Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
من همون موقع که نسخه کامپلیت باری اومد خریدمش و الان میخام شروع کنم بازی رو، و بازی ریجن دو هستش، اگه بازی اصلی رو روی اکانت امریکام بازی کنم و بعدش بخام DLC رو پلی بدم، باید برم از اکانت ریجن ۲ استفاده کنم و اینکه میگن باید سیو بازی اصلی رو داشته باشی تا یه جاهایی ک بتونی DLC رو بازی کنی.

اگر جداگانه از بازی اصلی میخواستید Phantom Liberty رو خریداری کنید باید دقت میکردید ریجن بازی و DLC یکسان باشه. اما در این کیس دیگه مهم نیست, بازی اصلی و DLC یکجا دانلود میشن و یکپارچه هم در دسترس هستند.

• Like
Reactions: M6631
منم چند وقت پیش رفتم فورتزا گرفتم، از اول تا آخرش ماشین سواری بود، حوصلمو سر برد.(:| تازه شوتینگ هم نداشت.:|
خلاصه که واقعا نمیدونم چرا مردم اینقدر ازش تعریف میکنن.:-?:D
برگردم کانترمو بازی کنم. اکشن. آدرنالین خالص. لذت رقابت.

من همون موقع که نسخه کامپلیت باری اومد خریدمش و الان میخام شروع کنم بازی رو، و بازی ریجن دو هستش، اگه بازی اصلی رو روی اکانت امریکام بازی کنم و بعدش بخام DLC رو پلی بدم، باید برم از اکانت ریجن ۲ استفاده کنم و اینکه میگن باید سیو بازی اصلی رو داشته باشی تا یه جاهایی ک بتونی DLC رو بازی کنی.
بازیت دیجیتالیه؟ اگه آره، نیازی نیست بری اکانت ریجن ۲ استفاده کنی. میتونی بازی و دی ال سیو رو اکانت اصلی آمریکات بازی کنی.
محتوای دی ال سی هم وسطای داستان بازی در دسترس قرار میگیره.

الان پست خودمو خوندم پاره شدم از خنده. کاش میتونستم پست خودمو لایک کنم. چقد جدی میگیرید. چیل.
ببینید مغزی که وارد سایبرپانک میشه یه صفحه سفید نیست. مغزیه که از وقتی چشم باز کرده gta بازی کرده شهر و خشونت و اکشن و سندباکس و ماشین براش gtaه. همونطور که زامبی و خرابه و دخترای معصوم خوشگل براش سروایوال هارره. تا حالا دقت کردی چرا کسی اوپن ورد شهری ماشین سواری نمیسازه یا اگه میسازه درجا محو میشه؟ آفرین چون ذهنی که وارد اون بازی میشه خواه ناخواه با gta مقایسه ش میکنه و اعصابش خورد میشه که هر تیکه ش یاد gta میوفته که تو اون بازی مثلا میتونستی فلان کارو بکنی ولی تو این بازی دستش برای ..کلکبازی بسته ست. اگه میتونی جلوی مغزتو بگیر.
حالا عزیزم شما اینقد ذهنت بازه که سریع یه صفحه سفید از مغزت باز میکنی کتگوری اوپن ورد شهری غیر داینامیک و کم جزییات و غیر ریسپانسیو و با ایمرژن پایین و فیزیک زباله توش ثبت میکنی دمت گرم. من ذهنم بسته ست نمیتونم. گیراییم پایینه. من با gta بزرگ شدم صفحه سفید ذهن من سفید نیست با gta شروع میشه. من تجربیاتم هستم. صفحه سفیدی وجود نداره. واسه همین نمیتونه یه اوپن ورد شهری بیاد بگه اوع اوع من gta نیستم یه چیز جدیدم فراموش کن کی هستی از اول به دنیا بیا و منو بازی کن و لذت ببر.
من نمیگم طبق این منطق اصولا کسی نمیتونه یا نباید از اوپن ورد سایبرپانک لذت ببره -آره فهمیدم بازی اصلا بیسش نرتیوه و حس لذت و ریواردینگ بودنش از همینه- ولی اینکه بیای بگی وجود پدیده ای مثل GTA نمیتونه یا نباید تاثیری روی بازخوردت نسبت به سایبرپانک داشته باشه فقط نشون میده که شما واقعبین نیستین.

