Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
من هرچی ویدیو دیده بودم نسخه ps4 عادی خیلی روال بنظر میرسید. هرچند وان بشدت ضعیف بود (دقایق اول داستان Nomad بود البته که خیلی هم شلوغ نبود.)

ولی اینطور که میگن واقعا خرابه وضع... حالا من یک ماهی صبر میکنم اوکی نشد قیدشو مجبورم بزنم :( نه پیسی درست درمونی دم دستمه و نه دستم به نسل بعد میرسه :(
پورت Series S بازی چطوره؟ اون خوبه؟

من هرچی ویدیو دیده بودم نسخه ps4 عادی خیلی روال بنظر میرسید. هرچند وان بشدت ضعیف بود (دقایق اول داستان Nomad بود البته که خیلی هم شلوغ نبود.)

ولی اینطور که میگن واقعا خرابه وضع... حالا من یک ماهی صبر میکنم اوکی نشد قیدشو مجبورم بزنم :( نه پیسی درست درمونی دم دستمه و نه دستم به نسل بعد میرسه :(
قطعا خیلی بهتره
مشکل CPU عه بیشتر.
رو وان با پچ های اینده فکر میکنم تا ۲۲ فریم و ۷۲۰ مثلا برسه.
رو ۴ هم همین حدود.
میان نسلی ها ولی خوبه وضعشون.

من که فعلا صبر میکنم تا اون پچ ها بیان.(اگه طول بکشه البته همینو ادامه میدم. میتونم تحمل کنم. :)))
ولی خب میرسن دیگه.
ویچر ۳ هم لانچش رو کنسولا خراب بود. فریم رو ۲۰ قفل بود و کلا خیلی تکسچرا نابود بود. اونم درست کردن.
اینم بهتر میکنن. حداقل قابل تحمل میشه.

پورت Series S بازی چطوره؟ اون خوبه
بازی که به صورت بکوارد اجرا میشه روی کنسولای نسل بعد،ولی من چن ویدیو دیدم از پرفورمنس بازی روی Series S ، افت فریم نداشت حداقل‌.در کل هم بهتر بنظر میرسید از کنسولای نسل هشت .بهتره تا اپدیت کنسولای نسل نهم صبر کرد

• Like
Reactions: HIGH DEVS

باید برا DF صبر کرد اما این یک صحنه اکشن که رو وان اس 16 فریم میده روی سری اس فریم اوکی هست، روی اکس و پی اس 5 ـم که رو 60 ثابته تقریبا با اینکه هنوز آپدیت نسل بعدیش نگرفته خیلی خوبه انگار.
DF ـم گفت کنسولا نسل قبل انگار بخاطر پردازندشون وضعیتشون خرابه.

• Like
Reactions: HIGH DEVS

باید برا DF صبر کرد اما این یک صحنه اکشن که رو وان اس 16 فریم میده روی سری اس فریم اوکی هست، روی اکس و پی اس 5 ـم که رو 60 ثابته تقریبا با اینکه هنوز آپدیت نسل بعدیش نگرفته خیلی خوبه انگار.
DF ـم گفت کنسولا نسل قبل انگار بخاطر پردازندشون وضعیتشون خرابه.
یکی از الکس پرسید چطور ناتی داگ با تلو ۲ گرافیک عالی داد الکس جوابش نوشته بازی اپن ورلد با این سطح از لایتیگ و این صحبتا پردازنده های جگوار از توانشون خارجه که هندل کنن
بعد یکی نوشته خب چرا rdr2 اوکی بود الکس میگه اون محیطش جنگل و مزرعه و روستاست (سینت دنیس رو یادش رفته احتمالا)
و میگه بافت بازی اگر شهری باشه خیلی سنگین تره
بعد یکی دیگه ازش پرسید پس چرا اسپایدرمن ۲۰۱۸ انقدر خوب بود روی کنسولها یا حتی همین واچ داگز جدید که جناب الکس دیگه جوابی نداد ??

