Sweet Lucifer
کاربر سایت
خو بگو شاید کمکت کنیم!!آقا من بد جای گير کردم.....اجا رسيدم که اگه من رو با دمپايی بزنن ميميرم و نه راه پيش دارم و نه راه پس.......بازی cheat داره واسه health ؟
اونجا که باید اهرم رو بچرخونی در باز شه؟:d
خو بگو شاید کمکت کنیم!!آقا من بد جای گير کردم.....اجا رسيدم که اگه من رو با دمپايی بزنن ميميرم و نه راه پيش دارم و نه راه پس.......بازی cheat داره واسه health ؟
معمولا یه جا چند بار لود کنی جونت رو پر میکنه.آقا من بد جای گير کردم.....اجا رسيدم که اگه من رو با دمپايی بزنن ميميرم و نه راه پيش دارم و نه راه پس.......بازی cheat داره واسه health ؟
نه هنوز نیومده و فکر نکنم بیاد.اين بازي براي pc هم امده يا در اينده مياد ؟
به هیچ عنوان نمیشه بازی رو با GOW مقایسه کرد! فقط میشه گفت تقلیدی از GOW ه که 360 دارا از گوشه ای از لذت GOW بی نسیب نباشن. ولی بازی بدی نیس و یکم رو اعصابت راه میره و البته که جاهای خووووبی :d هم داره!سلام
کسانی که بازی کردن بگن میشه رو این به عنوان یه god of war دیگه حساب کرد؟(ارزش خرید رو داره؟)
پس بخرمش؟نظرتون رو بگید لطفابه هیچ عنوان نمیشه بازی رو با GOW مقایسه کرد! فقط میشه گفت تقلیدی از GOW ه که 360 دارا از گوشه ای از لذت GOW بی نسیب نباشن. ولی بازی بدی نیس و یکم رو اعصابت راه میره و البته که جاهای خووووبی :d هم داره!
آره، با اینکه همش تقلیده ولی خودش بازی ِ خوبیه.پس بخرمش؟نظرتون رو بگید لطفا

آره بابا یه بار بازی رو میارزه. این 3 تومن که جایی نمیره.پس بخرمش؟نظرتون رو بگید لطفا
دقیقا این اتفاق برای من افتاده و هرچی فیلم میاد سریع میزنم یه کانال دیگه و اصلا نمیفهمم چه اتفاقی میوفته تو بازی:dعلیکم السلام! :biggrin1:
من بازی Hack & Slash خیلی دوست دارم اما از این یکی اصلا خوشم نیومد! در حدی که تا یه جاهاییش (اولاشم نبودم) رفتم و پاکش کردم از رو مموری دستگاه! بیخوده عمیقا!
بازی بدی نیست اما اون جذابیتی که تو رو بکشه پای دستگاه نداره! باید بشینی به امید تموم کردن بازی کنی!
خیلیم صحنه داره! :biggrin1: دهنت سرویس میشه جلو خانواده بخوای بازی کنی!
یک توصیه عاقلانه بازی رو بزار رو ایزی غول رو مقهور قدرت خودت کناگر میشه یکی توی اسپویلر شکست دادن غول آخر رو توضیح بده، یه هفته است که هرشب دارم همون یک تکه رو بازی میکنم.
تا قسمت سومش میرم، اونجا خیلی بد ضربه میخوره، همش باید منتظر باشم که علامت RB بیاد روی صفحه که بتونم بهش آویزون بشم و یه ضربه بهش بزنم، خیلی وقتها هم که اصلا علامت نمیاد.
یک توصیه عاقلانه بازی رو بزار رو ایزی غول رو مقهور قدرت خودت کن
به جان خودم بهترین روشه