الان پست خودمو خوندم پاره شدم از خنده. کاش میتونستم پست خودمو لایک کنم. چقد جدی میگیرید. چیل.
ببینید مغزی که وارد سایبرپانک میشه یه صفحه سفید نیست. مغزیه که از وقتی چشم باز کرده gta بازی کرده شهر و خشونت و اکشن و سندباکس و ماشین براش gtaه. همونطور که زامبی و خرابه و دخترای معصوم خوشگل براش سروایوال هارره. تا حالا دقت کردی چرا کسی اوپن ورد شهری ماشین سواری نمیسازه یا اگه میسازه درجا محو میشه؟ آفرین چون ذهنی که وارد اون بازی میشه خواه ناخواه با gta مقایسه ش میکنه و اعصابش خورد میشه که هر تیکه ش یاد gta میوفته که تو اون بازی مثلا میتونستی فلان کارو بکنی ولی تو این بازی دستش برای ..کلکبازی بسته ست. اگه میتونی جلوی مغزتو بگیر.
حالا عزیزم شما اینقد ذهنت بازه که سریع یه صفحه سفید از مغزت باز میکنی کتگوری اوپن ورد شهری غیر داینامیک و کم جزییات و غیر ریسپانسیو و با ایمرژن پایین و فیزیک زباله توش ثبت میکنی دمت گرم. من ذهنم بسته ست نمیتونم. گیراییم پایینه. من با gta بزرگ شدم صفحه سفید ذهن من سفید نیست با gta شروع میشه. من تجربیاتم هستم. صفحه سفیدی وجود نداره. واسه همین نمیتونه یه اوپن ورد شهری بیاد بگه اوع اوع من gta نیستم یه چیز جدیدم فراموش کن کی هستی از اول به دنیا بیا و منو بازی کن و لذت ببر.
من نمیگم طبق این منطق اصولا کسی نمیتونه یا نباید از اوپن ورد سایبرپانک لذت ببره -آره فهمیدم بازی اصلا بیسش نرتیوه و حس لذت و ریواردینگ بودنش از همینه- ولی اینکه بیای بگی وجود پدیده ای مثل GTA نمیتونه یا نباید تاثیری روی بازخوردت نسبت به سایبرپانک داشته باشه فقط نشون میده که شما واقعبین نیستین.
موهام سوخت.حاجی بیخیال :D

@Verkha
خب بگو از بازی خوشم نمیاد چرا پای GTA رو میکشی وسط؟

الان هر اول شخصی باید Call of Duty باشه و هر سوم شخصی گیرز آو وار یا بازیهای مهم سبکهای دیگه؟

همونقدری که دنبال ویژگیهای GTA تو CP میگردی به همون اندازه و بیشتر سایبرپانک مکانکیهایی داره که اصلا تو GTA وجود نداره و اصلا نباید وجود داشته باشه چون این دوتا بازی با سبکهای جدا از همن.

چرا فکر میکنی دوستان کسی که GTA رو با سایرپانک مقایسه میکنه باید جدی بگیرن؟ :D
واقعا برام سواله.

هم اکنون استراوس زلنیک بعد خوندن پستهای این دو صفحه:
رفته باشگاه فراموش کنه چی خونده

ezgif-1-eb5f7fa869.gif
:)):))

منم چند وقت پیش رفتم فورتزا گرفتم، از اول تا آخرش ماشین سواری بود، حوصلمو سر برد.(:| تازه شوتینگ هم نداشت.:|
خلاصه که واقعا نمیدونم چرا مردم اینقدر ازش تعریف میکنن.:-?:D
برگردم کانترمو بازی کنم. اکشن. آدرنالین خالص. لذت رقابت.

بازیت دیجیتالیه؟ اگه آره، نیازی نیست بری اکانت ریجن ۲ استفاده کنی. میتونی بازی و دی ال سیو رو اکانت اصلی آمریکات بازی کنی.
محتوای دی ال سی هم وسطای داستان بازی در دسترس قرار میگیره.
نه دیسک بازی رو دارم، و DLC یه کد هستش، هم اکانت امریکا دارم و هم اکانت ریجن ۲، الان میخام بدونم اگه بخام بازی اصلی رو توی ریجن امریکا بازی کنم، مشکلی پیش نمیاد برای DLC؟ چون دیسک بازی ریجن ۲ هستش، چون همونطور ک گفتم، شنیدم که باید تا یه جایی سیو بازی اصلی رو داشته باشی تا DLC رو شروع کنی و اگه توی ریجن امریکا بازی کنم بازی اصلی رو و تمومش کنم، و بخام DLC رو ادامه بدم مشکلی پیش نیاد که مثلا چون DLC ریجن ۲ هستش و سیو من ریجن امریکا، دوباره از اول بخام بازی اصلی رو توی ریجن ۲ برم

خوب بالاخره منم به این افتادم تو این دامی که شما پهن کردید و دیگه نشد که پیام رو کنار بزارم.

