Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
اینا همین الان هم چیزی برای نمایش ندارن. اون ۴۵ دقیقه دقیقا رو یه کامپیوتر چندهزار دلاری با آخرین کارت گرافیک ران شده بود نه کنسول ۱۵۰-۲۰۰ دلاری . هر وقت عینا همون نمایش رو رو‌کنسول های پایه اجرا کردن من باور میکنم اینا به همچین چیزی رسیدن. تا اون موقع من هیچ دلیلی برای اعتماد به اینا ندارم. حالا یه سری هی بگن ویچر ۳! برادر ویچر ۳ نزدیک ۵ سال پیش اومد و پرونده اش بسته شد. هیچ ربطی به گندکاری شرکت سازنده رو این بازی نداره. تو این ۱۰ سال مارکتینگ این بازی دست کمی از فاجعه نداشته و خود cdpr هنوز هم داره موج سواری میکنه رو ویچر ۳ که اره ما یه همچین چیزی ساختیم و یه فری پس بدین بابت ۱۰ سال سر کار گذاشتن ملت.چرا ؟ چون ویچر ۳ رو عرضه کردن ۵ سال پیش.

آه چرا یه ربط ریزی داره :دی

ویچر 3 هم بین اولین تاریخ ریلیزی که بیرون دادن و تاریخ ریلیزی که واقعا بازی بیرون اومد فـ*کینگ یک سال و نیم فاصله بود :دی

حداقل بزارن همون روز مراسم خبر تاخیر بازی رو منتشر کنن الان تا یـ هفته دیگه این جو منفی باقی میمونه تا یـ هفته دیگه باید شاهد انواع و اقسام تئوری توئطعه باشیم :-"
نه اصلا. باور کن ملت با دیدن تاخیر، تمام اطلاعات خوبی رو که توی مراسم دیدن رو فراموش میکردن و فقط میکوبیدنش. الان اعلامش کرده که یه هفته ملت غر بزنن و تخلیه بشن تا مراسم.

یادمه وقتی 11 June رو این ایونت رو معرفی کردن، تقریبا میدونستم که قرار دوباره تاخیر بزن. (احمد من نفوس بد نزدما). چیزی که متوجه نمیشم اینه که توی این دو ماه تاخیر به غیر از باگ فیکس و پرفومانس میخوای چیکار کنی؟ به جرئت میشه گفت که بدترین مارکتینگی هست که توی بازی های AAA دیدم. در تمام این سال ها فقط و فقط میخواد ملت هایپ کنه. حتی همین حرکتی که میخواد به بعضی از خبرنگارا اجازه ی پلی دادن بازی رو بده، فقط و فقط برای هایپ ملت و مطمعن شدن از بازیه. عمدا هم خبر تاخیر رو الان گفتن که یه وقت این خبر، تاثیر منفی توی ایونت نزاره. چون مطمعنن اگه توی ایونت این خبر رو اعلام میکردن، تمام ذوق و شوق و خوشحالی ملت به غر زدن و نارحتی تبدیل میشد. یه عزیزی توی همین تاپیک گفت بازی از دهن افتاده، حرف درستی بود. شورش رو در آوردن. شدیدا احساس میکنم این CDPR به بازیی که درست کرده، شک داره و ترس از این داره که شاهکار نشه. همین هایپ و انتظار زیاد ملت بدجوری روی بازی تاثیر منفی گذاشته. اگه این بازی زیر 90 متا بگیره رسما فاجعه میشه. با اینکه خیلی بعید به نظر میرسه.
ای بگم چیکارت نکنه پوریا :D
در مورد هایپ باید بگم که بابا خوب اینا باید چیکار میکردن دوتا نماش از بازی نشون دادن یکی 48 دقیقه یکی هم 15 دقیقه + E3 2019 خوب به طبع ملت هایپ میشن چه انتظاری ازشون داشتی ؟ بابا اینا ویچر 3 با دوتا DLC داستانی +90 منتشر کردن بعدم در کنار اون سریال ویچر اومد که کلی اسم بازی رو سر زبون ها انداخت خوب تقصیر CDPR چیه این وسط ملت دیفالت هایپ میشن CDPR که نمیتونه به ملت بگه هاپ نشید میتونه ؟ Trailer میدادن هایپ میشدیم اومدن گیف 4 ثانیه دادم هایپ شدیم خوب میگی چیکار کنن ؟ بالاخره هایپ میکردن یا نمیکردن ؟

