بهترین بخش بازی هم به نظر من گیم پلی هست اولش خیلی کند هست و تقریبا هیچ ابیلیتی نداری ولی باید تحمل کنی بری جلو تا چیز های باحال بیاد، اهسته کردن زمان، برزرک، کموفلاژ،هک های قوی و خیلی چیز های جالب دیگه که بعدا انلاک میشه و گیم پلی رو جذاب میکنن.شما میتونی روی یه بیلد تمرکز کنی یا اینکه چندتا بیلد رو ترکیب کنی، ولی فکر نکنم بشه همه بیلد هارو با هم داشته باشی اون قدر پرک پوینت زیاد نمیده.پیشنهاد من اینه که بیلد مخفی کاری نبندین حداقل بار اول نبندین، با اینکه خودمم مخفی کاری خیلی دوس دارم ولی برای این گیم جالب نیست چون اول خیلی ساده هست و خیلی OP هست همرو وان شات میزنه، هر از گاهی برای تنوع خوبه ولی بقیه بیلد ها خیلی هیجان انگیز تر هستن. سیستم پرک های بازی رو جدیدا درست کردن و پرک بدرد نخوری وجود نداره شما بر اساس سبک بازیتون میتونی کرکترت رو همونجوری که میخوای درست کنی، اوایل که گیم اومده بود یه سری پرک کاملا بی مصرف مثل چیز های مربوط به آب( تنفس بیشتر زیر آب، شنای سریع تر و ...) بودن که هیچ استفاده ای نداشتن چون محیط های آبی بازی هیچ خبری داخلشون نیست نه میشنی هست نه لوکیشن آبی خاصی، که خوشبختانه این پرک های این مدلی رو حذف کردن. گان های بازی هم از لحاظ دیزاین و فیدبک و انیمیشن و صدا خیلی خوب کار شده، گان های مورد علاقه من smart weapon هستن که نیاز به نشون گیری نداره خودشون نزدیک ترین تارگت رو پیدا میکنن که یه چیز Futuristic و قابل درک و انجام هست. یه پیستول اسمارت با هوش مصنوعی هم هست که اگه پیداش کنید خیلی گان جالبیه، هر وقت دلش بخواد تیر میزنه
بعضی وقت ها دارم مخفی کاری میرم میارمش بیرون خودش برا خودش تیر میزنه بعدم عذر خواهی میکنه، منم اعصابم خورد میشه ولی چون با مزه هست نگهش داشتم استفاده میکنم.