Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
یه مطلبی باید بگم که جوونترها شاید ندونند که مقایسه این بازی با بقیه بازی ها و استتدیوهای با سابقه اشتباحه اینکه بازی ناقصه
یه استدیویی مثل راک استار میتونه سه هزار نفر کارمند رو بذاره روی red dead به مدت ۸ سال کار کنن چون همچین استدیویی محدودیت نداره و میتونه بینهایت نیروی انسانی و مالی جور کنه
ولی الان دوستان میگن بازی ناقصه و بله دزست هم میگن ولی یکم باید فکر کرد که اگر میخواستن بازی رو کامل کنن چند سال دیگه و چند نفر باید روی بازی کار میکردن
استدیویی مثل ناتی داگ ۲۰۰۰ نفر میذاره روی لست دو کار کنن و کاملا از سوی سونی تامین میشن
راک استار زمانی که red dead گلد شد در پیامی از هر 3000 نفر کارمندی که روی این بازی کار کرده بودن تشکر کرد ببینید این تعدااد کارمند چه مقدار حقوق ماهیانه میگیرن
اعضا و کارمندان رسمی ناتی داگ ۴۰۰_۵۰۰ نفره.

مشکل این نیست که CDPR این چیزا رو تو بوق میکنه مشکل این ـه که بقیه کمپانیا نمیان مثل CDPR واسه تبلیغ بازیشون اینقدر رو این چیزا مانور بدن چون اگه بخوان زیاد مانور بدن از اون ور یکی مثل یوبی نمیتونه XP بوستر بفروشه تو AC (همین الانی که داریم اینجا حرف میزنیم یوبی بدونه هیچ اطلاع قبلی استور ـش رو برگردونده به Valhalla) . مسئله اینجاست که CDPR هم مثل هر کمپانی دیگه باید از بازیش درامد کسب کنه حالا شما به عنوان مشتری ترجیه میدی کمپانی ها سر محتوای مجانی با هم دعوا کنن یا ساکت بشینن و اون پشت مشتا واسه خالی کردن چیب من و شما نقشه بکشن ؟ همین یوبی وقتی میاد کانتنت رایگان میده از اون ور انتظار داره پلیر ها برن XP بوستر واسه یـ بازی سینگل پلیر مثل AC بخرن . هیچ وقت یادم نمیره سر Odyssey پلیر ها رو تهدید به بن کرده بود . فک کن ، تو یـ بازی سینگل پلیر تهدید به بن بشی !! حالا دلیلش چی بود ؟ ملت رو PC میرفتن با کوئست ادیتور بازی یـ سری کوئست کوتاه میساختن و باهاش XP فارم میکردن واسه همین دیگه نیازی به XP بوستر نبود .

در کل میخوام بگم CDPR فرشته نیست و کار خفنی هم با دادن DLC های رایگانش نمیکنه ولی حداقل از راه سالمش داره برا بازیش تبلیغ میکنه کاری که بقیه کمپانی ها هم باید انجام بدن ولی خوب بنا به دلایلی که گفتم انجامش نمیدن

مشکل این نیست که CDPR این چیزا رو تو بوق میکنه مشکل این ـه که بقیه کمپانیا نمیان مثل CDPR واسه تبلیغ بازیشون اینقدر رو این چیزا مانور بدن چون اگه بخوان زیاد مانور بدن از اون ور یکی مثل یوبی نمیتونه XP بوستر بفروشه تو AC (همین الانی که داریم اینجا حرف میزنیم یوبی بدونه هیچ اطلاع قبلی استور ـش رو برگردونده به Valhalla) . مسئله اینجاست که CDPR هم مثل هر کمپانی دیگه باید از بازیش درامد کسب کنه حالا شما به عنوان مشتری ترجیه میدی کمپانی ها سر محتوای مجانی با هم دعوا کنن یا ساکت بشینن و اون پشت مشتا واسه خالی کردن چیب من و شما نقشه بکشن ؟ همین یوبی وقتی میاد کانتنت رایگان میده از اون ور انتظار داره پلیر ها برن XP بوستر واسه یـ بازی سینگل پلیر مثل AC بخرن . هیچ وقت یادم نمیره سر Odyssey پلیر ها رو تهدید به بن کرده بود . فک کن ، تو یـ بازی سینگل پلیر تهدید به بن بشی !! حالا دلیلش چی بود ؟ ملت رو PC میرفتن با کوئست ادیتور بازی یـ سری کوئست کوتاه میساختن و باهاش XP فارم میکردن واسه همین دیگه نیازی به XP بوستر نبود .

