اقا نسخه بعدی اگه در کار باشه حداقل 20 سال بعد ریلیز میشه که فکر کنم تا اون موقع کل اعضای استدیو و شرکتشون دگرگون میشه حالا شما به فکر نسخه بعدیش هستی ولشون کن همینطور بازیهای راکستار که هر 10 سال میان همین gta ببین شماره پنجش با شماره شش 15 سال فاصله داره که خیلی ها مثل خودم اصلا دنبال بازیهای این شرکتها نیستیم چون عمر مردم تباه میکنن و ارزش اینهمه انتظار و صبر برای یه گیم که سر و تهش 40 ساعت هست نداره ولی از اونور میبینیم بازی گاد اف وار که بهترین بازی تاریخ گیم از لحاظ همه چی هست به فاصله 4 سال میاد باور کنیین من gta کلا یه بار نصفه نیمه تمام کردم ردد دد شماره یک یک بار تمام کردم و شماره دو هم یک بار تمام کردم ولی گاد اف وار دارم هر دوماه یه بار تمام میکنم یعنی تا الان شاید بیست بار هم رو پی اس فور هم روی پرو هم روی فایو الانم که رو پی سی دایمی دارمش و به شددت منتظر راگناروگ هستم ولی اصلا تا به حال حتی به نسخه بعدی gta فکر هم نکردم حتی این چیزهایی هم که لیک شده اصلا نمیدونم چی هستن چون همشون کپی پیس هم هستن ادم باید خیلی کم عقل باشه که 15 سال منتظر یه بازی باشه که یه مپ داره توش بگردی با شخصیتهای نچسب واقعا دم سونی و بعضی استدیوها مثل کپکام یا یوبی سافت یا چند تای دیگه گرم که حداقل صنعت را سر پا نگه میدارن اگه به اینا باشه کلا تخته میشه اقا ما نخاستیم بازی با اون همه جزییات نمیخایم شما ساپبرپان ببینین من خودم تمومش کردم ولی حتی یه دونه از اون اپگریدهاش انجام ندادم خشک و خالی تموم شد یعنی اون همه کتاب داستان و خرت و پرتا به هیچ ارزش نداشت دیگه اینا هر چی بسازن از گاد اف وار راگناروک بالاتر نمیتونن بسازن سر 4 سال داره میاد یا اون قبلیش هم 5 سال طول کشید و بهترین بازی جهان هم شد