هرچی بیشتر بازی میکنم، لذتش هم بیشتر میشه و بعید نیست در نهایت بره توی لیست بهترین بازیهای این نسل من.
از مأموریتهای جالب و شخصیتهای جذاب تا گانپلی که خیلی بهتر از انتظاراتم هست.
چقدر هم صداپیشگی خانم V خوبه! در مورد آقاشون اطلاعی ندارم، ولی این یکی خیلی عالیه و آدم واقعاً کیف میکنه. با اینکه بازی به شدت با دوربین اول شخص همخونی داره و بعیده توی سوم شخص میتونست انقدر خوب عمل کنه، ولی بعضی وقتها غصه میخورم که نمیتونم V جان رو بیشتر ببینم و فقط توی آینه و عکاسی و اینا سر و کلهش پیدا میشه.
دو تا سوال:
۱. این بخش مربوط به Phantom Liberty به شکل واضحی وارد بازی میشه؟ یعنی من که دارم از اول بازی رو همراه DLC جلو میرم، حتماً یه جایی بهش میرسم یا ممکنه از دستش بدم و بعداً مجبور بشم دوباره از یه فایل ذخیره شروع کنم و دنبالش بگردم؟ کلاً نگرانی بابت از دست دادنش داشته باشم یا نه؟
۲. بعضی از مأموریتها هستن که توی بخش پایانی یا جاهای مهم، حق انتخاب وجود داره و ممکنه یکی از گزینهها نیاز به امتیاز بالا توی فلان بخش داشته باشه. این بخشها ممکنه تفاوت خیلی عظیمی توی بازی ایجاد کنن یا زیاد سخت نگیرم؟ احتمالاً بعضی جاها مهمتر باشن و بعضی جاها نه، ولی به طور میانگین چقدر مهمه که اون گزینه خاص رو بزنیم؟
مثلاً
مأموریت Delamain که آخرش میرسیدیم به اتاق نهایی، یه گزینه داشت که Intelligence باید ۱۵ بود. دفعه اول رسیدم اونجا و دیدم برای من ۱۰ هست و ولش کردم و از بخش قبلی لود کردم تا بعداً برم سراغش. از اونجایی که آلزایمر دارم، وقتی Intelligence به ۱۳ رسید فکر کردم میشه اون انتخاب رو انجام داد و دوباره کل اون بخش رو بازی کردم و رسیدم به آخرش و دیدم ۱۵ بوده!
باز از قبلش لود کردم و چند ساعت بعد که امتیاز لازم رو داشتم رفتم و بالاخره تمومش کردم.
میخوام ببینم این جور وقتها ارزش داره که یه مأموریت رو موقتاً کنار بذارم و وقتی اون امتیاز به نقطه موردنظر رسید برگردم؟