yegane
کاربر سایت
اونا رو نباید بزنید (اگه بزنید، به عنوان خطا حساب میکنه)موقع بخشیدن افراد یه سری گوی میاد که باید دکمه مربوط به اون سمتو به موقع بزنیم اما اون گوی های تیره تر برا چی هستن اون تیره تر ها رو میگم.....؟؟؟
اونا رو نباید بزنید (اگه بزنید، به عنوان خطا حساب میکنه)موقع بخشیدن افراد یه سری گوی میاد که باید دکمه مربوط به اون سمتو به موقع بزنیم اما اون گوی های تیره تر برا چی هستن اون تیره تر ها رو میگم.....؟؟؟
تنوع دشمنها جالب نيست و تو خيلی از مراحل همون دشمنهای مراحل قبلی ديده میشن که اين هم يک نمونه از ضعف های بزرگ بازی هست..
موقع ضربه زدن اون حسی که بايد به آدم القا بشه نيست ..جوری که آدم حس کنه ضرباتی که میزنه به طرز سهمگينی به دشمنها وارد میشه در اين بازی خيلی کم اتفاق میيوفته..شايد به خاطر انيميشن های ضعيف نابود شدن دشمنها باشه..
100% موافقمتا کجاش بازی کردی؟؟؟؟
من خودم نقدشو توی بخش پرمیوم نوشتم واتفاقا به این مسئله هم اشاره کردم که به هیچ وجه من الوجوه نمیشه برای تنوع دشمنانش ایراد گرفت. تا دلت بخواد تنوع دارن.
در مورد ضربه ها هم شما تمام شاخه های مهارت رو آپگرید کن بعد بشین کمبوهای ترکیبی با صلیب رو هم بزن ببین سهمگین میشن یا نه.
سعی کن کمبو هات قطع نشه همینجوری ادامه بده تا همشون بمیرن.دوستان من اون قسمت که میگه دشمن رو با کمبو تنها بکش گیر کردم(آخر های بازی فکر کنم).چکار کنم؟
منظور از پرش کنید چیه؟؟احتمالا شما توی معمای آینه ها گیر کردید :
برای رد کردنش، از اولین آینه بالای سرتون بگذرید - دستگیره رو بچرخونید - به آینه سمت چپ برید - دستگیره رو بچرخونید تا صفحه معلق بیاد - دوباره به آینه اولی برید - روی پلتفورم (صفحه معلق) برید و به سمت پایین پرش کنید - دستگیره رو بچرخونید (دقت کنید که کدوم آینه میچرخه) - هروقت اون صفحه معلق که داره توی هوا میچرخه، رو به روی آینه ای که چرخوندید قرار گرفت، سریع به سمت آینه برید تا روی صفحه معلق بیافتید و بعد با صفحه معلق وارد آینه آخر بشید.
دوستان ببخشید میگم که این گزینه که یکیش مربوط یه امرزیدن میشه و اون یکی نابود کردن تاثیری در پایان بازی داره :confused:
یا پایان بازی به صورت خطی هست و ربطی به امرزیدن و نابود کردن نداره
با تشکر
من اونجایی گیر کردم که دشمنی با گرز میاد حمله میکنه بعد من اونو میکشم یه اهرم هست که میچرخونیمش دیوار اهنی سیخ دار میاد پایین و یه اهرم دیگه ای اون بالاست که اونم میچرخونمش دری بالاش باز میشه من نمیتونم برم اون بالا از در عبور کنم چطور باید اونجا برم؟؟
این چیزایی که گفتید برعکسش صادقه و تنوع دشمن ها و کمبو ها فوق العاده خوبهداشتن تنها يک سلاح در تمام طول بازی که به نظر من بزرگترين ضعف بازی همين هست که از جذابيت بازی کاسته...
تنوع دشمنها جالب نيست و تو خيلی از مراحل همون دشمنهای مراحل قبلی ديده میشن که اين هم يک نمونه از ضعف های بزرگ بازی هست..
موقع ضربه زدن اون حسی که بايد به آدم القا بشه نيست ..جوری که آدم حس کنه ضرباتی که میزنه به طرز سهمگينی به دشمنها وارد میشه در اين بازی خيلی کم اتفاق میيوفته..شايد به خاطر انيميشن های ضعيف نابود شدن دشمنها باشه..
---
در اخر من مطمئنم اگر شماره بعدی در کار باشه ، 100 % اين بازی بسيار قشنگ تر از نسخه 1 خواهد بود.
گرافیک بازی توی این سبک به نظر کاملا به اندازه هست و مناسبسلام ...
بازی خوبی بود. داستان زیبایی داشت روایت داستان هم خوب بود ولی گرافیک کاملا پیش پا افتاده بود که جای تعجب داره و همچنین در طراحی دشمنان هم کم کاری شده بود. بازی تا میانه داستان بسیار گیرا و جذاب هست ولی در ادامه مراحل کمی به هم شبیه میشن و بیشتر تغییر رنگ بندی رودخانه های جهنم به چشم میخوره و جاهایی هم احساس میشه فقط میخوان بازی کمی طولانی تر بشه. بعضی از لحظات هم دوربین خودکار بازی نمای درستی از مسیر نمیده.