حقیقت دیدگاهی که دارید خیلی خیلی محدوده و به نظرم این جوری خیلی تجربه های خوب رو میشه تو زندگی با همین توجیح از خودتون بگیرید (مثل همین الان)، خیلی مسافرت رفتنا شاید با همین توجه از بین بره، خیلی غذا های جدید تجربه‌شون بی دلیل میشه، فیلم ها و سریال های جدید و داستان های جدید دیگه ارزشی نداره. شما با توجه به یک پیش زمینه یک سلیقه دارید و بعد با توجه به سلیقه از یک سبک خاص تو هر زمینه خاص لذت میبری.

اول از همه، بازیی که تا الان حدود 30 میلیون نسخه فروخته نمیشه بهش گفت درجا محو شده.

در ادامه با توجه به صحبت های شما، خوب مشخصه که حوصله ندارید دنبال کردن داستان و اتفاقاتی که تو یک بازی در جریان هستن، اگر از اون حالت خیلی سطحی و واضح و خطی خارج بشه. خیلی جالبه که immersion تو یک بازی که یک عالمه ماموریت فرعی داره و کلی آدم با سابقه های مختلف که بعضا روی زندگی هم دیگه هم تاثیر داشتن از نظر شما پایین هست. عمق گیمپلی وقتی میشه یک مرحله رو با توجه به نحوه‌ای که کاراکتر رو ساختین، مخفی یانه انجام بدید، کسی رو کلا نکشید، تفنگ بکشید بیرون ملت رو آبکش کنید، با شمشیر و قابلیت های آهسته کردن زمان برید، کلا از دور همه چیز رو هک کنید... همه اینا مشخصا اون حس داینامیک بودن رو به شما نمیده. بازی به طور کلی مشکلاتی داره، هنوز هم رانندگی تو شهر اون روان بودنی که مثلا GTA داره رو ندره، شاید انتظارات بیشتر بوده با توجه به هایپی که در ابتدا داشتن از پویا بودن محیط شهری. ولی هنوز هم از نظر اینکه یک بازی RPG هست، با گیمپلی قوی و کلی انتخاب تاثیر گزار و کلی ماموریت فرئی که منطقی هم هستن اتفاقا و داستان های جالبی دارند برای خودشون عنوان خیلی خوبی هست برای کسانی که این سبک رو دوست دارند. از نظر گرافیکی و جزییات هم یکی از بهترین عناوین نسل حاضر هست به خصوص اگر سیستمش رو داشته باشید که بشه واقعا همه کیفیت و تکنولوژی هایی که بازی داره رو تجربه کنید.

از جهت دیگه مطمئننا تو همون عنوان Dark Souls هم شما که حوصله پیگیر بودن چندتا دیالوگ و انتخاب مسیر داستان رو ندارید، شک دارم خیلی پیگیر داستان بازی و این فلان کسک کی بوده که زدید کشتیش، تاثیرش چیشه حالا و چه معنی خاصی داره این اتفاق، به خصوص که داستان بازی اونجا اصلا واضح و سر راست گفته نمیشه و خیلی باید رو آیتم ها و محیط و سرنخ هایی که داده شده دقت کنید تا قضیه رو درک کنید. در ادامه هم شک دارم Dark Souls اولین عنوان شوالیه‌ای/فانتزی بوده که بازی کردید، جالبه اون عنوان با تمام محدودیت های خاصی که داره مثلا تو حرکت کردن، تو نداشتن سیستم کمبو های مختلف یا باز کردن حرکت های و کمبو های جدید، باز هم برای شما جذاب بوده. چیزی که به نظر میاد اینکه اونم صرفا به خاطر گیم پلی خاصش بازی میکنید نه اون Package خاص که Dark Souls رو بهش هویت میده.