یکی از الکس پرسید چطور ناتی داگ با تلو ۲ گرافیک عالی داد الکس جوابش نوشته بازی اپن ورلد با این سطح از لایتیگ و این صحبتا پردازنده های جگوار از توانشون خارجه که هندل کنن
بعد یکی نوشته خب چرا rdr2 اوکی بود الکس میگه اون محیطش جنگل و مزرعه و روستاست (سینت دنیس رو یادش رفته احتمالا)
بعد یکی دیگه ازش پرسید پس چرا اسپایدرمن ۲۰۱۸ انقدر خوب بود روی کنسولها یا حتی همین واچ داگز جدید که جناب الکس دیگه جوابی نداد ??
هیچ کدوم از این مثال ها قابل قیاس با حجم دنسیتی و سنگینی نایت سیتی نیستن.
حتی نزدیکشم نیستن.

سنت دنیس واقعا؟

بماند همه اینا تو یه بازی بیگ اسکوپ rpg خیلی عمیق پیاده شد و نه اکشن ادونچر.

کلا لانچ با این وضع رو کنسول پایه جای توجیه نداره ولی دیگه از این قیاس ها نکن چون بی ارتباطن.

واقعا تراکم جزئیات و ابجکت ها و محیط چند طبقه بین این بازی و مثلا اسپایدر من و واچداگز لیژن و RDR 2 (سنت دنیس) یکیه بنظرتون؟

صد در صد منکر لانچ ضعیف cdpr نمیشم برای پورت این نسل، ولی خب واقعا اینجوری هم دیگه نیست که بگیم همین بازی دست اون استدیو ها بود یک نسخه معرکه میدادن...

هیچ کدوم از این مثال ها قابل قیاس با حجم دنسیتی و سنگینی نایت سیتی نیستن.
حتی نزدیکشم نیستن.

سنت دنیس واقعا؟

بماند همه اینا تو یه بازی بیگ اسکوپ rpg خیلی عمیق پیاده شد و نه اکشن ادونچر.

کلا لانچ با این وضع رو کنسول پایه جای توجیه نداره ولی دیگه از این قیاس ها نکن چون بی ارتباطن.
مساله اینه که کلا داره حرف چرت و پرتی میزنه الکس
rpg بودن بازی الان چه ربطی به پرفورمنس و گرافیک داره اخه ?
پس نظرت در مورد اسپایدرمن و واچ داگز جیه
اونها هم محیط شهریه
بعدشم مگه این بازی واسه کنسولهای نسل هشتم طراحی نشده؟
خدایی ماله کشیدن هات دیگه فایده نداره مبین جان خودتم خوب میدونی وضعیت خیلی خرابه

اونها هم محیط شهریه
خدایی ماله کشیدن هات دیگه فایده نداره مبین جان خودتم خوب میدونی وضعیت خیلی خرابه
حتی اون ۲ بازی هم محیط شهری با چنین ترافیکی ندارن
تو ۱۰ دقیقه قدم بزنی تو بازی میفهمی چی دارم میگم.

صرفا جواب منطقی به حرف غیر منطقیت دادم وگرنه وضع کنسولای پایه رو خیلی قبل تر از تو همینجا مطرح کردم مشکلشو. چیزی نیست که ماله بخوای بکشی.

حقیقتا بیشتر نگران احمدم الان:D
خبری ازش نیست!
بنده خدا توی این 2 سال اخیر خیلی زحمت کشید، حتی خودمو هم نمیتونم جاش قرار بدم، جدی!
CDPR حرکت زشتی زد خدایی
کاری ندارم که پورت pc (اونم فول اپگرید شده اش) بازی تا حدودی اوکی عه!
شخصا تا قبل از اینکه بفهمم کلی شرط و شروط واسه نقد میخوان قرار بدن، با اخباری که طی دوسال اخیر از بازی لیک میشد به موفقیت و ترکوندن و ... بازی هیچ شکی نداشتم

