Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
خوب بعد از 38 ساعت بخش داستانی و اکثر کوئست های فرعی بازی تموم شد.
فقط میتونم بگم خاک بر سر مدیریت cdpr که این داستان و مخصوصا شخصیت های خوب رو حیف کرد.

اینو حتما زیاد شنیدید و خودمم چند بار گفتم، از نظر شخصیت پردازی بازی خیلی خیلی خوب بود، حتی با اینکه خود ماموریت ها انچنان خاص نبودن ولی دیالوگ ها، بازی بازیگر ها/صداپیشه ها و نویسندگی اکثر شخصیت ها واقعا عالی بود.
به نظر من داستان اصلی بازی و یا حتی اکثر ماموریت های فرعی نسبت به بقیه بازی های rpg خیلی متفاوت یا فوق العاده نبودن ولی cast عالی بازی + موسیقی و soundtrack تاثیر خیلی زیادی توی تجربشون گذاشته بود.

برای من مهمترین نکته توی بازی که خیلیم منتظر بودم یکی همین داستان نسبتا خوب بود و داشتن ماموریت های جانبی حالب و خوب، متاسفانه اکثر ماموریت ها ساده بودن ولی اون وسط 2-3 تا از کوئست ها واقعا داستان های جالبی داشتن، داستان هایی که فقط توی یه دنیای سایبرپانکی میشه انتظارشون رو داشت. چیزی رو اسپویل نمیکنم، فقط اینکه حتما و حتما ماموریت های شخصیت Jefferson Peralez رو انجام بدید :-"

+

بعد از تموم کردن بازی یه احساس خیلی بدی دارم... از یه طرف بخاطر خود داستان و اینکه حتی توی این مدت زمان کم به خیلی از شخصیت های بازی عادت کرده بودم، و از اون طرف بخاطر اینکه مدیریت cdpr واقعا گند زد به بازی.
برای من واقعا جالبه چطور باخودشون فکر کردن بازی رو توی این وضع منتشر کنن.

داشتم با خودم فکر میکردم که dlc های داستانی بازی واقعا عالی میشن اگه بخوان تمرکزشون رو روی داستان و ... بزارن، ولی خوب با این وضعی که بازی الان داره احتمالا مدت زمان خیلی زیاید طول میکشه تا مشکلات بازی رفع بشه و بعد میتونن بصورت کامل برن سراغ dlc یا expansion های داستانی.

در کل با تمام مشکلات تکنیکی و ریز و درشتی که بازی داشت ولی بازم تجربه نسبتا خوبی بود، ولی بهتره صبر کنید و بازی رو چند ماه دیگه امتحان کنید، الان فقط میشه بازی رو به کسی پیشنهاد کرد که خیلی منتظر بازی بوده و طرفدار بازی های rpg و داستان محور هست، مهمترین چیزی که منو به بازی بر میگردوند همین داستان های مختلف بازی بودن وگرنه خیلی وقت پیش بازی رو نصفه ول میکردم :-"

خلاصه اینکه، حیف...
+
حالا اینا به کنار وایفو ات کدوم بود؟:D
+
کیانو چطور بود؟
جودی :-"
در کل بازی اونقدرا که فکر می‌کردیم وایفو نداره...

کیانو اون اوایل یکم مصنوعی بود، مخصوصا نسبت به بقیه شخصیت ها ولی هرچی توی بازی جلوتر رفتم بهتر و باورپذیر تر میشد شخصیتش... در کل از نظر character development و... خیلی خوب بود شخصیت جانی...

آخرین ویرایش:
فقط میتونم بگم خاک بر سر مدیریت cdpr که این داستان و مخصوصا شخصیت های خوب رو حیف کرد.

اینو حتما زیاد شنیدید و خودمم چند بار گفتم، از نظر شخصیت پردازی بازی خیلی خیلی خوب بود، حتی با اینکه خود ماموریت ها انچنان خاص نبودن ولی دیالوگ ها، بازی بازیگر ها/صداپیشه ها و نویسندگی اکثر شخصیت ها واقعا عالی بود.
به نظر من داستان اصلی بازی و یا حتی اکثر ماموریت های فرعی نسبت به بقیه بازی های rpg خیلی متفاوت یا فوق العاده نبودن ولی cast عالی بازی + موسیقی و soundtrack تاثیر خیلی زیادی توی تجربشون گذاشته بود.

