Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من بد جای گير کردم.....اجا رسيدم که اگه من رو با دمپايی بزنن ميميرم و نه راه پيش دارم و نه راه پس.......بازی cheat داره واسه health ؟
معمولا یه جا چند بار لود کنی جونت رو پر میکنه.
-=-=-=-
بازی رو تموم کردم، بسیار عالی بود.

سلام
کسانی که بازی کردن بگن میشه رو این به عنوان یه god of war دیگه حساب کرد؟(ارزش خرید رو داره؟)
به هیچ عنوان نمیشه بازی رو با GOW مقایسه کرد! فقط میشه گفت تقلیدی از GOW ه که 360 دارا از گوشه ای از لذت GOW بی نسیب نباشن. ولی بازی بدی نیس و یکم رو اعصابت راه میره و البته که جاهای خووووبی :d هم داره!

به هیچ عنوان نمیشه بازی رو با GOW مقایسه کرد! فقط میشه گفت تقلیدی از GOW ه که 360 دارا از گوشه ای از لذت GOW بی نسیب نباشن. ولی بازی بدی نیس و یکم رو اعصابت راه میره و البته که جاهای خووووبی :d هم داره!
پس بخرمش؟نظرتون رو بگید لطفا

سلام. از دوستانی که داستان بهزی رو به طور کامل فهمیدند خواهش میکنم بگن اونجا که دانته تو جهنم میره

پیش مادرش، مادرش بهش چی میگه؟ داستان مرگ مامانش چی بود؟؟

علیکم السلام! :biggrin1:

من بازی Hack & Slash خیلی دوست دارم اما از این یکی اصلا خوشم نیومد! در حدی که تا یه جاهاییش (اولاشم نبودم) رفتم و پاکش کردم از رو مموری دستگاه! بیخوده عمیقا!

بازی بدی نیست اما اون جذابیتی که تو رو بکشه پای دستگاه نداره! باید بشینی به امید تموم کردن بازی کنی!

خیلیم صحنه داره! :biggrin1: دهنت سرویس میشه جلو خانواده بخوای بازی کنی!
دقیقا این اتفاق برای من افتاده و هرچی فیلم میاد سریع میزنم یه کانال دیگه و اصلا نمیفهمم چه اتفاقی میوفته تو بازی:d

اگر میشه یکی توی اسپویلر شکست دادن غول آخر رو توضیح بده، یه هفته است که هرشب دارم همون یک تکه رو بازی میکنم.
تا قسمت سومش میرم، اونجا خیلی بد ضربه میخوره، همش باید منتظر باشم که علامت RB بیاد روی صفحه که بتونم بهش آویزون بشم و یه ضربه بهش بزنم، خیلی وقتها هم که اصلا علامت نمیاد.

اگر میشه یکی توی اسپویلر شکست دادن غول آخر رو توضیح بده، یه هفته است که هرشب دارم همون یک تکه رو بازی میکنم.
تا قسمت سومش میرم، اونجا خیلی بد ضربه میخوره، همش باید منتظر باشم که علامت RB بیاد روی صفحه که بتونم بهش آویزون بشم و یه ضربه بهش بزنم، خیلی وقتها هم که اصلا علامت نمیاد.
یک توصیه عاقلانه بازی رو بزار رو ایزی غول رو مقهور قدرت خودت کن
به جان خودم بهترین روشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or