Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
یعنی ببین چیکار کردن که Crowbcat بعد مدت ها با اون ادیت های محشرش ویدیو ساخته!
۴۰ دقیقه زمان ویدیو بود اما بارها ارزش دیدن داشت.
فقط یه چیز میشه گفت :این بازی رسما بزرگترین کلاهبرداری صنعت گیمه

با اختلاف بهترین ویدئویی بود که از بازی دیدم
تعریف هایی که منتقدای ign,gamespot از بازی میکردن قبل انتشار،و نتیجه نهایی بازی
دروغگو بودن این افرادو ثابت کرد

خیلی از چیزهایی که وعده داده بودن تو بازی نهایی نبود،خیلی از مخاطبا گول این حرفارو خوردن و بازیو پیش خرید کردن

بیشتر از ۹۰ درصد چیزایی ک نشون داد یا رو نسل قبله یا پی سی ضعیف، درسته پولیش بازیش خیلی کار میخواست ولی تخریب این شکلی هم درست نیست. من با دروغهای شرکت سازنندش کاری ندارم هرچی بلا بیاد سرش حقشه... اقا نسل قبل توانایی اجرای بازی رو نداره خب! نسخه نسل قبل نبایس وجود میداشت کار کمپانی ها هم واسه ریفاند بازی عالی بود ولی متنفرم ازین ک یه سریا میبینن چی رو بورسه باهم مسابقه میذارن که کی بیشتر بازی رو بکوبه ینی زور میرسه بهما. بنظر من بازیش بسیار در خور احترامه. امیدوار نسخه نسل جدید رو خوشگل ردیف کنن دوستان کنسول باز هم لذت ببرن ازین بازی فوق العاده.

بیشتر از ۹۰ درصد چیزایی ک نشون داد یا رو نسل قبله یا پی سی ضعیف، درسته پولیش بازیش خیلی کار میخواست ولی تخریب این شکلی هم درست نیست. من با دروغهای شرکت سازنندش کاری ندارم هرچی بلا بیاد سرش حقشه... اقا نسل قبل توانایی اجرای بازی رو نداره خب! نسخه نسل قبل نبایس وجود میداشت کار کمپانی ها هم واسه ریفاند بازی عالی بود ولی متنفرم ازین ک یه سریا میبینن چی رو بورسه باهم مسابقه میذارن که کی بیشتر بازی رو بکوبه ینی زور میرسه بهما. بنظر من بازیش بسیار در خور احترامه. امیدوار نسخه نسل جدید رو خوشگل ردیف کنن دوستان کنسول باز هم لذت ببرن ازین بازی فوق العاده.
توی خود دیسکرپشن ویدئو نوشته:
All gameplay footage is original, recorded on PC (ultra settings) and console (PS4 Slim)

توی خود دیسکرپشن ویدئو نوشته:
All gameplay footage is original, recorded on PC (ultra settings) and console (PS4 Slim)
اگثر مشلات لود شدن تکسچرا و ابجکتا و بهم ریختن NPC ها از سخت افزاره کافیه بازیو رو یه PC خوب و ضعیف مقایسه کنین. هوش مصنوعی NPC ها واقعا داغونه ولی این چیزایی ک من تو این ویدئو دیدم اغراق بیش از حده...

اگثر مشلات لود شدن تکسچرا و ابجکتا و بهم ریختن NPC ها از سخت افزاره کافیه بازیو رو یه PC خوب و ضعیف مقایسه کنین. هوش مصنوعی NPC ها واقعا داغونه ولی این چیزایی ک من تو این ویدئو دیدم اغراق بیش از حده...
شما ویدیو را فکر کنم کامل ندیدی
اصلا ویدیو چیزی از دیر شدن تکسچر ها و یا نمیدونم بهم ریختگی npc نشون نمیده
هرچیزی هست مربوط به ناقص بودن و کم کاری سازنده هست
وقتی آب فیزیک نداره یا npc ها هیچ هوش و منطقی ندارن و نسبت به سایر وقایع واکنش نشون نمیدن یا مشکلات فیزیکس دیگه مثل موندن آتیش روی هوا یا سایه های خنده دار یا اسپاون شدن پلیس و و و و.... اینا هیچ ربطی به سیستم قوی و ضعیف نداره .
ضمن اینکه ویدیو اصلا بحثش این مشکلات نیست بیشتر میخواد بگه سازنده ها چه وعده هایی دادن و چه هایپی واسه بازی به کمک رسانه ها درست کردن ولی در نهایت محصول خروجی چی بود