برای من مهمترین نکته توی بازی که خیلیم منتظر بودم یکی همین داستان نسبتا خوب بود و داشتن ماموریت های جانبی حالب و خوب، متاسفانه اکثر ماموریت ها ساده بودن ولی اون وسط 2-3 تا از کوئست ها واقعا داستان های جالبی داشتن، داستان هایی که فقط توی یه دنیای سایبرپانکی میشه انتظارشون رو داشت. چیزی رو اسپویل نمیکنم، فقط اینکه حتما و حتما ماموریت های شخصیت Jefferson Peralez رو انجام بدید :-"

+

بعد از تموم کردن بازی یه احساس خیلی بدی دارم... از یه طرف بخاطر خود داستان و اینکه حتی توی این مدت زمان کم به خیلی از شخصیت های بازی عادت کرده بودم، و از اون طرف بخاطر اینکه مدیریت cdpr واقعا گند زد به بازی.

داشتم با خودم فکر میکردم که dlc های داستانی بازی واقعا عالی میشن اگه بخوان تمرکزشون رو روی داستان و ... بزارن، ولی خوب با این وضعی که بازی الان داره احتمالا مدت زمان خیلی زیاید طول میکشه تا مشکلات بازی رفع بشه و بعد میتونن بصورت کامل برن سراغ dlc یا expansion های داستانی.

در کل با تمام مشکلات تکنیکی و ریز و درشتی که بازی داشت ولی بازم تجربه نسبتا خوبی بود، ولی بهتره صبر کنید و بازی رو چند ماه دیگه امتحان کنید، الان فقط میشه بازی رو به کسی پیشنهاد کرد که خیلی منتظر بازی بوده و طرفدار بازی های rpg و داستان محور هست، مهمترین چیزی که منو به بازی بر میگردوند همین داستان های مختلف بازی بودن وگرنه خیلی وقت پیش بازی رو نصفه ول میکردم :-"

خلاصه اینکه، حیف...
حالا اینا به کنار وایفو ات کدوم بود؟:دی
+
کیانو چطور بود؟

• Smile
Reactions: Kurt117
Hotfix 1.05 is now live on Xbox and Playstation systems! PC version will follow soon.
renderTimingPixel.png

Quests

• Jackie will no longer disappear in The Pickup or The Heist.
  • Fixed an issue preventing players from landing the helicopter in Love like Fire.
  • Fixed an issue with Takemura not calling in Play it Safe.
  • It's no longer possible to trigger the same dialogue twice in Big in Japan.
  • Fixed an issue with Delamain appearing upside down at the end of Don't Lose Your Mind.
  • Saul now correctly reaches the van in Riders on the Storm.
  • Fast travelling before the encounter with Tyger Claws no longer breaks progression in I Fought the Law.
  • Fixed an issue blocking progress in Ghost Town if an autosave made upon Raffen Shiv's arrival was loaded.
  • Fixed an issue with not receiving new calls or messages if Happy Together failed as a result of combat.
  • Elizabeth Peralez stops being excessively insistent with her calls after her job offer is refused.
  • The scene with Misty and Jackie now starts properly after leaving Viktor's clinic.
  • Wakako's dialogues no longer get blocked after finishing Search and Destroy.
  • Walking away from Stefan in Sweet Dreams shouldn't prevent other characters from calling you anymore.
  • Brick’s detonator should now be properly interactable for players to disarm. Or set off. Your call.
  • Elevator doors should now correctly open in The Heist.
  • Saul now correctly gets out of cars in Riders on the Storm.
  • Fixed an issue with not receiving new calls or messages after running too far away from Frank in War Pigs.
  • Jackie now correctly leaves the factory after the combat is finished in The Pickup.
  • Fixed an issue with Militech reinforcements not spawning if driving through the gate too fast in Forward to Death.
  • Skipping time while in the club in Violence no longer results in issues with progression.
  • Fixed issues with starting Gig: Getting Warmer...
  • Fixed an issue with not receiving new calls or messages after Pyramid Song has been abandoned midway.
  • Fixed an issue whereby Delamain core could be already broken when player enters the Core room in Don't Lose Your Mind.
  • Fixed issues with Delamain not appearing or doing nothing outside the Afterlife in The Heist.
  • Fixed an issue with objective getting stuck on "Talk to Viktor" in The Ripperdoc.
  • Fixed an issue whereby it was impossible to talk to the bouncer in front of Lizzie's in The Information.
  • Added description for Don't Lose Your Mind in the Journal.
  • Fixed an issue preventing player from saving, using fast travels, and talking to other NPCs after reloading a save with an active call with Frank in War Pigs.
  • Fixed an issue with Panam not calling about any other matter until I'll Fly Away is completed.
  • Fixed an issue with Dum Dum following V after The Pickup is finished.
Gameplay