حالا با پست های شما دو صفحه تاپیک جلو رفته و اتفاقا خیلی افراد هم تحت تاثیر نظرات شما، واکنش نشون دادن بهتون، ولی واقعیت رو قبول کنید، شما این سبک بازی رو دوست ندارید، یکی مثلا شبیه ساز رانندگی دوست نداره، یکی بازی شوتر رقابیتی اول شخص دوست نداره، یکی استراتژی نوبتی دوست نداره، شما هم این سبک بازی رو دوست ندارید و ایراد بنی اسرائیلی از بازی نگیرید. به نظرم اول از همه خودتون کمی واقعبین تر باشید وگرنه این بازی خودش رو ثابت کرده.

خب نزدیک ۸۰ ساعت رو اپدیت ۲ وقت گذاشتم بازی رو سیو جدید شروع کردم و تمامش کردم. هنوز دست به DLC نزدم فعلا مشغول ۱۰۰درصد کردن و پلات بازی اصلی هستم.
جالبه چند سال پیش که بازیش کردم نمیدونم سر چی بود با ذهنیت بدی رفتم سراغش یا سر مشغله های دیگم بود بازی من رو کامل جذب نکرده بود. ولی الان واقعا مات و مبهوتش
شدم :D NC واقعا از نظر طراحی بصری شاهکاره یه ابهت خاصی داره که دوربین اول شخص هم به شدت کمک کرده. قشنگ اون بزرگیش انگار تو چشته و قابل لمسه. حتی با داستان
بازی هم این سری بیشتر حال کردم. جانی شدیدا کاراکتر based و کله خرابی داره.خود شخصیت V واقعا عالیه و صداپیشگی خفنی داره مخصوصا V مرد که به نظرم اونقدر بهش بها ندادن
ملت و کمتر در موردش صحبت شده. درکل شدیدا برای بازی کردن DLC هایپم چون واقعا چیزای خوبی درموردش شنیدم.

اینهمه تعریف کردم یکم از بدی هاشم بگم :D هنوزم گاها یه سری باگ های عجیب تو بازی دیده میشه که اکثرشون هم مثلا تو کات سین ها یا تو ماموریت های اصلی هست. انقدر درگیر فیکس کردن باگ های جهان باز بودن ماموریت اصلی رو یادشون رفت :D .ولی هیچ باگ یا کرشی تو جاهای دیگه ندیدم و وضیت بازی خیلی خوبه.

یه نکته ریز هم بگم. به نظرم اشتباه بود CDPR انجین خودشو بعد این همه فیکس و اپدیت رها کرد . هنوزم یکی از بهترین گرافیک هارو داره این بازی. اصلا به UE5 خوشبین نیستم
مخصوصا تو بازی جهان باز و پر جزییاتی مثل ویچر. امیدوارم خراب نکنن از نظر فنی
همش ۸۰ ساعت؟بدو بدو رفتی که:دی
دو بار بازیو تموم کردم یه بار ۱۴۷ ساعت بود سری بعدی ۱۳۴ ساعت
البته هنوزم از بازی سیر نشدم میخوام یه بار دیگه برم:دی
نایت سیتی به معنای واقعی کلمه city of dreams ئه اصلا مگه میشه سیر شد ازش

ولی اینکه بیای بگی وجود پدیده ای مثل GTA نمیتونه یا نباید تاثیری روی بازخوردت نسبت به سایبرپانک داشته باشه فقط نشون میده که شما واقعبین نیستین.
خب پس یک بخش دیگه از صفحت رو هم با سایبرپانک پر کن وقتی GTA VI اومد و نتونستی با NPC ها دیالوگ داشته باشی، نتونستی شخصیتتو خودت بسازی و بک استوریش رو مشخص کنی، نتونستی پونصد تا کامبت استایل رو با هم قاطی کنی و اسکیل تری با سلیقه خودتو بسازی، یک ذره از مسیر میشن خارج شدی با پیام Mission failed مواجه شدی و ... بیای همین حرفارو واسه GTA هم بزنی.
اگه این کارو کردی ینی اوکیه. :دی

اینکه تجربه های قبلیت روی بازی های جدید تاثیر بزاره طبیعیه اما اینکه یک سره بزاریشون کنار هم بدون درنظر گیری بقیه موارد، دیگه اون برمیگرده به خودت.

خوب بالاخره منم به این افتادم تو این دامی که شما پهن کردید و دیگه نشد که پیام رو کنار بزارم.