در کل میخوام بگم CDPR فرشته نیست و کار خفنی هم با دادن DLC های رایگانش نمیکنه ولی حداقل از راه سالمش داره برا بازیش تبلیغ میکنه کاری که بقیه کمپانی ها هم باید انجام بدن ولی خوب بنا به دلایلی که گفتم انجامش نمیدن
ببین با این خرابکاری که اینا سر سایبرپانک کردن دیگه با DLC رایگان هم نمیشه فعلا جمعش کرد اعتماد عمومی رو.‌

همون راک استار و ناتی داگ پولشونو صرف کارمندا و برنامه نویساشون کردن که به اون سطح رسیدن، واسه سایبر پانک که فقط صرف تبلیغات و هایپ کاذب شده، بحث مالی هم قطعا اینا مشکلی نداشتن چون از دولت وام میگرفتن به راحتی:دی فکر نکنم راک استار و ناوتی داگ از طرف دولتشون حمایت مالی شده باشن
استدیوی بزرگی مثل ناتی داگ یا راکستار احتیاجی به بودجه دولت ندارن چون اینقدر از بازیای قبلیشون سود کردن که دولت رو میخرن
مشکل سایبرپانک این بود که برای استدیو لقمه گنده تر از دهن بود چون همچین بازی بشدت جاه طلبانه بودجه و سرمایه سنگینی لازم داره که برای cd زیادتر از ظرفیتشه

• Like
Reactions: mehdiebtedaei
بحث بودجه و مالی نیست با سود ویچر همه هزینه ها در درست میشد همه میدونستن و میدونن این ip براحتی تمام مشکلات مالی رو حل میکنه ...مشکل مدیریت مضخرفشون هست مشکل رییس های هر بخش هست بعنوان مثال بخش AI باید میدونست چه مقدار زمان لازم داره تا هوش مصنوعی رو تکمیل کنه .
تا قبل از اینکه تاریخ رو اعلام کنن کسی انتظاری نداشت میگفتن سال 2022 کسی چیزی نمیگفت یا اصلا نمیگفتن بازی 8 سال در دست ساخت هست....همین کرونا یه فرصت طلایی بود تا با تاخیر اول بندازن یکی دو سال اونورتر.
همین بیلیزارد با حدود 2000 نفر پرسنل diablo 3 هم در خفا ساخته شد و یکسال قبل انتشار وقتی مطمعن بودن بازی آمادست گفتن ما چندین سال داشتیم روش کار میکردیم. یا همین diablo 4 معلوم نیست سال در حال ساخت بوده که چند تا عکس و یه تریلر از گیم پلی دادن و هیچی هم از تاریخ انتشار نگفتن.

من حدود 25 ساعت بازی کردم. دلم نمیاد هنوز تمومش کنم.
واقعا خیلی بده که بازی با این کیفیت به خاطر باگ هاش همچین امتیازهایی گرفته
محیط انقدر جذاب و با جزئیات هست آدم دوست داره فقط چرخ بزنه توش
داستان و موسیقی و گرافیک به شدت عالی هست.
خیلی حیف اگر این امتیاز ها و بازخورد ها باعث بشه مشکلی واسه CDP به وجود بیاره در آینده

من حدود 25 ساعت بازی کردم. دلم نمیاد هنوز تمومش کنم.
واقعا خیلی بده که بازی با این کیفیت به خاطر باگ هاش همچین امتیازهایی گرفته
محیط انقدر جذاب و با جزئیات هست آدم دوست داره فقط چرخ بزنه توش
داستان و موسیقی و گرافیک به شدت عالی هست.
خیلی حیف اگر این امتیاز ها و بازخورد ها باعث بشه مشکلی واسه CDP به وجود بیاره در آینده
کلا ادم دلش نمیاد کوئست اصلی رو سریع بخواد بره بازی سریع تموم بشه

فک کنم پلی‌ترو اولو توی ۹۰ ساعت تموم کنم.
فعلا رسیدم به مرحله اخر ولی قبلش یه سری کار های ناتموم دارم تو بازی. :D
تو ورد دیزاین اپن ورد بازی ایراداتی داره که اگه هیجانات بخوابه میشه راحت تر بحث کرد راجبشون ولی خب نمیشه کتمانشون کرد.