خواه نا خواه انتظارات به شدت از بازی بالاست چرا این تاخیر رو به پای وساس بیش از حد سازنده بازی نمیزاری ؟ مگه نمیگی هایپ به شدت بالاست مگه نمیگی ترس دارن خوب چرا همه اینا دلیل تاخیر خوردن بازی نمیتونه باشه ؟ اصلا گیریم مثل چی اینا به موفقیت بازی شک دارن تهش بازی تاخیر نخوره بهتره یا تمام تلاششون رو برا پالیش بیشتر بازی بکنن ؟ اخرش غیر اینه یـ بازی درست حسابی ازشون طلب داری ؟ بازار حداقل هفته دیگه نمایش بازی رو ببینیم بعد حلوا حلواش کنیم

در مورد این تاخیر هم بگم که به نظر باید دقیقا روز مراسم بازی معرفیش میکردن حداقلش این بود که نمایش بازی عالی در میومد خیلیا اون وقت با تاخیر بازی کنار میمودن الان یـ هفته گپ بین این خبر و مراسم قشنگ کلی حرف پشت سر بازی درست میشه در مورد اون تیکه پیش نمایش ها هم باید بگم که تا بوده همین بوده نمیشه همه چیز رو به همه ربط بدیم از کنشل شدن E3 تا کرونا و شورش های اخیر آمریکا همه و همه باعث شده جمع و جور بازی رو نشون بدن اگه همینم نشون نمیدادن که خوب صدا ملت در درمیومد دیگه گیر دادن چیه ؟ میگی اینا کمپیین تبلیغاتی بازیشون مضخرفه خوب بیان همین اول کار چند ساعت گیم پلی نشون بدن بعد تکلیف ماه های دیگه چی میشه نمیخوان بازی رو بیشتر پروموت کنن ؟ جولای ماکرو نمایش داره اگوست گیمز کام ـه نمیخوان تو چند ماه بازی رو تبلیغ کنن ؟ میگی از دهن افتاده خوب بزار ذره ذره دوباره بندارنش تو دهن مشکلی که نداریم :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and -Poormaz-
ضدحال بدی بود. نباید هی میگفتن که ما مشکلی نداریم و کرونا رومون تاثیری نداشته و بازی تاخیر نمیخوره. الان اینطوری بیشتر خودشون رو بردن زیر سوال. با این حال من ترجیحم اینه بازی کامل و ترتمیز ولی با تاخیر عرضه بشه تا اینکه با هزار تا مشکل دو ماه زودتر بخواد بیاد.

قشنگ معلومه یه لقمه ای برداشتن که نمی تونن جمش کنن. وقتی انقدر بازی رو زود معرفی کنی و هایپ میکنی و انتظارات رو بالا ببری که نتونی عملی اش کنی مجبور میشی انقدر تاخیر بزنی.اون گیمپلی نشون داده بود که خیلی خیلی کار داره به کیفیت استاندارد برسه .چند تا خبر هم چند ماه و سال پیش اومده بود که تو فلسفه و ساختار کلی بازی موندن و توی این نسل اجرایی نیست و ممکنه به سرنوشت آنتم دچار بشه(که البته در اون حد بعیده).با این همه هایپ و انتظار و ساختن بازی ای مثل ویچر ۳ اگه زیر ۹۰ بیاد واقعا یه شکست خیلی بزرگه واسه این استدیو که میخواد در مسیر هم لول شدن با r* و nd قدم برداره و به قول خودش میخواد این بازی آخرین شاهکار و بهترین بازی نسل بشه.زیاد نمیخوام تو این مورد بحث و قضاوت کنم وقتی متای بازی اومد میبینیم چه کیفیتی داره.

