Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
خاک بر سرشون با این همه اپدیت همچنان بازی روی SX توی پرفورمنس مود افت فریم داره تازه فریز هم چند بار اتفاق افتاد
فکر کن روی نسل 9 اینه بعد اینا با چه رویی روی کنسول های نسل پیش این زباله رو دادن

دوستان اپدیت نسل ۹ بازی کی عرضه میشه؟
اخرین چیزی ک یادم میاد این بود ک گفته بودن واسه تابستون گذشته برنامه ریزی کرده بودن
سلام به طور قطع نمیشه گفت کی دقیقا:دی ولی احتمالا نیمه اول ۲۰۲۲

دوستان اپدیت نسل ۹ بازی کی عرضه میشه؟
اخرین چیزی ک یادم میاد این بود ک گفته بودن واسه تابستون گذشته برنامه ریزی کرده بودن
آخرین آپدیت گفته بودن سه ماه اول ۲۰۲۲
سه ماه دوم هم آپدیت ویچر عرضه میشه!

سلام دوستان یه اسپویل از پایان بندی بازی برم!!! کسی میتونه جواب بده

ن بازی رو تموم کردم در حالتی بود که با پنم بودم و اخرش وارد چاه شدم یعنی جانی مرد! و من تا 6 ماه زنده موندم. میخواستم بدونم ایا این بهترین پایان بازیه؟؟؟

البته حالت دیگه هم رفتم که از پل عبور کردم و بدنم رو دادم به جانی!!!
و حالت سوم هم بدترین حالت رو هم تموم کردم که هردو مردیم!!!

اون پایان اولیه پایان بهترین بازی بود دیگه؟

• Like
Reactions: Arthur20
دوستان من بازی رو با اخرین اپدیت رو ps4 دارم بازی میکنم.بزرگترین مشکلی که دارم اینه که موقع رانندگی اگه داری با کسی صحبت میکنی نصف دیالوگا دیر میاد و اصلا اسکیپ میشه.آیا برا همه اینجوریه؟راه حلی نداره؟واقعا خیلی رو اعصابه.

دوستان من بازی رو با اخرین اپدیت رو ps4 دارم بازی میکنم.بزرگترین مشکلی که دارم اینه که موقع رانندگی اگه داری با کسی صحبت میکنی نصف دیالوگا دیر میاد و اصلا اسکیپ میشه.آیا برا همه اینجوریه؟راه حلی نداره؟واقعا خیلی رو اعصابه.
بازی رو ps4 pro قابل تحمله فقط.
این بازی رو نسل 8 عذابه.
بازی کن که تمومش کنی فقط 😁

سلام دوستان یه اسپویل از پایان بندی بازی برم!!! کسی میتونه جواب بده

ن بازی رو تموم کردم در حالتی بود که با پنم بودم و اخرش وارد چاه شدم یعنی جانی مرد! و من تا 6 ماه زنده موندم. میخواستم بدونم ایا این بهترین پایان بازیه؟؟؟

البته حالت دیگه هم رفتم که از پل عبور کردم و بدنم رو دادم به جانی!!!
و حالت سوم هم بدترین حالت رو هم تموم کردم که هردو مردیم!!!

اون پایان اولیه پایان بهترین بازی بود دیگه؟
جانی همون زمان 2020 که آروساکا ازش برای نمونه اولیه شارد استفاده کرد مرد . بهترین اتفاق ممکن برای جانی بود به نوعی چون پیش عشقش در در فضای mikoshi برگشت.
یه پایان مخفی هم داره که تو اون همه زنده میمونن که برای باز کردن اون پایان ماموریت فرعی جانی و دیالوگهایی که سر قبرش انتخاب میکنی مهم هست.

یه لیک از پچ 1.5 بازی اومده که البته بیشتر به لیست آرزوها میمونه و احتمالش ضعیف هست . ولی اگر درست دربیاد خیلی خوب میشه

r/GamingLeaksAndRumours - Cyberpunk 2077 DLC, big patch, anime, Leaks and more

>cyberpunk next gen/patch 1.5 will be treated as a soft relaunch for the game. game will be renamed Cyberpunk 2077: Samurai Edition

>cdpr will do a big livestream around february to reveal the patch, the cyberpunk anime and the first expansion

>new patch features: barbershops, a garage, improved AI, transmog system, a complete rebalancing of the loot system, new UI

>the promised free dlc will be bundled in and includes 4 new weapons, new game plus, appartment customization, new gigs

>tons of small stuff like judy and panam sending you more text messages during the course of the game

>first expansion takes place in pacifica which is actually quiet huge

>you walk around and do quests in what is called the "combat zone"

>the combat zone is being fought over by two new gangs: the Bozos (violent clown psychopaths with a sick sense of humour) and a gang called Slaughterhouse (violent psychopath fascists)

>walking around the combat zone feels very inspired by the game s.t.a.l.k.e.r.

>cyberpunk will get it's own gwent like mini game, it involves going to cyberspace and controlling and collecting monster which you can send to jrpg like battles, also has multiplayer

>one of the monsters looks like the reaper, another one i saw looks like an oni

>the cyberpunk anime called Cyberpunk 2077: Edgerunners is made by Studio Trigger with writing and story made by CDPR themselves. it looks absolutly insane. Beautiful 2D animation that reminds me of Akira.

