Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نظر من در رابطه با بازی :

به نظر من اين امتياز ها واقعاً در خوره اين بازی نيست و کاملاً ناجوانمردانه امتياز دادن بعضی از سايتها
از نکات مثبت بازی میشه به تصوير کشيدن زيبای جهنم اشاره کرد که واقعاً جالب هست..
دموهای با کيفيت بسيار بالا رو هم نمیشه ناديده گرفت و مشخصه خيلی روشون کار شده..
کمبوهای بازی هم به نظر من خوب کار شدن و مشکلی از اين بابت نيست... گرافيک بازی هم متوسط رو به بالا هست و آدم رو از اين بابت آزار نمیده...داستانشم به نظر من جالب و قشنگ هست..
و اما نکات منفی بازی :

داشتن تنها يک سلاح در تمام طول بازی که به نظر من بزرگترين ضعف بازی همين هست که از جذابيت بازی کاسته...
تنوع دشمنها جالب نيست و تو خيلی از مراحل همون دشمنهای مراحل قبلی ديده میشن که اين هم يک نمونه از ضعف های بزرگ بازی هست..
موقع ضربه زدن اون حسی که بايد به آدم القا بشه نيست ..جوری که آدم حس کنه ضرباتی که میزنه به طرز سهمگينی به دشمنها وارد میشه در اين بازی خيلی کم اتفاق میيوفته..شايد به خاطر انيميشن های ضعيف نابود شدن دشمنها باشه..

---
در اخر من مطمئنم اگر شماره بعدی در کار باشه ، 100 % اين بازی بسيار قشنگ تر از نسخه 1 خواهد بود.

تنوع دشمنها جالب نيست و تو خيلی از مراحل همون دشمنهای مراحل قبلی ديده میشن که اين هم يک نمونه از ضعف های بزرگ بازی هست..
موقع ضربه زدن اون حسی که بايد به آدم القا بشه نيست ..جوری که آدم حس کنه ضرباتی که میزنه به طرز سهمگينی به دشمنها وارد میشه در اين بازی خيلی کم اتفاق میيوفته..شايد به خاطر انيميشن های ضعيف نابود شدن دشمنها باشه..

تا کجاش بازی کردی؟؟؟؟

من خودم نقدشو توی بخش پرمیوم نوشتم واتفاقا به این مسئله هم اشاره کردم که به هیچ وجه من الوجوه نمیشه برای تنوع دشمنانش ایراد گرفت. تا دلت بخواد تنوع دارن.

در مورد ضربه ها هم شما تمام شاخه های مهارت رو آپگرید کن بعد بشین کمبوهای ترکیبی با صلیب رو هم بزن ببین سهمگین میشن یا نه.

تا کجاش بازی کردی؟؟؟؟

من خودم نقدشو توی بخش پرمیوم نوشتم واتفاقا به این مسئله هم اشاره کردم که به هیچ وجه من الوجوه نمیشه برای تنوع دشمنانش ایراد گرفت. تا دلت بخواد تنوع دارن.

در مورد ضربه ها هم شما تمام شاخه های مهارت رو آپگرید کن بعد بشین کمبوهای ترکیبی با صلیب رو هم بزن ببین سهمگین میشن یا نه.
100% موافقم
من هم اول از ضربها ايراد ميگرفتم ولي وقتي اپگربدارو كامل گرفتم چي شد
واقعا عالي و 100% سهمگین شد

سلام ...

بازی خوبی بود. داستان زیبایی داشت روایت داستان هم خوب بود ولی گرافیک کاملا پیش پا افتاده بود که جای تعجب داره و همچنین در طراحی دشمنان هم کم کاری شده بود. بازی تا میانه داستان بسیار گیرا و جذاب هست ولی در ادامه مراحل کمی به هم شبیه میشن و بیشتر تغییر رنگ بندی رودخانه های جهنم به چشم میخوره و جاهایی هم احساس میشه فقط میخوان بازی کمی طولانی تر بشه. بعضی از لحظات هم دوربین خودکار بازی نمای درستی از مسیر نمیده.

دوستان ببخشید میگم که این گزینه که یکیش مربوط یه امرزیدن میشه و اون یکی نابود کردن تاثیری در پایان بازی داره :confused:

یا پایان بازی به صورت خطی هست و ربطی به امرزیدن و نابود کردن نداره

با تشکر

احتمالا شما توی معمای آینه ها گیر کردید :
برای رد کردنش، از اولین آینه بالای سرتون بگذرید - دستگیره رو بچرخونید - به آینه سمت چپ برید - دستگیره رو بچرخونید تا صفحه معلق بیاد - دوباره به آینه اولی برید - روی پلتفورم (صفحه معلق) برید و به سمت پایین پرش کنید - دستگیره رو بچرخونید (دقت کنید که کدوم آینه میچرخه) - هروقت اون صفحه معلق که داره توی هوا میچرخه، رو به روی آینه ای که چرخوندید قرار گرفت، سریع به سمت آینه برید تا روی صفحه معلق بیافتید و بعد با صفحه معلق وارد آینه آخر بشید.
منظور از پرش کنید چیه؟؟
من چند روزه اینجا موندم.