• Improved the reaction times of NPCs taking cover.
  • Corrected the number of shots needed to kill civilians from a distance while in combat.
Visual

• Fixed an issue with Delamain's image displayed on top of the current caller during phone calls.
  • V's mouth doesn't stay open after entering the space lock in Where is My Mind.
  • Fixed some UI overlap issues.
  • V appears more modest in the inventory preview after the half year montage ;)
  • NPCs are faster to appear in the quest area during Stadium Love.
  • Added some warmth to HDR.
  • Fixed T-posing NPCs in Suspected Organized Crime Activity: Just Say No and Gig: Hot Merchandise.
  • Fixed an issue whereby after a braindance it was possible to be stuck in 3rd person view with no head.
  • Silencer icons are no longer displayed with no image in the inventory.
UI

• Fixed an issue with weapon crosshair persisting on screen.
  • The inventory menu no longer closes immediately after opening it for the first time after leaving a car.
  • Fixed an issue whereby upon accessing a fast travel terminal the button shown on the top right corner prompting to open the quest journal would not work.
Performance & Stability

• Multiple stability improvements, including crash fixes.
Miscellaneous

• Offscreen explosions make noise now.
PC-specific

• [AMD SMT] Optimized default core/thread utilization for 4-core and 6-core AMD Ryzen(tm) processors. 8-core, 12-core and 16-core processors remain unchanged and behaving as intended. This change was implemented in cooperation with AMD and based on tests on both sides indicating that performance improvement occurs only on CPUs with 6 cores and less.
  • Fixed an issue with the way Raw Input is collected.
  • Removed the use of AVX instruction set thus fixing crashes occurring at the end of the Prologue on processors not supporting AVX.
  • Removed debug console to prevent functions that could lead to crashes or blocked quests. This doesn't mean we don't want to support the modding community. Stay tuned for more info on that.
  • Ray traced reflections should no longer seem too bright in comparison to the environment.
  • Fixed an issue with Steam Overlay crash on game shutdown.
  • Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game.
Console-specific

• Improved image sharpness with Chromatic Aberration and Film Grain on.
  • Settings should no longer reset to default after several game session restarts.
  • Fixed visual issues occurring during the transition between The Heist and Love Like Fire.
  • Corrected the look of several vehicles.
  • [Xbox] Entering combat while Synaptic Accelerator is active no longer ends in player health bar not being displayed.
  • [Xbox] Game no longer becomes unresponsive when signing out from a profile when the controller disconnection message is visible.
  • Telemetry consent request will appear once more due to an earlier issue with settings reset.
  • Fixed an issue whereby it was possible to fall down the elevator shaft in Megabuilding H8 in Automatic Love.

+

خلاصه اینکه، حیف...
choom عزیز، Dete بیشتری در مورد ماموریت های جانبی که رفتی میدی؟:D چون پلی تایمت با تصور من از مقدار ماموریت های جانبی و مقدار مدت زمانی که برای انجام دادنشون نیاز هست خیلی تفاوت داره...
گفتی تمام ماموریت های اصلی و اکثر ماموریت های جانبی رو توی ۳۸ ساعت رفتی، ولی من الان ۶۰ ساعت پلی تایم رو رد کردم، از نظر ماموریت های اصلی هنوز به Voodoo boys سر نزدم و ماموریت های جانبی City center و Heywood و pacifica رو هم دست نزدم(بقیه مناطق رو جارو کردم)، یعنی تصورم اینه که ۵-۱۰ ساعت دیگه ماموریت اصلی و ۱۰-۲۰ ساعت دیگه ساید کویست برای انجام دادن دارم که در مجموع بگیم ۹۰ ساعت برای تموم کردن داستان اصلی و اکثر ماموریت های جانبی نیاز هست نه ۴۰ ساعت! شاید side job ها و علامت سوال ها رو نرفتی یا شایدم من Gonk ام:))
1.jpg
2.jpg

Better Vehicle Handling
این هندلینگ ماشینو همین الان بزن واقعا خیلی بهتر میکنه، موندم چرا دور زدن ماشینا حالت عادی اینقد رو اعصابه با این فایله خیلی روون تر میشه.
جالبه فقط نمیدونم چجوری کار میکنه فایلش چون اصلا چیزیو ریپلیس نمیکنه از فایلا بازی.
یکی از دلایلش اینه که ماشین ها ترمز ندارن:D. انقدر ترمز های ماشین ها ضعیفه یا پیچ رو رد میکنی یا میری تو در و دیوار :)).

