ببین عمیق ترینه واسه اینکه من تا به حال ندیدم ریزترین شخصی سازی بخواد تا این حد تاثیر گذار باشه در گیم پلی
اثر مکانیسم هر شاخه از شخصی سازی هارو بخوای در نظر بگیری با وجود تنوع های بسیار بالا در شاخه ها متوجه میشی همچین چیزی رو هیچ جایی ندیدی
منوی وسیعی که در نظر گرفته شده واسه شخصی سازی ها و آپگرید و ساخت و ساز ( طوری که میشه درش گم شد به معنای واقعی کلمه ) به علاوه ی سیستم بسیار وسیع و بزرگ تراشه هایی که مربوط به بدن و مهارت های فردی شخصیت میشه و ...
اصلا یه همچین چیزی مگه تا حالا داشتیم تو این صنعت ؟
شما به نگاه بنداز به منوی بازی . بخش مهارت رو که میزنی با سه لایه ی تو در تو و گیج کننده مواجه میشی . هر شاخه از مهارت ها ، شامل سه صفحه ی جداگانه هست که با بازکردن هرکدوم با پیشروی در بازی ، گیم پلی به شدت تغییر میکنه . به قدری بازی بزرگه که اصلا نمیشه تصور کرد یه تغییر کوچیک ممکنه چه بلایی سر تجربت بیاره از یه مرحله
حالا بماند بخش شخصی سازی که مربوط به خرج پول در بازی هست که با رفتن به مراکزی خاص در بازی میشه اونا رو زیر و رو کرد و از لحاظ تکنیکی V رو مجهز تر کرد
سیستم لوت بازی هم عجیب واقع گرایانه هستش . من تو یکی از مراحلی هرچی که تو محیط بود رو لوت کردم . آخر سر دیدم نمی تونم بدوم و سریع حرکت کنم . محیط رو جارو کرده بودم که حرکتم کند شده بود . آخر سر مجبور شدم نصفش رو بفروشم تا بتونم آزاد بشم . نکته این جاست که من سنگینی رو حس کردن بودم . دقیقا همه چیز رو حس می کردم . به این میگن اوج هنر و اوج خلاقیت و اوج پتانسیل . این بازی اگه این مشکلات فنی و فریم و کرش و بهینه رو نداشت ، ۱۰۰ هم اگه بهش میدادن کم بود . این حجم از وسعت و گستردگی و بزرگی رو کجا میشه دید ؟ صنعت گیم درنوردیده شده و باید به قبل و بعد از این بازی تقسیم بشه. تو کدوم بازی سراغ داری این حجم بزرگ و این مقیاس وسیع از تأثیرگذاری بازی از پایه تا بطنش
اینکه چندتا Skin بتونه زیر و رو کنه تجربه ای که از مرحله ی بعدی داشته باشی . چیزی که باعث شد من نیم ساعت وقت بزارم سر تعویض لباس شخصیت .
کلام آخر : بازی یه انقلاب واقعی در RPG هست و چیزیه که هیچ جاییش رو هیچ کجا ندیدم . این دقت بسیار بالا و زیادی که برای عمق و هسته بازی توسط سازندگان روش وقت گذاشته شده ، از ذات خدا هم یکتاتره
تا این حد یعنی من نمی تونم و عاجزم از این بهتر توصیفش کنم