!بعد دانته میره کلیسا روح زنش رو میبینه که زنه هم به دانته میگه تو می تونی من رو نجات بدی!دانته هم میگه می تونه!:biggrin1:
بعدش دانته برای نجات زنش میره تو جهنم تا زنش رو نجات بده که اونجا تمام گناهان خودش و خانواده ش رو از قبیل پدر و مادر و برادر رو میبینه!در واقع دانته مرده!اصلا اونجا که خنجر رو طرف به دانته میزنه میمیره و اصلا جنگی در کار نیست با فرشته ی مرگ و اینا!و اون داس هم الکیه!این رو دانته آخر بازی می فهمه و ...
اگه بازم می خوای بگم بگو تا کاملش رو بگم برات!:biggrin1:

بازی تموم کردم خیلی خفن بود و کلی بهم حال داد!
مخصوصا این تیکه:
میره بهشت بیتریس میاد دستشو میگیره کلی حال کردم!
عجب زن فداکاریه بعد این همه گناه و لش بازی:biggrin1: دانته رو بخشید
خدا بده از این زنها:biggrin1:

دوستان من این dlc که اسمشفکر کنم corner یه همچین چیزی بود گرفتم خیلی مسخرس مثل اونجایی که توی devil may cry4 باید برعکس سایه ها میرفتی توی الون جنگاه عین اون درش اوردن 10 دقیقه هم بیشتر نیستش.
مزخرف بود.

دوستان هركي ميخواد داستان رو بهتر متجه بشه (و البتهزيبا تر ببينه) انيمه Dante's Inferno رو ببينه
واقعا زيباست
داستان رو از خود بازي بهتر روايت كرده

بازی واقعا زیبا بود تورو خدا گیر ندین به 2 - 3 تا صحنه بزگترین آثار هنری اروپا همه مدلای برهنس ولی دیگه واسه اونا حل شده اگه میخاستن واسه ما بازیو بسازن باید سر زن دانته بنده خدا چادر میکردن :cheesygri
حالا اونم میخاس تو بازی کلی بدوئه واسش میشد دردسر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or