حقیقت دیدگاهی که دارید خیلی خیلی محدوده و به نظرم این جوری خیلی تجربه های خوب رو میشه تو زندگی با همین توجیح از خودتون بگیرید (مثل همین الان)، خیلی مسافرت رفتنا شاید با همین توجه از بین بره، خیلی غذا های جدید تجربه‌شون بی دلیل میشه، فیلم ها و سریال های جدید و داستان های جدید دیگه ارزشی نداره. شما با توجه به یک پیش زمینه یک سلیقه دارید و بعد با توجه به سلیقه از یک سبک خاص تو هر زمینه خاص لذت میبری.

اول از همه، بازیی که تا الان حدود 30 میلیون نسخه فروخته نمیشه بهش گفت درجا محو شده.

در ادامه با توجه به صحبت های شما، خوب مشخصه که حوصله ندارید دنبال کردن داستان و اتفاقاتی که تو یک بازی در جریان هستن، اگر از اون حالت خیلی سطحی و واضح و خطی خارج بشه. خیلی جالبه که immersion تو یک بازی که یک عالمه ماموریت فرعی داره و کلی آدم با سابقه های مختلف که بعضا روی زندگی هم دیگه هم تاثیر داشتن از نظر شما پایین هست. عمق گیمپلی وقتی میشه یک مرحله رو با توجه به نحوه‌ای که کاراکتر رو ساختین، مخفی یانه انجام بدید، کسی رو کلا نکشید، تفنگ بکشید بیرون ملت رو آبکش کنید، با شمشیر و قابلیت های آهسته کردن زمان برید، کلا از دور همه چیز رو هک کنید... همه اینا مشخصا اون حس داینامیک بودن رو به شما نمیده. بازی به طور کلی مشکلاتی داره، هنوز هم رانندگی تو شهر اون روان بودنی که مثلا GTA داره رو ندره، شاید انتظارات بیشتر بوده با توجه به هایپی که در ابتدا داشتن از پویا بودن محیط شهری. ولی هنوز هم از نظر اینکه یک بازی RPG هست، با گیمپلی قوی و کلی انتخاب تاثیر گزار و کلی ماموریت فرئی که منطقی هم هستن اتفاقا و داستان های جالبی دارند برای خودشون عنوان خیلی خوبی هست برای کسانی که این سبک رو دوست دارند. از نظر گرافیکی و جزییات هم یکی از بهترین عناوین نسل حاضر هست به خصوص اگر سیستمش رو داشته باشید که بشه واقعا همه کیفیت و تکنولوژی هایی که بازی داره رو تجربه کنید.

از جهت دیگه مطمئننا تو همون عنوان Dark Souls هم شما که حوصله پیگیر بودن چندتا دیالوگ و انتخاب مسیر داستان رو ندارید، شک دارم خیلی پیگیر داستان بازی و این فلان کسک کی بوده که زدید کشتیش، تاثیرش چیشه حالا و چه معنی خاصی داره این اتفاق، به خصوص که داستان بازی اونجا اصلا واضح و سر راست گفته نمیشه و خیلی باید رو آیتم ها و محیط و سرنخ هایی که داده شده دقت کنید تا قضیه رو درک کنید. در ادامه هم شک دارم Dark Souls اولین عنوان شوالیه‌ای/فانتزی بوده که بازی کردید، جالبه اون عنوان با تمام محدودیت های خاصی که داره مثلا تو حرکت کردن، تو نداشتن سیستم کمبو های مختلف یا باز کردن حرکت های و کمبو های جدید، باز هم برای شما جذاب بوده. چیزی که به نظر میاد اینکه اونم صرفا به خاطر گیم پلی خاصش بازی میکنید نه اون Package خاص که Dark Souls رو بهش هویت میده.

حالا با پست های شما دو صفحه تاپیک جلو رفته و اتفاقا خیلی افراد هم تحت تاثیر نظرات شما، واکنش نشون دادن بهتون، ولی واقعیت رو قبول کنید، شما این سبک بازی رو دوست ندارید، یکی مثلا شبیه ساز رانندگی دوست نداره، یکی بازی شوتر رقابیتی اول شخص دوست نداره، یکی استراتژی نوبتی دوست نداره، شما هم این سبک بازی رو دوست ندارید و ایراد بنی اسرائیلی از بازی نگیرید. به نظرم اول از همه خودتون کمی واقعبین تر باشید وگرنه این بازی خودش رو ثابت کرده.