سلام دوستان پایرت باز:D به محض عرضه کرک میشه بازی؟ بخدا الان پول ندارم میخوام یکم اولش کرکی بازی کنم بعد قول میدم اورجینال بخرم :D
خدا رو شاکرم که بی پولی یه جا به ما کمک کرد :دی واقعا خوب شد پول نداشتم اگه نه خریده بودم بازی رو. ایشالا سال دیگه به قولم عمل میکنم :دی
187449

دوستان کانال o knightz o دیروز INSANE Details بازی رو منتشر کرده
INSANE Details in Cyberpunk 2077
من خودم بعد از دیدن ویدئو انگشت به دهن و شدیداً متحیر موندم و حقیقتا برگام اپیلاسیون شد و کلا نفهمیدم چی شد #-o[-x\:D/:-/
باشد تا پشم هایتان بریزد B-(:D
اینم لینک دانلود ویدئو رفقا ( حتما قندشکن رو فعال کنید و بعد لینک دانلود رو بزنید )
20 INSANE Details in Cyberpunk 2077

خب بازی رو تموم کردم. با وجود اینکه روی PC بازی کردم ولی چون از اول اینجا مینوشتم نظرم رو هم همینجا میگم.

در تمام طول بازی 3 بازی دیگه در ذهنم برای مقایسه بود. ویچر بخاطر اینکه ساخته قبلی سازنده بود. deus ex بخاطر تم و ژانر داستانی مشترک و کمی هم RDR2 بخاطر اینکه بعضی ها اون رو بهترین OW میدونن که خب من جزوشون نیستم ولی دائم این مقایسه میومد تو ذهنم.
تمامی چیزهایی که میگم نظر شخصیه و مجبور به ثابت کردنش برای هیچ کس نیستم و اگر کسی از نظر من خوشش نیومد میتونه خیلی راحت بگذره و به کار خودش برسه و من رو ریپلای نکنه.

اول اینکه برای من مشخص شد تمامی شایعاتی که در مورد به بن بست خوردن روند ساخت بازی پخش شده بود واقعی بوده. همون موقع هم که بطور جدی بین طرفدارها و دولوپرهای بازیهای دیگه گفته میشد که CDPR یک بازی اولیه ساخته و بعد ریست کرده این قضیه بنظر خیلی عجیب میومد ولی الان من مطمئنم این چیزی که بازی کردم بازی نیست که نه از 2012 و نه حتی از 2015 و بعد از ویچر روش کار شده باشه. تخمین من حداکثر 3 ساله یعنی از 2017 و همون موقع که شایعه ریست پروژه اومد. بازی با معیارهای من بشدت ناقصه. مشکل باگ نیست. باگ رو شاید بشه در یه پروسه 6 ماهه 90درصدش رو گرفت. بازی اگر 6 ماه پیش محتواش کامل میشد میشد الان یه بازی نسبتا بدون باگی داشته باشیم ولی واقعیت اینکه نتنها 6 ماه پیش بلکه همین الان هم خود محتوای بازی کامل نیست. البته یخورده اب و رنگ بهش دادن و ظاهر نهایی و اینها ولی کامل نبودن بازی رو براحتی میشه دید.

در مورد کوئست اصلی و مقایسه اون با ویچر داستان تا یه جایی خوب پیش میرفت و از داستان ویچر برام جذابتر بود ولی اخرش خراب شد. این اخری که من دیدم بدون شک حوصله سربرترین اندینگ تاریخ بازیهای کامپیوتری بود که تابحال دیدم. باس فایت در حد افتضاح و کاملا مشخص بود نرسیدن بسازن. یعنی اگر واقعا توان CDPR ساختن این باس فایت باشه من شخصا حاضرم براشون باس فایت طراحی کنم و بهشون مشاوره بدم تا یه چیز به مراتب بهتر بسازن. پتانسیل های هدر رفته در نایت سیتی اونقدر زیاده که مخ ادم سوت میکشه. با کمی مدیریت درست و خلاقیت میشد یه چیزی ازبازی دراورد که مثل مبارزه با تایتانهای GOW 3 که هنوزم در ذهنها ماندگاره برای سالها همه از سایبرپانک بگن نه اینکه در کمتر از یک هفته از شروع بازی پلیر به خودش بگه لعنت به تو CDPR این چه اندینگیه. چرا تموم نمیشه. در مقایسه با deus ex ای که هنوزم من به داستانش و توئیستها و تئوریها و اتفاقاتش فکر میکنم سایبرپانک داستانش در حد حل اختلاف خانوادگی بروبچز اراساکا بود نه بیشتر.
از لحاظ محیط و فضای بازی بدون شک سایبرپانک برترین بازی که تابحال ساخته شده. شما نظیر نایت سیتی رو شاید حتی در نسل اینده هم نبینید ولی حیف که همه اش هدر رفته.
در مورد کوئستهای فرعی اگر کمی حوصله به خرج بدیم اوضاع بهتره. اوایل کوئستها همه در نقشه فچ کوئست هستن و این شبهه برای پلیر پیش میاد که چرا کوئستهای فرعی اینقدر بده ولی نکته اینجاست که کوئستهای فرعی واقعی اکثرا بعدا ظاهر میشن و از اول در دسترس نیستن. هرقدر که در داستان جلوتر بریم اوضاع کوئستهای فرعی بهتر میشه.

