Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
به نظر من یه بازی خوبیه که یه بار بازیش میکنی و تمام. قطعا لذت بازی هایی مثل Witcher 3 رو نخواهند داشت. GOTY هم که اصلا. برای من مثل بازی های خوبی میمونه که هر ساله میان و نه قراره که بازی سال بشن و نه کلی جایزه بگیرن و نه محبوبیت عناوینی مثل Witcher یا Last of US رو داشته باشن.

حالا یه سوال از دوستان. میخوام بدونم کسی مثل من هست که اینطوری در مورد این بازی فکر کنه یا تنهای تنهام؟ :D

پ.ن: حالا خوبه همه بگن تنهایی! ولی غیر از شوخی، جدا میخوام بدونم.
من 35-40 ساعت تا اینجا فک کنم پلی داده باشم با اینکه خیلی لذت بردم، هر روزم اشتیاق دارم برا پلی دادنش اما بازی بنظرم با Goty بودن خیلی فاصله داره و اون حس رو نمیده که داری یک بازی خیلی فراتر از چیزایی که هر سال میبینی بازی میکنی ولی دلیلش بنظرم برمیگرده به اینکه بازی آنبالانسه کلا، یک سری بخشاش از استاندارد بازیای شدید بالاتره یک سری بخشاش تعجب میکنی چرا اینقد ضعیفه که این بخش ضعیفش نمیزاره لذت کاملو از اون بخشای عالیش ببری.

از یک طرف نایت سیتی رو میبینی که با اختلاف پرجزئیات ترین شهریه که تو یک بازی دیدی همزمان هوش مصنوعی ضعیفش و باگاش روح و اتمسفر شهرو خراب کرده، تا حالا صدبار شده از خونه در میام میبینم بدون هیچ دلیلی NPC ـا نشستن دستشونو گذاشتن رو سرشون، قشنگ فک میکنی با یک مشت گاو همشهری هستی :D
از طرف دیگه کامبت بازی بنظرم عالیه هیچ بازی ندیدم این همه روشای مختلف جلوت بزاره برا ترکوندن دشمن همشم در سطح خوبی قرار داشته باشه ولی باز OP بودن یک سری بخشاش یکم اذیت میکنه.
داستان بازی جذابه شخصیتا هم بنظرم بهتر از این نمیشد اما اینکه بازی RPG هست و انتظار داری انتخابات روی داستان تاثیرات مهمی بزاره اما نمیزاره خودش ضربه بزرگی میزنه.

در کل بنظرم بزرگترین مشکلاتش هنوز هوش مصنوعی، سیستم وانتد و باگاش هست که اگه اینا رو حل کنن میتونه یکی از بهترینای سال باشه.
بازم وقتی نگاه میکنی CDPR اولین تجربش تو ساخت اپن ورد شهری مدرن با ماشین و ... بوده که بنظرم خیلی خوب عمل کرده، یعنی اگه خوب بفروشه و نسخه بعدی برای سایبرپانک وجود داشته باشه با این بیس ـی که اینا ساختن تصور نسخه بعدیش پشم ریزانه :D

نه عزیز پلیر بیس کم چیه :D بازی 13 میلیون توی 10 روز فروش داشته (با احتساب ریفاند ها تازه). چیزی که برای بهترین بازیا هم یک رویای دست نیافتیه... فرض کن وقتی بازی اوکی شه و یا پچ نسل بعدی بیاد، چقدر فروش بره بالا...
قطعا قطعا ادامه میدن و بهتر میکنن... شخصا به CDPR واقعا ایمان دارم که این mess رو جمع میکنن...
جدای این قضایا پریروزا هم خبر اومد که پروژه مولتی پلیر کنار رفته و تمام فوکس روی بهبود این بازیه...
شما کلا با بازی هایی که پایینتر از سطح انتظار ظاهر میشن خیلی حال میکنی یادمه سر WD legion هم خیلی تعریف و تمجید کزدی ولی واقعا در اون حد نبود بازی :D انرژی مثبت خوبه ولی این بازی قشنگ یک هفت هشت ماهی کار داره

• Angry
Reactions: S0lid Snake
ببینید دوستان. :D
شما توی این بازی دو راه بیشتر ندارین:

1- نصف پوینتاتونو خرج Cool -> Cold Blood یا Intelligence -> Quickhack میکنید و تقریبا تو نیمه دوم بازی به یه شبه خدای به شدت OP تبدیل میشین.
2- این کارو نمیکنین و مثل من میرید مهارتتون توی سلاح‌ها یا مخفی کاری و کرفتینگ رو بالا میبرید. اونوقته که از نیمه دوم بازی یه انگشتتون باید رو دکمه کوییک اسلات باشه که فرت و فرت خودتون رو هیل کنید، چون توی سه تیر میمیرید و دشمنا هم بیش از پیش اسپانجی میشن.