• Like
Reactions: Un_Tlou
خیلی سخت و مضخرفه... قشنگ این 6 ماه رو با ناتی داگ کشیدیم این داستان رو... دیوانه کننده بود... حالا ما الان داغ tlou این، فردا که بازی مورد انتظارمون سایبرپانک بشه، تاریخ رلیز دومش هم رد شه خیلی اعصاب خورد کنه.... حالا هر چی هست امیدوارم بازی بدون باگ و ایراد منتشر بشه

• Like
Reactions: last of amir
اینم دوستان در نظر بگیرن اون روزی که بازی تاخیر خورد هنوز خبری از کرونا نبود فرض رو بر این بزاریم که توسعه بازی روی کنسولا به خوبی پیش رفته فقط نیاز به پولیش بیشتر داشته کرونا تو برنامه هاشون تداخل ایجاد کرده واسه همین تاخیر زدن وگرنه کیه که ندونه اگه چهار روز دیگه بازی منتشر میشد و مشکل میداشت همین منو شما داشتیم فحش بار CDPR میکردیم خلاصه اینم در نظر بگیرید
اتفاقا...اینا همونایی نبودن که بعد از تاخیر اخیر TLOU بیانیه دادن همه چی گل و بلبله و بازی سر موقع عرضه میشه و نگران نباشید؟ :-"

البته من هایپ بازی نیستم و از اولم برنامه م این بود اگر بزنم نسل بعد بزنم:-" اما خوب درک میکنم الان فن ها چه حالی دارن! گرچه این نسل همه بازیا تاخیر داشتن و پیرمون کردن:|

---

در مورد TGA ، امسال شک نکنید به خاطر عرضه کنسول ها سایت ها صبر میکنند بعد از لانچ هر دو کنسول لیست بهترین ها رو میدن!
اینم احتمالا تاخیر خورده که Day1 در دسترس باشه...فقط تاریخ دقیق جدید دادن؟ چون مارکتینگ با MSه، ممکنه همون روز تاریخ عرضه XSX هم باشه:-"

اینا همین الان هم چیزی برای نمایش ندارن. اون ۴۵ دقیقه دقیقا رو یه کامپیوتر چندهزار دلاری با آخرین کارت گرافیک ران شده بود نه کنسول ۱۵۰-۲۰۰ دلاری . هر وقت عینا همون نمایش رو رو‌کنسول های پایه اجرا کردن من باور میکنم اینا به همچین چیزی رسیدن. تا اون موقع من هیچ دلیلی برای اعتماد به اینا ندارم. حالا یه سری هی بگن ویچر ۳! برادر ویچر ۳ نزدیک ۵ سال پیش اومد و پرونده اش بسته شد. هیچ ربطی به گندکاری شرکت سازنده رو این بازی نداره. تو این ۱۰ سال مارکتینگ این بازی دست کمی از فاجعه نداشته و خود cdpr هنوز هم داره موج سواری میکنه رو ویچر ۳ که اره ما یه همچین چیزی ساختیم و یه فری پس بدین بابت ۱۰ سال سر کار گذاشتن ملت.چرا ؟ چون ویچر ۳ رو عرضه کردن ۵ سال پیش.
چرا انقدر سعی میکنی حرفتو توجیه کنی و با این شاخه اون شاخه شدن وضعیت رو بغرنج و آشفته نشون بدی؟
قبل اینکه کسی بگه خودت میگی بازی 45 دقیقه نمایش گیم پلی داشته، بعد اول میای میگی معلوم نیست چقدر از این نمایش تو بازی باشه (یعنی چی؟)، بعد میای واسه توجیه چیزی که خودتم فک نکنم بدونی چیه، میگی رو پلتفرم مارکتینگ نمایش نداشته (در صورتی که تو کنفرانس های مایکروسافت نمایش داشته!) بعد میای بحث مارکتیک رو وسط میاری (چه ربطی داره به من و تو؟)!