>another expansion is in early stages of planning but will only be released if the first expansion is a succes

یه لیک از پچ 1.5 بازی اومده که البته بیشتر به لیست آرزوها میمونه و احتمالش ضعیف هست . ولی اگر درست دربیاد خیلی خوب میشه

r/GamingLeaksAndRumours - Cyberpunk 2077 DLC, big patch, anime, Leaks and more

>cyberpunk next gen/patch 1.5 will be treated as a soft relaunch for the game. game will be renamed Cyberpunk 2077: Samurai Edition

>cdpr will do a big livestream around february to reveal the patch, the cyberpunk anime and the first expansion

>new patch features: barbershops, a garage, improved AI, transmog system, a complete rebalancing of the loot system, new UI

>the promised free dlc will be bundled in and includes 4 new weapons, new game plus, appartment customization, new gigs

>tons of small stuff like judy and panam sending you more text messages during the course of the game

>first expansion takes place in pacifica which is actually quiet huge

>you walk around and do quests in what is called the "combat zone"

>the combat zone is being fought over by two new gangs: the Bozos (violent clown psychopaths with a sick sense of humour) and a gang called Slaughterhouse (violent psychopath fascists)

>walking around the combat zone feels very inspired by the game s.t.a.l.k.e.r.

>cyberpunk will get it's own gwent like mini game, it involves going to cyberspace and controlling and collecting monster which you can send to jrpg like battles, also has multiplayer

>one of the monsters looks like the reaper, another one i saw looks like an oni

>the cyberpunk anime called Cyberpunk 2077: Edgerunners is made by Studio Trigger with writing and story made by CDPR themselves. it looks absolutly insane. Beautiful 2D animation that reminds me of Akira.

>another expansion is in early stages of planning but will only be released if the first expansion is a succes
1641226620455.png

دوستان من زبانم اصلا خوب نیست یک سالی هم صبرکردم این بازی زیرنویس بشه برای کنسول ولی متاسفانه نسخه ای که زیرنویس فارسی کردن کلی باگ داره و سایت فارسی ساز زیر با هماهنگ سازی با اخرین آپدیت نمیره منم دیگه خسته شدم
این بازی بدون دانش زبان ارزش بازی داره یا مثل ویچر باید بفهمیم چی میگن؟

دوستان من زبانم اصلا خوب نیست یک سالی هم صبرکردم این بازی زیرنویس بشه برای کنسول ولی متاسفانه نسخه ای که زیرنویس فارسی کردن کلی باگ داره و سایت فارسی ساز زیر با هماهنگ سازی با اخرین آپدیت نمیره منم دیگه خسته شدم
این بازی بدون دانش زبان ارزش بازی داره یا مثل ویچر باید بفهمیم چی میگن؟
مثل ویچر دارای دیالوگ زیاد و حدقل زبان در حد متوسط هست پیشنهاد میکنم اگه پی سی خوبی داری با پی سی بازی بری یا صبر کن نسخه نسل بعد بیاد

• Like
Reactions: saeedonly
دوستان من پلی استیشن پرو دارم نسخه بازی هم که گرفتم از سایت فارسی ساز ۱.۳۱ هست ولی داخل بازی تکسچرها گاهی دیر‌ لود میشن یا ماشین تو پارکه ولی بین زمین و هوا معلق شده خلاصه باگ میبینم یا یهو NPC ظاهر میشه یا سوار ماشین میشم دوربین می‌ره تو دهن شخصت وی 😐😕 خواستم بدونم این مشکلات مگه رفع نشده بود تو این ورژن؟ بعضی جاها هم کیفیت شخصیت ها فوق العاده ست نمی‌دونم چجوریه اصلا ادامه بدم یا بیخیال بشم
IMG_20220123_192019.jpg
IMG_20220123_193546.jpg

Attachments

• IMG_20220123_172944.jpg
    IMG_20220123_172944.jpg
    1 MB · مشاهده: 14
دوستان من پلی استیشن پرو دارم نسخه بازی هم که گرفتم از سایت فارسی ساز ۱.۳۱ هست ولی داخل بازی تکسچرها گاهی دیر‌ لود میشن یا ماشین تو پارکه ولی بین زمین و هوا معلق شده خلاصه باگ میبینم یا یهو NPC ظاهر میشه یا سوار ماشین میشم دوربین می‌ره تو دهن شخصت وی 😐😕 خواستم بدونم این مشکلات مگه رفع نشده بود تو این ورژن؟ بعضی جاها هم کیفیت شخصیت ها فوق العاده ست نمی‌دونم چجوریه اصلا ادامه بدم یا بیخیال بشم
View attachment 241172
View attachment 241171
داش این که خوبه من روی SX دارم
هم افت فریم داره
هم دیر لود شدن تکسچر داره
هم فریز داره گاهی تا 3 ثانیه کلا فریز میکنه
این خاک بر سرا روی نسل 9 اینو تحویل دادن دیگه وای به حال PS4 PRO

داش این که خوبه من روی SX دارم
هم افت فریم داره
هم دیر لود شدن تکسچر داره
هم فریز داره گاهی تا 3 ثانیه کلا فریز میکنه
این خاک بر سرا روی نسل 9 اینو تحویل دادن دیگه وای به حال PS4 PRO
البته برای نسخه ۹ هنوز دارن کار میکنن
میدونی بازی تو قسمت های سندباکس کیفیتش فوق العاده بالاست ولی داخل شهر اذیت می‌کنه
یجورایی ح‌س میکنم این بازی کلا برای pc ساخته شده و بعد اومدن برای کنسول عرضه کنن توش موندن
الان که اولش هستم طراحی کاراکترهارو میبینم کف میکنم خیلی عالی ساختن حتی جزییات موهاشون

حیف که باگ داره

• Like
Reactions: diba2000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or