درسته که سر تاخیر زدن ها بازی کلی تهدید جانی و.. شدن
ولی با این وجود هر جور که نگاه میکنم بیشتر از اینکه پورت نسل هشتی بازی داغون باشه ، این مخفی کردن حقایق از یک جامعه ی عظیم گیمر حرکت زشت و ناپسندی بود
8m پیش فروش!؟
حتی 10٪ این جمعیت اگر گول تبلیغات دروغین و.. رو خورده باشن و به قولی الان شدیدا ناراضی باشن، یه عدد خیلی بزرگی میشه!
به نظرم جای دفاع نداره

واقعا تراکم جزئیات و ابجکت ها و محیط چند طبقه بین این بازی و مثلا اسپایدر من و واچداگز لیژن و RDR 2 (سنت دنیس) یکیه بنظرتون؟

صد در صد منکر لانچ ضعیف cdpr نمیشم برای پورت این نسل، ولی خب واقعا اینجوری هم دیگه نیست که بگیم همین بازی دست اون استدیو ها بود یک نسخه معرکه میدادن...
من فکر میکنم شما دارید یه بازی دیگه حرف میزنید
یا اینکه زیاد از حد تو جو تریلرهای ۳۰۹۰ بازی هستید
آقایون بازی روی کنسولای نسل هشتم فاجعه هست
بازیهایی که اسم بردیم کدوم همچین تکسچرهایی داشتن؟

Screenshot_20201211-010142_YouTube.jpg Screenshot_20201211-010334_YouTube.jpg

واقعا چه فرقی بین تراکم جمعیتی و آبجکتی بازیهایی که مثال زدم با سایبر هست
اولا که امشب خود df گفت تراکم جمعیتی بازی روی کنسولها خیلی پایینه
دوما آیا بازهم توجیهی داره بازی 720p باشه
توجیهی داره ۱۵ فریم باشه؟
بلند بودن ساختمانها چه ربطی به پرفورمنس بازی داره اخه
بازی که ۲۰۱۲ معرفی شده و قرار بوده واسه کنسولهای نسل هشتم بیاد که نباید این مشکلو داشته باشه

تا جایی که میتونید بگید بازی باگ داره و وضعش افتضاحه روی کنسولای نسل هشت (قبول دارم کاملا) ولی واقعا نمیشه انکار کرد تو بقیه زمینه ها شاهکاره. بنظرم اگه کسی میتونه صبر کنه، صبر کنه حالا یا پلتفورم بهتر یا برای آپدیتا.

حالا من کاری ندارم حرفش درسته یا نه :D از وضعیتشم دفاع نمیکنم چون واقعا داغونه اما تو اون تاپیکم گفتم بنظرم مقایسه با اینا درست نیست.
تلو 2 که اپن ورد نیست و مال خود سونی ـه فقط واسه کنسول خودش منتشر میکنه پس میتونه تا جایی که زور داره بهینه سازیش کنه همینطور اسپایدر من، با اینکه عالی بود اما خداییش محیط شهریشو میتونی بزاری جلو سایبر؟ :D جزئیات محیط نایت سیتی عجیب زیاده.
رد ددو موافقم، راکستار انتظاراتو انقد بالا برده همون GTA ـم واسه زمان خودش فوق العاده بود رو کنسولا اما بازم چون زمان عرضه فقط واسه ایکس باکس و پی اس ریلیزش کرد کارش خیلی راحت تر بوده.

قبل ریلیز (قبل لیک اون ویدئو پی اس4) همین تاپیک خیلیا میگفتن بازی حیف میشه روی نسل قبل بری، یعنی انتظاراتم زیاد نبود از این نسل، درسته از همون انتظارات هم پایین تر بود ولی نمیدونم خیلی سورپرایزش کجا هست بازیی که واسه 9 تا پلتفورم عرضه شده :D

اونها هم محیط شهریه

یعنی چی که چه ربطی داره؟!
یه محیط وسیع و بی در و پیکر که توش همه قدم میزنن واسه خودشون و کاربرد خاصی نداره با محیطی که توش همه چیز هدف داره و منتهی به کوئست خاصی میشه برات فرقی نداره؟!
الآن اسپایدرمن که 90 درصد اوقات رو هوایی چقدر این محیط پویاش اصلا به کار میاد آخه؟ معلومه که RPG بودن ربط داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or