در مورد گیم پلی و deus exای که مدام در ذهنم بود واقعیت اینه که بازی به هیچ وجه در حد deus ex نیست. البته شاید بخاطر وسعت و عظمت بازی (خود بازی نه نقشه) انتظار پیاده سازی یه بازی سایبرپانکی به شکل deus ex خیلی به جا نباشه. اینجا دیگه خبری از روشهای مختلف برای حل ماموریت حداقل به گستردگی deus ex نیست. مخفیکاری حتی نزدیک هم به deus ex نیست و خیلی سطحی باقی میمونه و در حد قایم شدن پشت موانع خلاصه میشه و مکانیسمی در اختیار پلیر برای مخفی کاری نیست. مثلا مواردی مثل مخفی شدن در کانال کولر یا خراب کردن دیوار و باز کردن ورودی جدید یا اینترکشن با دشمن از پشت موانع یا لبه دیوار و گوشه دیوار وجود نداره. حداکثر مخفی کاری اینه که بشین پشت مانع تا دیده نشی.

موسیقی بازی باوجود اینکه در بعضی ژانرها تلاش کرده ولی بازهم در حدی که انتظار داشتم نبود و حتی یک قطعه خاطره انگیز که بعدا به یادش بیفتم نداشت. من ترکهای خیلی از بازیها مثل وارکرفت , کینگز بانتی, اسکایریم, فال آوت 4 و متالگیر و خیلی بازیهای دیگه رو هنوز گوش میکنم ولی اینجا متاسفانه غلظت بیش از حد جریان مین استریم و عامه پسند کردن موسیقی با چپوندن هرچی اهنگ رپ دم دست هست داخل بازی تجربه افتضاحی رو برای من بوجود اورد. به نظر من CDPR بدون شک حداقل در زمینه موسیقی نسبت به رقبا افتضاح عمل کرده.

در مورد اتمسفر واقعا بستگی به برداشت شما از ژانر سایبرپانک داره. اگر سایبرپانک رو در بلید رانر اول و deus ex میبینید( که من جزو این دسته هستم) تم سایبرپانک بازی سایبرپانک خیلی قوی نیست. نمیگم اصلا نیست ولی خیلی رقیق تر از چیزیه که باید باشه. ولی اگر جزو دسته ای هستید که معتقدید هرکس از هر ژانری میتونه برداشت شخصی خودش رو داشته باشه اونوقت تم سایبرپانکی بازی اوکیه و کافیه. برای من بازی ترکیبی از 3/4 GTA و 1/4 Deus ex بود و غلظت GTA بودن بازی برام خیلی بیشتر از سایبرپانک بودنش بود.

نقاط قوتی که من دیدم:
محیط بینظیر چه شهر و چه بیرون شهر . از نظر محیطی بهترین بازیهایی که تابحال ساخته شدن کنار سایبرپانک حتی دوم هم نیست چه برسه به رقیب. بله رد دد رو دیدم ویچر رو هم دیدم و اسکایریم رو هم همینطور ولی نظر من اینه که نوشتم.
تنوع ماشین و NPC و اسلحه (البته اسلحه جا برای کار خیلی بیشتر هم داشت ولی وقتی موارد مهمتر بازی ناقصه تنوع اسلحه رو زیاد نباید سخت گرفت)
درایوینگ خوب و شوتینگ نسبتا خوب
ساید کوئستهای نسبتا خوب
المانهای RPG خوب. اسکیلها شاهکار نبودن ولی خوب بودن.

