در ادامه ی این پست ، نمیدونم قبلا کسی گفته یا نه ولی سایبرپانک ٢٠٢٠ ، ٩ تا کلاس داره که بعنوان نقش ( role ) تو بازی شناخته میشن. البته بعدا رول های بیشتری به بازی اضافه کردن. فیکسر و نت رانر ها دو تا از اون هاست. نت رانر ها که قشر هکر جامعه هستن. فیکسر ها هم کارشون قاچاق ، دلالی ، معامله گر و از این قبیله. ازونجایی که تو بازی این نقش ها رو با همون اسامی cp2020 دارن معرفی میکنن احتمالا بقیه ٩ نقش هم تو بازی وجود دارند که هفتا دیگه اینجوری که تو ویکی پدیا نوشته اینا هستن
Cop که درواقع مردان قانون هستن و بنظر توی پایین شهر حکم رانی میکنن و با توجه به موقعیتی که دارند بقیه رو به کاری که میخوان مجبور میکنن (اخاذی و از این قبیل ). اولین تیزر تریلری که از بازی منتشر شد پلیسی رو نشون میداد که روی دختری که چنگک(!) از دستش زده بیرون اسلحه کشیده. اینطور که توی تصویر نشون میده اسم پلیس یا کمیسیونر مکس همر هست. از طرفی شخصیتی بنام j hammer توی بازی cp2020 وجود داره که از دسته ی copها هستن و یکی از شخصیت های بازی cp2020 هست که بنظر توی cp2077 هم وجود داره.
Corporate ها که بیزنس من ها و مولتی میلیاردرهای شهرن.
Media مدیاها و خبرنگارها. یکیش اخبار ٢۴ که توی اولین تیزر بازی نشون دادن و داشت قتل عامی که مکس همر توش دست داشت نشون میداد.
Nomad ولگردها ، جنگجوهای خیابونی ، اونایی که گله ای ول میچرخن.
Rockerboy
راکر های یاغی که از طریق موسیقی و شورش علیه سیستم میجنگن. جانی سیلورهند جزو این گروهه.
Solo مزدورها ، قاتل ها ، بادیگاردها و سربازها. کلا اینها توانایی نظامی بالایی دارند. مورگان فریهند جزو این دسته است البته ایشون solo's solo هستن که فکر کنم یعنی خیلی دیگه اوکی یه!
Techie تکنسین هایی که اعضای بدن رو با ربات تعویض میکنن. تو تریلر گیم پلی با یکیشون اشنا شدیم.
Med-tech دکترها!
کلا غیر از کلاس های بازی که هرکدوم کلی شخصیت دارند چقدر این مجموعه ی بازیه رومیزی cp2020 گسترده است! من هرچه دارم سیر میکنم تو این بازی تمومی نداره! و خیلی هم هیجان انگیزه یعنی من هرچی در مورد این بازی رومیزی ( کاغذو قلم ) میخونم هایپم برای cp2077 بیشتر میشه! واقعا اگه بتونن ستینگ بازی رو بخوبی پیاده سازی کنن، با این بک استوری ها و شخصیت هایی که وجود داره بی نظیر میشه.