الانم که داری دوباره نمایش بازی تو توجیه میکنی! راحت تر بود کلا گیم پلی 45 دقیقه رو منکر میشدی؟

ویچر ۳ پر افتخارترین بازی تاریخه و شاید بهترین بازی نسل، چرا روش مانور ندن؟ یه سازنده مستقل اومده بازی ای رو ساخته که روش برچسب شاهکار خورده، حالا برای بازاریابی بازی بعدیش نمی تونه از ساخته خودش استفاده کنه؟ باید از کسی اجازه بگیره؟ یا هماهنگ کنه با یه ناشر در سطح سونی بیاد براش بازاریابی کنه؟

CDPR یه سازنده مستقل هست که داره رشد میکنه و هر چقدر بزرگ شده باشه هنوز خیلی جای رشد داره، با این حال نمی تونه در سطح یه بازی AAA که یه ناشر قدرتمند و پولدار پشتشه بازاریابی کنه! باید، تاکید میکنم باید متفاوت و هوشمندانه عمل کنه! اتفاقا دلیل معرفی سایبرپانک 2077 زمانی که هنوز ویچر 3 داشت ساخته میشد همین بود، اینا دیدن با ویچر 3 همه نگاه ها سمتشونه، پس چه فرصتی بهتر برای بازاریابی بازی بعدی؟

در کل من احساس میکنم خیلی سعی می کنی با فرافکنی و توجیهات سبک و بی جهت، بازی رو بکوبی! شاید هم بازی شده یه وصله ناجور؟ به نظرم بهتره دیدت رو در مورد "همه" بازی ها به بلوغ برسونی!!!

قشنگ معلومه یه لقمه ای برداشتن که نمی تونن جمش کنن. وقتی انقدر بازی رو زود معرفی کنی و هایپ میکنی و انتظارات رو بالا ببری که نتونی عملی اش کنی مجبور میشی انقدر تاخیر بزنی.اون گیمپلی نشون داده بود که خیلی خیلی کار داره به کیفیت استاندارد برسه .چند تا خبر هم چند ماه و سال پیش اومده بود که تو فلسفه و ساختار کلی بازی موندن و توی این نسل اجرایی نیست و ممکنه به سرنوشت آنتم دچار بشه(که البته در اون حد بعیده).با این همه هایپ و انتظار و ساختن بازی ای مثل ویچر ۳ اگه زیر ۹۰ بیاد واقعا یه شکست خیلی بزرگه واسه این استدیو که میخواد در مسیر هم لول شدن با r* و nd قدم برداره و به قول خودش میخواد این بازی آخرین شاهکار و بهترین بازی نسل بشه.زیاد نمیخوام تو این مورد بحث و قضاوت کنم وقتی متای بازی اومد میبینیم چه کیفیتی داره.
طبق حرفی که خودشون زدن اتفاقا ساختار بازی هیچ مشکلی نداره و همه بخشهای بازی تموم شده و قرار هست همین هفته نسخه قابل بازی به منتقدین بدن!! الان بیشتر مشکلشون بالانس کردن و رفع باگ هستش. به هر حال یه بازی RPG بالانس بودنش خیلی مهمه و جز سخت ترین بخشهای دولوپ بازی هم هستش چون به پلی تستینگ و فیدبک زیاد نیاز داره.

• Like
Reactions: dark spartan
اتفاقا...اینا همونایی نبودن که بعد از تاخیر اخیر TLOU بیانیه دادن همه چی گل و بلبله و بازی سر موقع عرضه میشه و نگران نباشید؟ :-"

البته من هایپ بازی نیستم و از اولم برنامه م این بود اگر بزنم نسل بعد بزنم:-" اما خوب درک میکنم الان فن ها چه حالی دارن! گرچه این نسل همه بازیا تاخیر داشتن و پیرمون کردن:|