نقاط ضعف:
مهمترینش ناقص بودن بازی ( با باگ اشتباه گرفته نشه باگ رفع میشه)
به هدر دادن پتانسیل محیط و ژانر ( برای مثال پتانسیل میلیتک و تروماتیم و مکس تک و گنگها و درگیری بیشنشون کاملا هدر رفته)
باس فایت کم و بد
اکت نچندان خوب ( درمقایسه با ویچر که اکت ها شاهکار بود چه گرالت چه ینیفر یا تریس یا حتی دندلاین رو اعصاب و بقیه) فقط جانی سیلورهند در حد خودش بود. حتی V هم تعریفی نداشت مذکر که قابل تحمل نبود و مونث معمولی.
داستان اصلی ضعیف (اول خوب بود بعد افت کرد)
اندینگ افتضاح ( حداقل این اندینگی که من دیدم) در حد اخر GOT
موسیقی ضعیف
هوش مصنوعی ضعیف

امتیاز من 8/10
حالا چرا با این ایرادات کمتر نه؟ بخاطر لذت بصری فوق العاده ای که محیط بینظیر بازی برای من داشت.

خب بازی رو تموم کردم. با وجود اینکه روی PC بازی کردم ولی چون از اول اینجا مینوشتم نظرم رو هم همینجا میگم.

در تمام طول بازی 3 بازی دیگه در ذهنم برای مقایسه بود. ویچر بخاطر اینکه ساخته قبلی سازنده بود. deus ex بخاطر تم و ژانر داستانی مشترک و کمی هم RDR2 بخاطر اینکه بعضی ها اون رو بهترین OW میدونن که خب من جزوشون نیستم ولی دائم این مقایسه میومد تو ذهنم.
تمامی چیزهایی که میگم نظر شخصیه و مجبور به ثابت کردنش برای هیچ کس نیستم و اگر کسی از نظر من خوشش نیومد میتونه خیلی راحت بگذره و به کار خودش برسه و من رو ریپلای نکنه.

اول اینکه برای من مشخص شد تمامی شایعاتی که در مورد به بن بست خوردن روند ساخت بازی پخش شده بود واقعی بوده. همون موقع هم که بطور جدی بین طرفدارها و دولوپرهای بازیهای دیگه گفته میشد که CDPR یک بازی اولیه ساخته و بعد ریست کرده این قضیه بنظر خیلی عجیب میومد ولی الان من مطمئنم این چیزی که بازی کردم بازی نیست که نه از 2012 و نه حتی از 2015 و بعد از ویچر روش کار شده باشه. تخمین من حداکثر 3 ساله یعنی از 2017 و همون موقع که شایعه ریست پروژه اومد. بازی با معیارهای من بشدت ناقصه. مشکل باگ نیست. باگ رو شاید بشه در یه پروسه 6 ماهه 90درصدش رو گرفت. بازی اگر 6 ماه پیش محتواش کامل میشد میشد الان یه بازی نسبتا بدون باگی داشته باشیم ولی واقعیت اینکه نتنها 6 ماه پیش بلکه همین الان هم خود محتوای بازی کامل نیست. البته یخورده اب و رنگ بهش دادن و ظاهر نهایی و اینها ولی کامل نبودن بازی رو براحتی میشه دید.

در مورد کوئست اصلی و مقایسه اون با ویچر داستان تا یه جایی خوب پیش میرفت و از داستان ویچر برام جذابتر بود ولی اخرش خراب شد. این اخری که من دیدم بدون شک حوصله سربرترین اندینگ تاریخ بازیهای کامپیوتری بود که تابحال دیدم. باس فایت در حد افتضاح و کاملا مشخص بود نرسیدن بسازن. یعنی اگر واقعا توان CDPR ساختن این باس فایت باشه من شخصا حاضرم براشون باس فایت طراحی کنم و بهشون مشاوره بدم تا یه چیز به مراتب بهتر بسازن. پتانسیل های هدر رفته در نایت سیتی اونقدر زیاده که مخ ادم سوت میکشه. با کمی مدیریت درست و خلاقیت میشد یه چیزی ازبازی دراورد که مثل مبارزه با تایتانهای GOW 3 که هنوزم در ذهنها ماندگاره برای سالها همه از سایبرپانک بگن نه اینکه در کمتر از یک هفته از شروع بازی پلیر به خودش بگه لعنت به تو CDPR این چه اندینگیه. چرا تموم نمیشه. در مقایسه با deus ex ای که هنوزم من به داستانش و توئیستها و تئوریها و اتفاقاتش فکر میکنم سایبرپانک داستانش در حد حل اختلاف خانوادگی بروبچز اراساکا بود نه بیشتر.
از لحاظ محیط و فضای بازی بدون شک سایبرپانک برترین بازی که تابحال ساخته شده. شما نظیر نایت سیتی رو شاید حتی در نسل اینده هم نبینید ولی حیف که همه اش هدر رفته.
در مورد کوئستهای فرعی اگر کمی حوصله به خرج بدیم اوضاع بهتره. اوایل کوئستها همه در نقشه فچ کوئست هستن و این شبهه برای پلیر پیش میاد که چرا کوئستهای فرعی اینقدر بده ولی نکته اینجاست که کوئستهای فرعی واقعی اکثرا بعدا ظاهر میشن و از اول در دسترس نیستن. هرقدر که در داستان جلوتر بریم اوضاع کوئستهای فرعی بهتر میشه.

