آقا این DF ویچر 3 رو صد در صد بازی کرده دیگه ! تو اون بازی هم همون طور بود آخه ! همون ویچر 3 هم هر اتاق و خونه و کاخی میرفتی کلی خرت و پرت و وسائل بود و من هی میگفتم اینا دیوانن ؟! چه جوری ساختن ؟
حالا هم طوری نشده !
اون بازی اومد و ترکوند و فروش عالی کرد .
وبعد ساخت اون بازی سازندگان ویچر تجربشون بیشتر شده ! موتور گرافیکیشون رو ارتقا دادن ! بودجه بیشتری برای ساخت بازیشون در نظر گرفتن و همین جا اعلام میکنم تو همین نسخه های کنسولی خرت و پرت و طراحی اتاق ها و خونه ها و ...... دقیقا همینایی هست که میبینید و فقظ شاید تو نور پردازی اینا بازی دستخوش دانگرد هایی بشه که اونم طوری درستش میکنن که همه کف کنن بازم ! سر NPC ها هم بازم مطمئنم همین طور میمونه و این رو شک ندارم . فقط تو شیدر ها و یه سری افکت ها شاید افت کیفیتی کنه و تیم سازنده این بازی آدم فضایین و هر کاری ازشون بر میاد . اینا همونایی هستن که اهرام مصر رو ساختن و الان به روش دیگه و شکل دیگه ای برگشتن و چند تا بازی میسازن و از این کره زمین هم میرن سر خونه زندگیشون !
برید همین الان ویچر 3 رو تو کنسول بذارین و اون پوشش های گیاهی و نورپردازی و دنیای پویاش رو ببینید و بعد متوجه میشین این سایبر پانک رو همین کنسول های نسل فعلی هم عالی کار میکنه . این رو شک ندارم . رو کنسول های نسل بعدم بیاد خب طبیعیه که گرافیک و کیفیت بهتری داره و عجیب هم نیست . ولی رو همین کنسول های نسل فعلی هم میاد و عالی کار میکنه .
من میگم اینا بازی هالف لایف رو از اون Valve نامرد بخرن و هالف لایف 3 رو بسازن !!
از استدیو هایی هستن که توان ادامه ساخت اون بازی افسانه ای رو دارن . ( البته والو که عمرا بفروشه و .... )
اون VALVE نامرد و خائن که از همین بازی هالف لایف بود که معروف شد و بزرگ شد و به خاطر همین گیمر ها بود ولی دیگه ادامه اون بازی رو نساخت و نمیسازه !
با اون خپل دوست داشتنی نفرت انگیزشون