Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه دوست عزيز اگه واقعا اين سبك بازي هارو دوست داري شك نكن كه اين بازي ميتونه يكي از بهترين ها باشه برات . من دوستام بازي رو گرفتن همه كَف كردن و گفتن فوق العادست . Darksiders هم امتيازات خوبي نداشت اما واقعا بازيه عالي بود . در كل كاري به امتيازا نداشته باش
ممنون نوید جان از پستت لذت بردم . ملومه کارت درسته . دمت گرم

!!!!!!!!!!!!

• GameSpot بازم شيرينكاري كرد به اين بازي به اين باحالي داده 6.5
  • GameSpot Score6.5
  • fair
  • :laughing:
واقعا باعث تاسفه..... با وجود این همه بازی در پیت که مثله نخود لوبیا ریختن تو بازار و امتیازای کیلویی میگیرن به این بازی این امتیاز داده میشه.......:mad::mad::mad::mad:

اصلا گور بابای امتیازه و گیم اسپات و IGN بریم یه دور دیگه از این شاهکار لذت ببریم
:love::love::love::love::love::cool::cool::cool::biggrin1:

کلا سیستم امتیاز دهی سایت ها مثل خیلی چیز های دیگه مشکوکه مخصوصا گیم اسپات
به نظر میرسه دستهای پشت پرده اینجا هم وجود داره . هنوز 2 ساله تو کفم چطوری halo 3 امتیاز 9.5 میگیره اون وقت Bioshock امتیاز 9 . و ......... کلا به قول این دوستمون نوید کاری به امتیازات بازی ها نداشته باشیم سنگین تریم:cheesygri

. Darksiders هم امتيازات خوبي نداشت اما واقعا بازيه عالي بود . در كل كاري به امتيازا نداشته باش
امتیاز های Darksiders به مراتب بهتر بوده .
_
بعد قرار بود این دانته همون دانته نویسنده باشه وقتی میره جهنم یه سری قدرت بهش بدن. ولی این یارو جنگجو اگه این همونه که یه توهین به دانته است.
گیم پلی تکراری . به صورت مسخره ای هم سخته . طراحی بازی هم که داغونه
_
درکل یه Hack'n Slash ه کاملا معمولی .

_
بعد قرار بود این دانته همون دانته نویسنده باشه وقتی میره جهنم یه سری قدرت بهش بدن. ولی این یارو جنگجو اگه این همونه که یه توهین به دانته است.
_

واقعا یک Hack'n Slash ه کاملا معمولی بود به نظرت کمی فکر کن بعد نظر نباشد البته قصد توهین ندارم

_
_
كاملا تاييد ميشه . بازي اصلا ارزش اون همه انتظاري كه كشيدم براش رو نداش.

با احترام به تمامی دوستداران این بازی
اما من خودم به شخصه بعد از خرید darksiders و bayoneta بهم ثابت شد که در این سبک فقط دو بازی ninja gaiden , god of war قابل بازی هست.من ترجیح میدم هنوز که هنوزه برم ninja gaiden 2 رو بازی کنم تا این بازیهای تقلیدی رو.darksiders که به نظرم به شدت ضعیف بود و کپی محض از god of war.

باز یه عده زدن تو کار شیرین کاری به قول خودشون که چرا game spot اینطوری امتیاز داده ?!

IGN UK :7
Total Video Games:7
Game Informer:7
TeamXbox:6.7
Gameplanet:6.5
Gamer.nl:6
Eurogamer:6
1UP:5.8
Teletext GameCentral:5

حالا واقعا جای سواله که چرا Game spot به این شاهکار داده 6.5 ؟:biggrin1: اخه Game spot امتیاز کیلویی نداره !

من خودم به شخصه اکثر این بازی ها رو که تو این سبک هست بازی کردم. به نظر بازی فوق العاده قشنگ و زیبایی هست ولی دلیل امتیازهای کم این بازی به نظرم نبود هیچ نوآوری تو بازی هستش. من به شخصه چیز جدیدی تو بازی ندیدم که بخواد خیلی جلب توجه کنه. ولی یک تقلید بسیار زیبا هست و می تونه یک دست گرمی باشه تا GOW3 بیاد چون Combo های بازی خیلی شبیه هم دیگه هست:biggrin1: در کل به نظرم خوب ساختن بازی رو ولی بدون نوآوری. من الان فکر کنم نمیه دوم بازی هستم و هنوز تمومش نکردم

خیلی بازی خوبی هست به نظر من امتیاز هم میانگینش از همه ی سایت ها 7 هست که خوبه دیگه قابل توجه بعضی ها(امتیاز مهم نیست بازیتو بکن) حالا همه دارن میگن امتیاز:(

حتی خود سازنده های بازی هم اعتراف کردن که بازی شون کپی GoW هست! حالا بعضی ها چجوری می خوان این واقعیت رو انکار کنن، خدا داند! واگذارشون به Visceral Games و Necromorphها! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or