در مورد گیم پلی و deus exای که مدام در ذهنم بود واقعیت اینه که بازی به هیچ وجه در حد deus ex نیست. البته شاید بخاطر وسعت و عظمت بازی (خود بازی نه نقشه) انتظار پیاده سازی یه بازی سایبرپانکی به شکل deus ex خیلی به جا نباشه. اینجا دیگه خبری از روشهای مختلف برای حل ماموریت حداقل به گستردگی deus ex نیست. مخفیکاری حتی نزدیک هم به deus ex نیست و خیلی سطحی باقی میمونه و در حد قایم شدن پشت موانع خلاصه میشه و مکانیسمی در اختیار پلیر برای مخفی کاری نیست. مثلا مواردی مثل مخفی شدن در کانال کولر یا خراب کردن دیوار و باز کردن ورودی جدید یا اینترکشن با دشمن از پشت موانع یا لبه دیوار و گوشه دیوار وجود نداره. حداکثر مخفی کاری اینه که بشین پشت مانع تا دیده نشی.

موسیقی بازی باوجود اینکه در بعضی ژانرها تلاش کرده ولی بازهم در حدی که انتظار داشتم نبود و حتی یک قطعه خاطره انگیز که بعدا به یادش بیفتم نداشت. من ترکهای خیلی از بازیها مثل وارکرفت , کینگز بانتی, اسکایریم, فال آوت 4 و متالگیر و خیلی بازیهای دیگه رو هنوز گوش میکنم ولی اینجا متاسفانه غلظت بیش از حد جریان مین استریم و عامه پسند کردن موسیقی با چپوندن هرچی اهنگ رپ دم دست هست داخل بازی تجربه افتضاحی رو برای من بوجود اورد. به نظر من CDPR بدون شک حداقل در زمینه موسیقی نسبت به رقبا افتضاح عمل کرده.

در مورد اتمسفر واقعا بستگی به برداشت شما از ژانر سایبرپانک داره. اگر سایبرپانک رو در بلید رانر اول و deus ex میبینید( که من جزو این دسته هستم) تم سایبرپانک بازی سایبرپانک خیلی قوی نیست. نمیگم اصلا نیست ولی خیلی رقیق تر از چیزیه که باید باشه. ولی اگر جزو دسته ای هستید که معتقدید هرکس از هر ژانری میتونه برداشت شخصی خودش رو داشته باشه اونوقت تم سایبرپانکی بازی اوکیه و کافیه. برای من بازی ترکیبی از 3/4 GTA و 1/4 Deus ex بود و غلظت GTA بودن بازی برام خیلی بیشتر از سایبرپانک بودنش بود.

نقاط قوتی که من دیدم:
محیط بینظیر چه شهر و چه بیرون شهر . از نظر محیطی بهترین بازیهایی که تابحال ساخته شدن کنار سایبرپانک حتی دوم هم نیست چه برسه به رقیب. بله رد دد رو دیدم ویچر رو هم دیدم و اسکایریم رو هم همینطور ولی نظر من اینه که نوشتم.
تنوع ماشین و NPC و اسلحه (البته اسلحه جا برای کار خیلی بیشتر هم داشت ولی وقتی موارد مهمتر بازی ناقصه تنوع اسلحه رو زیاد نباید سخت گرفت)
ساید کوئستهای نسبتا خوب

نقاط ضعف:
به هدر دادن پتانسیل محیط و ژانر ( برای مثال پتانسیل میلیتک و تروماتیم و مکس تک و گنگها و درگیری بیشنشون کاملا هدر رفته)
باس فایت کم و بد
اکت نچندان خوب ( درمقایسه با ویچر که اکت ها شاهکار بود چه گرالت چه ینیفر یا تریس یا حتی دندلاین رو اعصاب و بقیه) فقط جانی سیلورهند در حد خودش بود. حتی V هم تعریفی نداشت مذکر که قابل تحمل نبود و مونث معمولی.
موسیقی ضعیف
هوش مصنوعی ضعیف