دوستان ببخشید میگم که این گزینه که یکیش مربوط یه امرزیدن میشه و اون یکی نابود کردن تاثیری در پایان بازی داره :confused:

یا پایان بازی به صورت خطی هست و ربطی به امرزیدن و نابود کردن نداره

با تشکر

نه تاثیری نداره. مونده به خودت که کودوم انرژی روبیشتر جمع کنی تا بتونی اسکیل های مقدس باز کنی با نامقدس. فقط 2 نفرشون توی اچیومنت تاثیر دارند. که هر دو تا اگه روحشون رو آزاد کنی اچیو میده.

منظور از پرش کنید چیه؟؟
من چند روزه اینجا موندم.
شما وقتی میرید رو پلتفورم، شوک سمت چپ رو به سمت پایین بگیرید و همینطور که دستتون روش هست، وقتی به لبه پلتفورم رسیدید، دوبار کلید A رو فشار بدید
اگه دقت کنید پایین صفحه هم یه دستگیره هست، شما باید به کنار اون بپرید

من اونجایی گیر کردم که دشمنی با گرز میاد حمله میکنه بعد من اونو میکشم یه اهرم هست که میچرخونیمش دیوار اهنی سیخ دار میاد پایین و یه اهرم دیگه ای اون بالاست که اونم میچرخونمش دری بالاش باز میشه من نمیتونم برم اون بالا از در عبور کنم چطور باید اونجا برم؟؟

من اونجایی گیر کردم که دشمنی با گرز میاد حمله میکنه بعد من اونو میکشم یه اهرم هست که میچرخونیمش دیوار اهنی سیخ دار میاد پایین و یه اهرم دیگه ای اون بالاست که اونم میچرخونمش دری بالاش باز میشه من نمیتونم برم اون بالا از در عبور کنم چطور باید اونجا برم؟؟
وقتی اهرم رو چرخوندید قبل از پایین اومدن دیوار، سریع برید و اهرم اونیکی رو بچرخونید. حالا وقتی دیوار ها اومدن پایین، برید روش و وقتی بالا رفت، از دری که باز کردید رد بشید.

با سلام!

به نظر من بازی در حد متوسط هست! من لحظه شماری میکردم برای عرضه این بازی ولی وقتی تا ته بازی را رفتم حالم گرفته شد البته 3 ساعت اول بازی خیلی خوب بود و هیجان انگیز ولی بعدش دیگه خیلی تکراری و خسته کننده و سخت شد ! اما از حق نگذریم جهنم را خیلی خوب طراحی کردن! آدم را فکر آخرتش میندازه!:دی

داشتن تنها يک سلاح در تمام طول بازی که به نظر من بزرگترين ضعف بازی همين هست که از جذابيت بازی کاسته...

---
در اخر من مطمئنم اگر شماره بعدی در کار باشه ، 100 % اين بازی بسيار قشنگ تر از نسخه 1 خواهد بود.
این چیزایی که گفتید برعکسش صادقه و تنوع دشمن ها و کمبو ها فوق العاده خوبه
به نظر من تنوع سلاح خوبه ولی به اندازش
مثلا توی یه بازی که سلاحاش 5-6 تا بشه و هر کدوم هم کمبو خاصی داشته باشه آدم اصلا وقت نمی کنه همه کمبو ها رو استفاده کنه و بیشتر سر درگم میشه
و حتی سازنده ها هم اگه همه توجهشون رو روی 2-3 سلاح اصلی (مثل گاد آف وار) بزارن کمبو ها خیلی زیبا تر و کاربردی تر از آب در میاد تا اینکه تعداد زیادی سلاح باشه و نصف بیشترشون دکوری باشن و فقط ظاهر خوبی داشته باشن!
توی این بازی 2 سلاح موجوده( که اکثرا صلیب رو نادیده می گیرن!) که به نظر من با دقتی که سازنده ها روی این دو انجام دادن، کمبو ها خیلی جذاب و بسیار کشنده ساخته شده و هیچ اشکالی نمی شه بهش گرفت که اکثرا هم توی نقد های خارجی شکایتی در این زمینه وجود نداره
دشمن ها هم که دوستان گفتن که هیچ کمبودی وجود نداره

سلام ...

بازی خوبی بود. داستان زیبایی داشت روایت داستان هم خوب بود ولی گرافیک کاملا پیش پا افتاده بود که جای تعجب داره و همچنین در طراحی دشمنان هم کم کاری شده بود. بازی تا میانه داستان بسیار گیرا و جذاب هست ولی در ادامه مراحل کمی به هم شبیه میشن و بیشتر تغییر رنگ بندی رودخانه های جهنم به چشم میخوره و جاهایی هم احساس میشه فقط میخوان بازی کمی طولانی تر بشه. بعضی از لحظات هم دوربین خودکار بازی نمای درستی از مسیر نمیده.
و البته فراموش نکنید که افکت آتش توی این بازی به جرات میشه گفت بهترین و حداقل جزئ بهترین های بازی های رایانه ای محسوب میشه که به زیبایی گرمای سوزان جهنم رو به تصویر می کشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or