خوب شاید یادتون باشه "مقاله" ای رو که گفته بود "سایبرپانک توهین آمیز هست" و از شوتینگ بازی هم ایراد گرفته بود اون وسط!
من برام جالب شد ببینم در کل نویسنده مقاله چی گفته، چون توی تویتر دوباره مردم بهش واکنش نشون داده بودن، این مقاله:
Cyberpunk 2077’s E3 demo has weak gunplay and unimaginative stereotypes
اول اینکه من قبلا از طرفداری های rps بودم، بیشتر بخاطر اینکه به بازی های کمتر شناخته شده میپرداخن و در کل سایت خوبی بود، ولی این مقاله اخیر در مورد سایپرپانک فوق العاده حال بهم زن هست، اون مسئله مزحک "چرا اسم یه گنگ animals هست و همشون سیاه پوستن" هم داخل این مقاله هست.
جالبه نویسنده مقاله یه ادم سفیدپوست هست
و انقدرم دم از توهین علیه افراد سیاه پوست و ... میزنه اونم درحالی که خالق دنیای سایبرپانک خودش سیاه پوست هست و توی ساخت سایبرپانک 2077 هم نقش پررنگی داره ( و قبلا هم دوستان جواباش به اینجور افراد که توی رددیت نوشته بود رو اینجا پست کردن.)
حالا من فکر کردم اوکی این حتما نظر شخصی فرد نویسنده هست، بقیه کارکنان سایت و ... انقدر احمق نیستن
ولی نه داستان جالب تر میشه
https://twitter.com/botherer
سازنده rps توی یه سری تویت مزخرف دفاع کرده بود از این مقاله و فقط میشه گفت حرفاش کمدی خالص بودن
الان توییت هاشو پاک کرده ولی خیلی خلاصه، میگه که Mike Pondsmith (خالق سایبرپانک) خودش نژادپرست هست علیه سیاه پوست ها و نسل خودش
یعنی انگار اینا، یه مشت ادم سفید پوست، دنیا و طرز فکر یه ادم دیگه رو بهتر از خودش میدونن
بعد از خوندن توییت ها و اون مقاله، فقط میشه گفت اینا کین دیگه
درک درستی از خلق دنیاهای فانتری و مجازی که ندارن هیچ، حتی بویی از نحوه زندگی توی جامعه واقعی نبردن و کلا چیزی از زندگی فعلی ادم ها و جامعه هم نمیدونن