امتیاز من 8/10
حالا چرا با این ایرادات کمتر نه؟ بخاطر لذت بصری فوق العاده ای که محیط بینظیر بازی برای من داشت.
کاری به باقی حرفاتون ندارم ، چون به شخصه فعلا تجربه بازی رو کنار گذاشتم تا پچ های جدید وعده داده شده منتشر بشن و بازی از این وضع آشوب به سمت ثبات نسبتا پایداری گام برداره حداقل با فریم و رزولیشن بالاتر
راجع به موسیقی نظرتون کاملا قابل احترامه اما من اینطوری فکر نمی کنم و مخالف این نظر راجع به موسیقی متن اثر هستم
برعکس شما ، من اینقدر از موسیقی ( حتی اون ریمیکس خفن بلیدرانری منوی بازی که تو آلبوم اورجینال نبود ) خوشم اومد و باهاش حال کردم که مدام اسپیکر رو شب و روز قفل میکنم روی آلبوم متنش . کلا باهاش زندگی میکنم . و به نظرم موسیقی اثر خارق العاده و فوق العادس و برای من فضا و اتمسفر اثر رو هم تغییر ترکیبی داده و به قدری قدرتمنده که اثر رو کاملا پوشش میده و در بر میگیره ( بالاخره با توجه به سبکی داره ) . موسیقی درخور و شایسته ی اثره . و طبیعتا نباید منتظر سبکی یا چیزی غیر از این می بودیم

آخرین ویرایش:
کاری به باقی حرفاتون ندارم ، چون به شخصه فعلا تجربه بازی رو کنار گذاشتم تا پچ های جدید وعده داده شده منتشر بشن و بازی از این وضع آشوب به سمت ثبات نسبتا پایداری گام برداره حداقل با فریم و رزولیشن بالاتر
راجع به موسیقی نظرتون کاملا قابل احترامه اما من اینطوری فکر نمی کنم و کاملا مخالف این نظر راجع به موسیقی متن اثر هستم
برعکس شما ، من اینقدر از موسیقی ( حتی اون ریمیکس خفن بلیدرانری منوی بازی که تو آلبوم اورجینال نبود ) حال کردم که مدام اسپیکر رو شب و روز قفل میکنم روی آلبوم متنش . به نظرم موسیقی اثر خارق العاده و فوق العادس و برای من فضا و اتمسفر اثر رو هم تغییر ترکیبی داده و به قدری قدرتمنده که اثر رو کاملا پوشش میده و در بر میگیره ( بالاخره با توجه به سبکی داره ) . موسیقی درخور و شایسته ی اثره
بالاخره نظرات فرق میکنه و من هم فقط نظر شخصی خودم رو نوشتم و البته دلایلم رو توضیح دادم ولی نظر متفاوت شما هم حتما قابل احترامه و مشکلی نیست.

نقاط قوتی که من دیدم:
ساید کوئستهای نسبتا خوب

نقاط ضعف:
باس فایت کم و بد
موسیقی ضعیف
هوش مصنوعی ضعیف

امتیاز من 8/10
خیلی خوشحال شدم نظر نهایی اتون رو در مورد بازی به اشتراک گذاشتید!
فقط اینکه برنامه دارید بقیه پایان ها رو برید؟
یا حداقل از یوتیوبی چیزی چک کنید بقیه به این بدی هستن یا نه؟ کنجکاوم بدونم بخش پایانی به کل بده...یا فقط این پایان مشکل داره.

• Like
Reactions: Masoud20R
خیلی خوشحال شدم نظر نهایی اتون رو در مورد بازی به اشتراک گذاشتید!
فقط اینکه برنامه دارید بقیه پایان ها رو برید؟
یا حداقل از یوتیوبی چیزی چک کنید بقیه به این بدی هستن یا نه؟ کنجکاوم بدونم بخش پایانی به کل بده...یا فقط این پایان مشکل داره.
مطمئنا بقیه گزینه ها رو هم امتحان میکنم. به اندازه کافی سیو زدم و از قبل در برنامه ام بوده که روش های دیگه تموم کردن بازی رو چک کنم.
درواقع نایت سیتی اونقدر قشنگه که برای دیدن نایت سیتی هم که شده حتما برمیگردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or