فک کنم پلیترو اولو توی ۹۰ ساعت تموم کنم.
فعلا رسیدم به مرحله اخر ولی قبلش یه سری کار های ناتموم دارم تو بازی.
تو ورد دیزاین اپن ورد بازی ایراداتی داره که اگه هیجانات بخوابه میشه راحت تر بحث کرد راجبشون ولی خب نمیشه کتمانشون کرد.
از طرفی تو نویسندگی واقعا کمتر بازی ای به این کیفیت دیدم.
گیمپلی لوپ فوق العاده است به نظرم.
داستان و ساید ها خیلی جذابن.
از طرفی تو بحث لول دیزاین خیلی نسبت به ویچر پیشرفت چشمگیر داشتن.
و اینکه اتفاقا لحظات تاثیر روی روند بازی با انتخاب ها و دیالوگ ها شاید از ویچر هم بیشتر باشه اما برخلاف اون هر بار بازی انتخاب رو پیش چشماتون بولد نمیکنه. برا همین ممکنه متوجه نشید یا از کنارش بگذرید. حتی فرعی های مختلفم روی هم اثاری میزارن. این یه مورد دو سه ماه دیگه قشنگ برا همه مشخص میشه. وقتی افراد زیادی بازی کردن و تجربیاتشون از انتخاب هارو با هم به اشتراک گزاشتن.
برا من نکات مثبت اونقدری بودن که کاملا اون بحث های منفی تو سندباکس و پویایی شهر(دومی به خاطر مشکلات ai ایجاد شده بیشتر که امیدوارم رفع بشه.) که مربوط با ورد دیزاین اپن ورد میشن رو بپوشونن.
سر ویچر هم همین اتفاق افتاد.
این وسط هم شاید کسی نتونه کنار بیاد با مثلا مشکلات سند باکس که خب بحثی نیست.
بازی برا من همون چیزی بود که انتظارشو داشتم. اون بخش هایی که براش هایپ بودم رو دلیور کرد برام. از کوئست دیزاین و روایت معرکه، تا داستان و شخصیت های جذاب، گیمپلی لوپ عالی و لول دیزاین ایمرسیو تر از ویچر و سایر بازی های مشابه و کامبت ارضا کننده.
اینم بگم رو بدترین پلتفرم بازی ینی one fat بازی کردم. من کلا اوکی ام با بحث های فنی ولی قطعا توصیه میکنم وایسید رو نسل بعد بزنید.
اینم بگم که گرچه نظر شخصیم خیلی مثبته راجب بازی و تو دور های بعد که بدون هیجان برا داستان اصلی، بیشتر هم غرق شدم تو بازی، بیشترم میشه ولی خب انتقادات به مدیریت و PR سی دی پراجکت پابرجاست و حق داره کسی عصبانی باشه از ای اون ها.
راستی بحث dlc رایگان از زمان ویچرم یه جور تاکتیک تبلیغاتی بود دیگه وگرنه همونا رو میشد تو لازی اصلیم گزاشت. اگرم کردیتی باید بگیرن، بابت بسته های الحاقی پولیشونه که خب خیلی از قیمتشون ارزش بیشتری دارن.
هرچند در مورد سایبر فکر کنم بابت به دست اوردن دل ملت، یه مقدار جدی تر کار کنن برا dlc های رایگان. احتمالا چیزای مهم تری بزارن توش. خصوصا برا رفع مشکلات سند باکس محیط.