از بس که اسکیل تری بازی هوشمندانه و کاملا بالانس ساخته شده. :D
اونوقت همچین بازیی که اینقدر بالا پایین داره و غیربالانسه میان میگن چون سنگینی وزن کاراکترمو حس کردم انقلابیه!لول
عجیبه که با وجود عنوانی مثل ویچر که تازه کاراکتر ثابتی داشت خیلی بیشتر بازیباز احساس آزادی عمل میکرد!اینجا عملا خیلی چیرا حکم دکور داره که فقط گذاشتن که بگن بازی همچین چیزی داره حالا تو اجرا به چه صورت عمل میکنه خدا بزرگه!
جدای باگ و مشکلات تکنیکی بازی واقعا کم کاری داره و مشهودم هست!و اصلا هم در حد و اندازه ای نیست که نزدیک انقلابی بودن حتی باشه!
بازی تو مکانیکهای ساده سبکش لنگ میزنه و مشکل داره چه برسه به اینکه تو ویژگی های جدیدش بخوایم بولدش کنیم!
بازی خیلی جا کار داره و یه عده بجا اینکه همچین بازی ناقص و پراشتباهیو دوباره تا قله این صنعت ببرن بالا و هندونه زیر بقل سازندش بزارن یکم منطقی با قضیه برخورد کنن!

چه ویچر 1 چه ویچر 2 چه 3 همه به صورت بلند مدت به یـ نحوی ساپورت شدن ویچر 3 به خاطر اینکه زمان لانچ ترکوند نسخه جداگونه دریافت نکرد ولی ویچر 1 و 2 جفتشون نسخه جداگونه دریافت کردن (ویچر 1 جوری بود که انگار داشتی یـ بازی جدید انجام میدادی !) خلاصه این نسخه دیگه اسمش خراب شد رفت پی کارش حتما حتما به یـ Enhanced Edition واسه بازی نیاز دارن . CDPR مثل یوبی نیستن که صد تا IP داشته باشه باید بچسبه به همین یـ IP چون منبع درامد بزرگ دیگه ای نداره . یـ GOG هست که سود دهیش به اون صورت نیست ویچر 3 هم با اینکه داره میفروشه ولی اونقدرا درامدزایی نداره . خلاصه منبع درامد اصلیش همین سایبرپانک هستش و باید دو دستی بهش بچسبه و به هر نحوی که شده سر زبونا بندازتش مخصوصا که بازی بخش مالتی هم داره و باید ترند بشه . پس چیزی که مشخصه واسه درست کردن گندی که زده حالا حالا ها تلاش میکنه . این وسط متاسفانه نسخه بعدی ویچر قربانی میشه چون تمام تمرکزش رو برا چند سال میزاره رو این بازی و ویچر بعدی احتمالا یـ چند سالی تاریخ انتشارش عقب تر میره

آخرین ویرایش:
بازی همین الانش هم به نظرم خیلی جذابه داستان که عالیه گیم پلی هم خوبه رو نسل جدید خیلی در جریان بازی به باگ هم برخورد نکردم منتهی یک مشکل اساسی داره که واقعاً کلافه کننده هست اون هم اینه که تقریبا بعد یک ساعت بازی کردن یهویی فریز میشه و از بازی میاد بیرون همین مشکل رو حل کنند به نظرم همین الان هم ارزش بازی کردن داره هرچند مشخصه که خیلی جای بهتر شدن داره.

۳تا از برترین شخصیت های بازی برای من جودی :Dپنم:Dجکی
تا قبل بازی فکر میکردم جودی بهترینه
ولی panam خانم رو که دیدم گفتم این همونیه که میخوام :x

و اون قسمت تانکه کافی بود تا مطمئن شم :D:D:D

هر وقت اینا حرف از FREE DLC میزنن و ملت از اونور شروع به کف زدن و ... میکنن من تن و بدنم میلرزه :-"

انصافا حتی سر ویچر 3 هم نفهمیدم چرا ملت انقدر با یه سری لباس، اسلحه، new game+ و نهایتا 1-2 تا ماموریت کوتاه خوشحال میشدن و حال میکردن :|

تا قبل کوئست Pyramid Song انتخابم Panam بود ولی بعد اون صد درصد میگم Judy واقعا داستانش بیشتر به دلم نشست خیلی غم انگیز بود ، تهش هم خیلی عالی تموم شد
پ.ن : آهنگ مربوط به کوئست :

انصافا صد تا از این سناریو های ساکت و آروم با چنین موسیقی های اتمسفریکی رو به هزار تا اکشن بکش در رو ترجیح میدم

آخرین ویرایش:
هر وقت اینا حرف از FREE DLC میزنن و ملت از اونور شروع به کف زدن و ... میکنن من تن و بدنم میلرزه :-"

انصافا حتی سر ویچر 3 هم نفهمیدم چرا ملت انقدر با یه سری لباس، اسلحه، new game+ و نهایتا 1-2 تا ماموریت کوتاه خوشحال میشدن و حال میکردن :|
چون دقیقا مصادف بود با زمانی که یوبی‌سافت و EA با لوت‌باکس و جوایز پری‌اردر مختلف و Master Collection و Gameless Collection و Pretty Collection و کوفت خون ملت رو تو شیشه کرده بودن.