---

در مورد TGA ، امسال شک نکنید به خاطر عرضه کنسول ها سایت ها صبر میکنند بعد از لانچ هر دو کنسول لیست بهترین ها رو میدن!
اینم احتمالا تاخیر خورده که Day1 در دسترس باشه...فقط تاریخ دقیق جدید دادن؟ چون مارکتینگ با MSه، ممکنه همون روز تاریخ عرضه XSX هم باشه:-"
البته اینا هیچ وقت نگفتن حتما بازی رو میرسونیم گفتن هدف اینه که سپتامبر بازی رو منتشر کنیم که خوب حالا به هر دلیلی بهش نرسیدن نسخه نسل بعدی هم بعید بدونم منطقی نیست اینا چپ و راست داشتن میگفتن نسخه نسلی بعدی فعلا ازش خبری نیست ماکرو هم اتفاقا همین چند روز پیش دوباره تکرار کرد که سایبرپانک زمان لانچ توسط بکوارد با اسمارت دلیوری کاملا در دسترس ـه بعد که نسخه نسل بعدیش منتشر شد به اون نسخه اوتومات اپگرید میشه

screenshot-news.xbox.com-2020.06.19-00_22_00.png

Xbox Series X: Buy A Game Once and Play the Best Version Across Generations with Smart Delivery - Xbox Wire

البته اینا هیچ وقت نگفتن حتما بازی رو میرسونیم گفتن هدف اینه که سپتامبر بازی رو منتشر کنیم که خوب حالا به هر دلیلی بهش نرسیدن نسخه نسل بعدی هم بعید بدونم منطقی نیست اینا چپ و راست داشتن میگفتن نسخه نسلی بعدی فعلا ازش خبری نیست ماکرو هم اتفاقا همین چند روز پیش دوباره تکرار کرد که سایبرپانک زمان لانچ توسط بکوارد با اسمارت دلیوری کاملا در دسترس ـه بعد که نسخه نسل بعدیش منتشر شد به اون نسخه اوتومات اپگرید میشه

View attachment 148951

Xbox Series X: Buy A Game Once and Play the Best Version Across Generations with Smart Delivery - Xbox Wire
هدف اینه که برای سپتامبر برسونیم ؟ این دیگه از اون حرفا بودا بازی برای 16 سپتامبر ریلیز دیتش بوده و قیمت خورده و پیش فروش میشه بعد سعی میکنیم به سپتامبر برسه ؟

• Like
Reactions: Kurt117
من که اخیرا بازی زو پیش خرید کردم و بنظرم مشکلی نداره این تاخیر. یعنی کاملا به CDPR اعتماد دارم و مطمئنم بازی خوبی از آب درمیاد. الانم که فرصت بیشتری دارن روی بازی کار کنن تا مشکلات ابتدای عرضه ویچر 3 رو نداشته باشه. این جو منفی و ضد هایپ و... هم ک راه افتاده رو نمیفهمم. :D ویچر روی pc یادمه بعد 5 یا 6 تا اپدیت شد اونی که باید بشه. اینم بنظرم چون جاه طلبی بیشتری نشبت به ویچر داره نیاز به زمان بیشتری هم برای رفع مشکلاتش هست و این تاخیر توجیه پذیره.

کلا استدیو دوست داشتنیه هستند ولی سر این تاخیرا یکم حرص میدن. ویچر 3 همین وضع بود.

• Like
Reactions: Red Ѵ
هدف اینه که برای سپتامبر برسونیم ؟ این دیگه از اون حرفا بودا بازی برای 16 سپتامبر ریلیز دیتش بوده و قیمت خورده و پیش فروش میشه بعد سعی میکنیم به سپتامبر برسه ؟
Cyberpunk 2077 is still coming in September despite coronavirus-related issues, CD Projekt Red says

Since mid-March we have been working from home, while ensuring continuity of all our operations," Kiciński said. "Our goals haven’t changed; first and foremost, we intend to release Cyberpunk 2077 in September. We feel motivated and have the necessary tools at our disposal to meet this goal. We also believe that our longstanding strategy of avoiding debt and accumulating cash reserves makes us well prepared to meet any hardships which may be in store during these troubled times."

تا اون موقع فک میکردن بهش میرسن ولی از ِیـ جا به بعد دیدن نمیتونن بهش برسن تا الانم کسی اسلحه نداشته بوده رو سر اینایی که رفتن بازی رو پیش خرید کردن دیگه وقتی خود CDPR میاد میگه تا مطمئن نشدید بازی رو پیش خرید نکنید نمیشه بهشون خورده گرفت الانم قضیه به این صورت ـه که CDPR به قولش عمل نکرده هر کسی مختاره بره کنسل کنه پیش خریدش رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or