لطفا فقط دخترای خوشگل تو دام من بیوفتن : >

بخش ولگردی تو شهر برای من مهم بود. وقتی بازی در این زمینه جز نرتیو هیچی برای عرضه نداره من حوصله م سر میره. شما میگی این مشکل منه و بازی اصلا اینطوری کار نمیکه. خب اوکی. منم دارم تجربه خودمو میگم. برای کسی با سلیقه من بازی به درد نخوره AKA آشغاله. منم از اول همینو گفتم. بحث GTA هم برای ریفر بود. به هر حال منظورمو باید با ریفر کردن به چیزی برسونم دیگه و در اینجا چی بهتر از GTA.
مگرنه عمرا قصدم جسارت به سایبرپانک نبود. مشخصه بازی طرفدارای سفت و جدی داره که با نرتیوش(فقط نرتیوش) خیلی حال کردن.

نه دیسک بازی رو دارم، و DLC یه کد هستش، هم اکانت امریکا دارم و هم اکانت ریجن ۲، الان میخام بدونم اگه بخام بازی اصلی رو توی ریجن امریکا بازی کنم، مشکلی پیش نمیاد برای DLC؟ چون دیسک بازی ریجن ۲ هستش، چون همونطور ک گفتم، شنیدم که باید تا یه جایی سیو بازی اصلی رو
نکته همینجاست که کنسول شما فایل سیو رو برای ریجن۲ رو ساخته فارغ از ریجن اکانتی که دارید توش بازی می کنید! چون بازی مال ریجن۲ بوده.. بنابراین محتوای جانبی هم باید ظرفیت۲ باشن تا کامپتیبل باشه با فایل سیو موجود.

• Like
Reactions: Arios 22 and M6631
همش ۸۰ ساعت؟بدو بدو رفتی که:دی
دو بار بازیو تموم کردم یه بار ۱۴۷ ساعت بود سری بعدی ۱۳۴ ساعت
البته هنوزم از بازی سیر نشدم میخوام یه بار دیگه برم:دی
نایت سیتی به معنای واقعی کلمه city of dreams ئه اصلا مگه میشه سیر شد ازش
پلات و ۱۰۰درصد کردم شد ۱۰۳ ساعت.DLC استارت زدم عجب شروع خفنی و متفاوتی نسبت به بازی اصلی :D این dogtown عجب جای دپرسیه :D

پلات و ۱۰۰درصد کردم شد ۱۰۳ ساعت.DLC استارت زدم عجب شروع خفنی و متفاوتی نسبت به بازی اصلی :D این dogtown عجب جای دپرسیه :D
من نایت سیتی رو بهتر از شهر خودمون میشناسم
کوچه پس کوچه هاش رو پیاده میرفتم عشق میکردم اصن با خود شهر انس گرفته بودم:دی
این سری فک کنم بازی کنم دیگه از ماشین استفاده نکنم همین پیاده برم که بازی طولانی تر بشه:دی

اگر جداگانه از بازی اصلی میخواستید Phantom Liberty رو خریداری کنید باید دقت میکردید ریجن بازی و DLC یکسان باشه. اما در این کیس دیگه مهم نیست, بازی اصلی و DLC یکجا دانلود میشن و یکپارچه هم در دسترس هستند.
سلام ببخشید من بازی را ظرفیت ۲ دارم الان اگه روی همون اکانت dlc را بخرم میتونم روی اکانت خودم بازی کنم؟

سلام ببخشید من بازی را ظرفیت ۲ دارم الان اگه روی همون اکانت dlc را بخرم میتونم روی اکانت خودم بازی کنم؟
درود. چون ظرفیت ۲ هست اکانت مربوطه و روی کنسولتون Enable طبیعتا, به تمام محتوایی که توی این اکانت هست, توی اکانتهای دیگه کنسولتون هم دسترس خواهید داشت.
ــــــــــ
و ضمنا; شاید اگر بجای خریدن phantom liberty با گیفت کارت, یه اکانت Ultimate Edition ظرفیت ۲ بگیرید بصرفه تر خواهد بود. چون خودم هم همین کارو کردم و اون زمان خیلی به نفعم شد. الان ولی در جریان اختلاف قیمت نیستم (فقط حتما دقت کنید که ریجن اکانت جدیدی که خواستید بخرید احیانا, با ریجن اکانتی که الان دارید یکسان باشه تا دیتای دانلود شده و مهمتر از اون سیوها حفظ بشه و لازم نباشه از اول شروع کنید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or