خوب بعد از 38 ساعت بخش داستانی و اکثر کوئست های فرعی بازی تموم شد.
فقط میتونم بگم خاک بر سر مدیریت cdpr که این داستان و مخصوصا شخصیت های خوب رو حیف کرد.
اینو حتما زیاد شنیدید و خودمم چند بار گفتم، از نظر شخصیت پردازی بازی خیلی خیلی خوب بود، حتی با اینکه خود ماموریت ها انچنان خاص نبودن ولی دیالوگ ها، بازی بازیگر ها/صداپیشه ها و نویسندگی اکثر شخصیت ها واقعا عالی بود.
به نظر من داستان اصلی بازی و یا حتی اکثر ماموریت های فرعی نسبت به بقیه بازی های rpg خیلی متفاوت یا فوق العاده نبودن ولی cast عالی بازی + موسیقی و soundtrack تاثیر خیلی زیادی توی تجربشون گذاشته بود.
برای من مهمترین نکته توی بازی که خیلیم منتظر بودم یکی همین داستان نسبتا خوب بود و داشتن ماموریت های جانبی حالب و خوب، متاسفانه اکثر ماموریت ها ساده بودن ولی اون وسط 2-3 تا از کوئست ها واقعا داستان های جالبی داشتن، داستان هایی که فقط توی یه دنیای سایبرپانکی میشه انتظارشون رو داشت. چیزی رو اسپویل نمیکنم، فقط اینکه حتما و حتما ماموریت های شخصیت
Jefferson Peralez رو انجام بدید
+
بعد از تموم کردن بازی یه احساس خیلی بدی دارم... از یه طرف بخاطر خود داستان و اینکه حتی توی این مدت زمان کم به خیلی از شخصیت های بازی عادت کرده بودم، و از اون طرف بخاطر اینکه مدیریت cdpr واقعا گند زد به بازی.
برای من واقعا جالبه چطور باخودشون فکر کردن بازی رو توی این وضع منتشر کنن.
داشتم با خودم فکر میکردم که dlc های داستانی بازی واقعا عالی میشن اگه بخوان تمرکزشون رو روی داستان و ... بزارن، ولی خوب با این وضعی که بازی الان داره احتمالا مدت زمان خیلی زیاید طول میکشه تا مشکلات بازی رفع بشه و بعد میتونن بصورت کامل برن سراغ dlc یا expansion های داستانی.
در کل با تمام مشکلات تکنیکی و ریز و درشتی که بازی داشت ولی بازم تجربه نسبتا خوبی بود، ولی بهتره صبر کنید و بازی رو چند ماه دیگه امتحان کنید، الان فقط میشه بازی رو به کسی پیشنهاد کرد که خیلی منتظر بازی بوده و طرفدار بازی های rpg و داستان محور هست، مهمترین چیزی که منو به بازی بر میگردوند همین داستان های مختلف بازی بودن وگرنه خیلی وقت پیش بازی رو نصفه ول میکردم
خلاصه اینکه، حیف...