از طرفی تو نویسندگی واقعا کمتر بازی ای به این کیفیت دیدم.
گیم‌پلی لوپ فوق العاده است به نظرم.
داستان و ساید ها خیلی جذابن.
از طرفی تو بحث لول دیزاین خیلی نسبت به ویچر پیشرفت چشمگیر داشتن.
و اینکه اتفاقا لحظات تاثیر روی روند بازی با انتخاب ها و دیالوگ ها شاید از ویچر هم بیشتر باشه اما برخلاف اون هر بار بازی انتخاب رو پیش چشماتون بولد نمیکنه. برا همین ممکنه متوجه نشید یا از کنارش بگذرید. حتی فرعی های مختلفم روی هم اثاری میزارن. این یه مورد دو سه ماه دیگه قشنگ برا همه مشخص میشه. وقتی افراد زیادی بازی کردن و تجربیاتشون از انتخاب هارو با هم به اشتراک گزاشتن.

برا من نکات مثبت اونقدری بودن که کاملا اون بحث های منفی تو سندباکس و پویایی شهر(دومی به خاطر مشکلات ai ایجاد شده بیشتر که امیدوارم رفع بشه.) که مربوط با ورد دیزاین اپن ورد میشن رو بپوشونن.

سر ویچر هم همین اتفاق افتاد‌.:D
این وسط هم شاید کسی نتونه کنار بیاد با مثلا مشکلات سند باکس که خب بحثی نیست.

بازی برا من همون چیزی بود که انتظارشو داشتم. اون بخش هایی که براش هایپ بودم رو دلیور کرد برام. از کوئست دیزاین و روایت معرکه، تا داستان و شخصیت های جذاب، گیم‌پلی لوپ عالی و لول دیزاین ایمرسیو تر از ویچر و سایر بازی های مشابه و کامبت ارضا کننده.

اینم بگم رو بدترین پلتفرم بازی ینی one fat بازی کردم. من کلا اوکی ام با بحث های فنی ولی قطعا توصیه میکنم وایسید رو نسل بعد بزنید.

اینم بگم که گرچه نظر شخصیم خیلی مثبته راجب بازی و تو دور های بعد که بدون هیجان برا داستان اصلی، بیشتر هم غرق شدم تو بازی، بیشترم میشه ولی خب انتقادات به مدیریت و PR سی دی پراجکت پابرجاست و حق داره کسی عصبانی باشه از ای اون ها.

راستی بحث dlc رایگان از زمان ویچرم یه جور تاکتیک تبلیغاتی بود دیگه وگرنه همونا رو میشد تو لازی اصلیم گزاشت. اگرم کردیتی باید بگیرن، بابت بسته های الحاقی پولیشونه که خب خیلی از قیمتشون ارزش بیشتری دارن.
هرچند در مورد سایبر فکر کنم بابت به دست اوردن دل ملت، یه مقدار جدی تر کار کنن برا dlc های رایگان. احتمالا چیزای مهم تری بزارن توش. خصوصا برا رفع مشکلات سند باکس محیط.

آخرین ویرایش:
سلام
چند وقت پیش یه مقایسه بین GTA V و بازی Cyberpunk گذاشته بودم....الان دیدم اوضاع خیلی بدتره....این مقایسه بین GTA IV و Cyberpunk هست.....

از نظر فیزیک که iv از v هم بهتره
اما مقایسه سن اندریاس با سایبر پانک
و vice city با cyber punk هم موجوده

اما سراغ ویدیو ها نرین بازی ارزش بازی کردن داره و برین بازی کنید
حالا من زیاد جلو نرفتم و هنوز جهانش کامل باز نشده اما تا الان در اون حد که تاپ که انتظار داشتم نبوده بازی
همون ۸۰_۸۵ حقشه به نظرم حالا جلو تر شاید بهتر شه اما حقش بالا ۹۰ نیست به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or