جان ؟؟ اغراق ؟؟ طرف از خود بازی ویدئو گذاشته بعد یه عده باز میگن نه تا اون حد هم بد نیست :-??
بازی خیلی اوضاعش خرابه ، چه جوری هنوز یه عده طرفداری میکنن
یه سوال وقتی هوش مصنوعی اینقدر ناقصه چه جوری طرفدارا از گان پلی بازی لذت میبرن ، کشتن یه عده NPC با هوش صفر لذت داره ؟؟

جان ؟؟ اغراق ؟؟ طرف از خود بازی ویدئو گذاشته بعد یه عده باز میگن نه تا اون حد هم بد نیست :-??
بازی خیلی اوضاعش خرابه ، چه جوری هنوز یه عده طرفداری میکنن
یه سوال وقتی هوش مصنوعی اینقدر ناقصه چه جوری طرفدارا از گان پلی بازی لذت میبرن ، کشتن یه عده NPC با هوش صفر لذت داره ؟؟
من نمیخوام مسه یه فن بوی بیام بگم اره عالیه بازیش و... بحث بی مورد کنم چون واقعا نسبت به انتظاری ک داشتم CPR نا امیدم کرد. حرفم اینه اگه موقعیتش پیش اومد رو یه پی سی خوب یا نسخه نسل بعد هروقت اومد و قابل قبول بود نذارین این ویدئو های نسل قبلی مانع از تجربه بازیتون بشه اصا واکترو بازی تو یوتیوب با سیستمای خفن هست دیگه یکی دوساعت بازی رو ببینین ازونجا ببینین واقعا بازی اینیه که نشون میدن؟ گان پلی و لول دیزاین مراحل واقعا لذت بخش بود. حالا خودتون میدونین

من نمیخوام مسه یه فن بوی بیام بگم اره عالیه بازیش و... بحث بی مورد کنم چون واقعا نسبت به انتظاری ک داشتم CPR نا امیدم کرد. حرفم اینه اگه موقعیتش پیش اومد رو یه پی سی خوب یا نسخه نسل بعد هروقت اومد و قابل قبول بود نذارین این ویدئو های نسل قبلی مانع از تجربه بازیتون بشه اصا واکترو بازی تو یوتیوب با سیستمای خفن هست دیگه یکی دوساعت بازی رو ببینین ازونجا ببینین واقعا بازی اینیه که نشون میدن؟ گان پلی و لول دیزاین مراحل واقعا لذت بخش بود. حالا خودتون میدونین
دقیقا شما اونجا والکترو نگا کنید اصلا از این مشکلاتی که رفته گشته پیدا کرده ، پیدا نمیکنید
حالا نمیدونم چرا متوجه نیستین بازی هنوز ساختع نشده اصلا ناقصه هروقت بازی ساخته شد بیایین مقایسه کنید با بقیه بازیا اعضای استودیو گفتن برای ۲۲ اماده بودن نه ۲۰ ?چه توقعی از یه بازی که هنوز ساختش تموم نشده دارین به نظرم محیطاش تنها ارزش داره که فقط تو شب بری بیرون امیدوارم رو ps5 با اون اپدیت گرافیکش نزدیک کامپیوتر بشه چون امیدی به خرید پی سی قوی که نیست خدایی ?? بلکه رو ps5 بتونیم یه تجربه خوبی داشته باشیم

ببین خیلی کسی نمیاد این تاپیک برای خود بازی کلن دیگه اسن چون بهتره اسمشو بزارن تاپیک هیتران سایبرپانک 2077 ... هر چند وقت یه بارم یکیو پیدا می کنن از تو یوتوب شروع می کنن تحلیل کردن ... اقا بازی بده مثه خیلیا که ریفاند کردن ریفاند کنید وتمام ... یه گندی زده مثه خیلی استودیو ها دیگه که گند میزنن شماها هنوز تو فاز این بازی هستید ... :|
پ.ن: من نمیدونم چرا اینقدر کلاه برداری های این استودیو جذابیت پیدا کرده برا بعضیا ... بازم میگم نابودی cdpr میدانو خالی میکنه و بازی های خوب کمتری به دستتون میرسه و دیرتر البته ... حالا هی بگید کلاه برداریه و فلان ...

آخرین ویرایش:
اینا باید مثل بقیه بصورت معمول عمل میکردن. DLC های ویچر رو پولی میکردن و کلی هم فروش میکرد، تا اینجوری مجبور نباشن این بازیو زوری امسال بدن بیرون. خیلی بخوای ادای آدم خوب ها رو دربیاری، از یه جا دیگه میزنه بیرون.
اره دیگه اگه cdpr مثه بعضی استودیو ها دیگه صبح تا شب تو پاچه گیمر جماعت می کرد این وضعیت الانش نبود... از ماست که برماست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or