هنوز که هنوزه هم من فقط گوست آو سوشیما و والهالا رو دیدم که چنین چیزی داشته باشن

• Like
Reactions: pbgame and Beorn
چون دقیقا مصادف بود با زمانی که یوبی‌سافت و EA با لوت‌باکس و جوایز پری‌اردر مختلف و Master Collection و Gameless Collection و Pretty Collection و کوفت خون ملت رو تو شیشه کرده بودن.

هنوز که هنوزه هم من فقط گوست آو سوشیما و والهالا رو دیدم که چنین چیزی داشته باشن
همین یوبی در کنار هزار و یک فلان کالکشنش(که هیچکدومم شکر خدا کامل نیستن:-" )از وقتی یادم میاد با سیستم Uplay از این نوع DLCها میداده

ولی کلا چیزایی که دادن واقعا در حد سر و صدایی که شد نبود! خیلی بازی ها از این نوع آپدیت ها و یا DLCها دادن، بدون این همه سر و صدا:-"

اما دوتا DLCیی که دادن، مخصوصا Blood & Wine ، خیلی بیشتر از قیمتشون ارزش داشتن و B&W رو هر ناشری بود راحت 60$ میفروخت:-"

یه مطلبی باید بگم که جوونترها شاید ندونند که مقایسه این بازی با بقیه بازی ها و استتدیوهای با سابقه اشتباحه اینکه بازی ناقصه
یه استدیویی مثل راک استار میتونه سه هزار نفر کارمند رو بذاره روی red dead به مدت ۸ سال کار کنن چون همچین استدیویی محدودیت نداره و میتونه بینهایت نیروی انسانی و مالی جور کنه
ولی الان دوستان میگن بازی ناقصه و بله دزست هم میگن ولی یکم باید فکر کرد که اگر میخواستن بازی رو کامل کنن چند سال دیگه و چند نفر باید روی بازی کار میکردن
استدیویی مثل ناتی داگ ۲۰۰۰ نفر میذاره روی لست دو کار کنن و کاملا از سوی سونی تامین میشن
راک استار زمانی که red dead گلد شد در پیامی از هر 3000 نفر کارمندی که روی این بازی کار کرده بودن تشکر کرد ببینید این تعدااد کارمند چه مقدار حقوق ماهیانه میگیرن

همین یوبیسافت شما از طریق یوپلی میتونی کلی اسکین و آیتم و ... رو بصورت رایگان یا با پوینت اکانت دریافت کنی!حتی گهگاه میتونی ماموریت و Mission هم یا با پوینت یا رایگان دریافت کنی!
اما خب تو بوق و کرنا نمیکنن که هی بگن ما DLC رایگان میدیم!

یه مطلبی باید بگم که جوونترها شاید ندونند که مقایسه این بازی با بقیه بازی ها و استتدیوهای با سابقه اشتباحه اینکه بازی ناقصه
یه استدیویی مثل راک استار میتونه سه هزار نفر کارمند رو بذاره روی red dead به مدت ۸ سال کار کنن چون همچین استدیویی محدودیت نداره و میتونه بینهایت نیروی انسانی و مالی جور کنه
ولی الان دوستان میگن بازی ناقصه و بله دزست هم میگن ولی یکم باید فکر کرد که اگر میخواستن بازی رو کامل کنن چند سال دیگه و چند نفر باید روی بازی کار میکردن
استدیویی مثل ناتی داگ ۲۰۰۰ نفر میذاره روی لست دو کار کنن و کاملا از سوی سونی تامین میشن
راک استار زمانی که red dead گلد شد در پیامی از هر 3000 نفر کارمندی که روی این بازی کار کرده بودن تشکر کرد ببینید این تعدااد کارمند چه مقدار حقوق ماهیانه میگیرن
همون راک استار و ناتی داگ پولشونو صرف کارمندا و برنامه نویساشون کردن که به اون سطح رسیدن، واسه سایبر پانک که فقط صرف تبلیغات و هایپ کاذب شده، بحث مالی هم قطعا اینا مشکلی نداشتن چون از دولت وام میگرفتن به راحتی:دی فکر نکنم راک استار و ناوتی داگ از طرف دولتشون حمایت مالی شده باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or