Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
تأخیر به خاطر کرونا غیرمنطقی نیست خیلی. اگه gwent بازی کنین می‌فهمین کلاً CDPR سر کرونا خیلی دردسر داشته و اینا. یه سری از آپدیتا انقد باگ داشتن بازی غیرقابل‌بازی شده بود. البته تیم gwent خیلی کوچیکه ولی خب بازم جزئی از cdprـه.
البته بنظر میاد احمد تاریخو جوری تنظیم کردن که امسال توی TGA نخورن به TLOU :D اگر بیادو مشکلاتش پابرجا باشه.. اگر کسی می خواست فحش بارونشون کنه، الان دیگه چوب تو آستینشون می کنه :D
اون از شعر کرینجی که گفتی توی تاپیک امتیازات اینم از این.:دی قشنگ اینجا کالت راه انداختین.:دی

دقیقا مشکل تاخیر نیست مشکل اینه که بازی رو خیلی زود معرفی میکنن مشکلی سونی بهش پی برد ورداشت کنفرانسای E3 رو دو سال کنسل کرد .

من تنها بازی اورجینالی که رو PC خریدم witcher 3 goty و این بوده که کنسل کردم تو این چند ساله همینه ولی شورشو در اورد میان برای بازی cosplay content میزارن میان هزارتا mrech از جوراب گرفته تا لیوان کیف و اخیراکنسول میفروشن این واقعا خود scam

یه اتفاق مهم دیگه هم اینکه احتمال 99 درصد به مراسم گیم اواردز نمیرسه، جدای فالن اوردر سال پیش 14 نوامبر اومد نتونست تو مراسم شرکت کنه.
بعید میدونم
درسته استار وارز اینجوری شد ول خب خیلی هم بازی بیگ هیتی نبود.
همون دث استرندینگ هم نوامبر اومد و اخرش بیگ وینر شد.
اینو فک کنم برسونن.

یا حتی شاید مثل اسکار و ...،
گیم اواردز هم یه کم تاخیر بخوره تا بازی هایی که بایت کرونا تاخیر خوردن، برسن.

• Like
Reactions: Imaginative
یه سری انگار میونه خوبی با تاخیر ندارن، جالبه من الان متوجه شدم!

انگار یادمون رفته سرمونو برمی گردوندیم بُتشون تاخیر میخورد :-j

امیدوارم به گیم آوارد برسه، احتمالا گیم آوارد هم تاخیر میخوره و بازی به مراسم میرسه هر چند با تاریخ فعلی اگه مراسم تاخیر نخوره نیست تو جوایز.

از یه طرف هم حق بدید. اینا رو اجرای ویچر ،رو کنسولای این نسل ،مشکل داشتن ،چه برسه به این.
بهینه سازی اونا ،قطعا یکی از مشکلاتشونه. اگه قضایای زمان عرضه ویچر پیش بیاد. همینجا ،cdpr رو به آتیش میکشید.
مگه tlou2 تاخیر نخورد. اون که تازه تک پلتفرمه بود برا کرونا.
این بدبخت ،برا 8 تا پلتفرم باید عرضه کنه و جوری باشه که همه هم راضی باشن. سه ماه هم کارشون برا کرونا ،تاخیر خورده و همه رفتن خونه. ds مگه برا pc تاخیر نزد. اونکه یه پلتفرم بود.42 روز تاخیر زد.
این میخواد رو pc بده stadia بده .دو کنسول میان نسلی و دو تا آغاز نسلی .6 تا پلتفرم.
6*42=میشه 8 ماه و نیم. این بیچاره سه ماه تازه تاخیر زده.

من 377 هزارتومن بود بازی رو پیش خرید کردم ، امروز کنسل کردم ! ایشالله هر وقت عرضه شد 1-2 سال بعدش GOTY میاد میزنیم با 70% ما مسخرشون نیستیم ! حمایت کردن نیامده به اینا :)

الکی دفاع نکن لطفا ! این کرونا بود ! تاخیر قبلی چی بود ؟ قبلیش چی ؟ بیخیال باو !

قبلی که عادی بود :دی... نمیدونم اصن چرا اعلام کردن :دی
قبل اونم... قبل اون اصن مگه تاریخ عرضه اعلام کرده بودن مگه ؟ :-?

خب با توجه به متنی که Marcin Iwinski و Adam Badowski منتشر کردند، تقریبا میشه گفت مشخص هست که چرا این تاخیر رو زدند. طبق متن بازی و تمام مخلفاتش (تمام گیم پلی، کوئست ها، کات سین ها، اسکیل ها، آیتم ها و غیره...) به طور کامل آماده است و گفتند که تو این تاخیر فقط میخوان بازی رو بالانس کنند و باگ ها رو برطرف کنند و... ولی از طرفی هم گفتند از همین هفته بازی رو به تمام ژورنالیست ها دادند تا تست اش کنند و پنجشنبه هفته بعد، بعد از Night City Wire نظرشون رو در قالب preview برای عموم منتشر کنند. خب لذا مشخص هست که این تاخیر یه جورایی قراره نقش سوپاپ اطمینان رو بازی کنه؛ اگر به هردلیلی واکنش ها به بازی تند و شدید باشه و لیست های مختلفی از انتقادها روونه ی CDPR بشه نیاز به زمان بیشتری خواهند داشت که اونا رو تا جایی که میتونند برطرف کنند. از طرفی این احتمال هم هست که بخش هایی توی بازی هست که فکر میکنند شاید واکنش ها نسبت بهشون زیاد جالب نباشه و تخمین زدند که اگر بخوان به اون بخش ها دست بزنند احتمالا زمان بیشتری لازم خواهند داشت و در اون صورت بازی تا سپتامبر آماده نخواهد شد.

به هیچ وجه نمیخوام از این تاخیر آخری دفاع کنم ولی میشه گفت تا حدود زیادی تاکتیک هوشمندانه ایی از سوی CDPR هست تا هم حجم عظیمی از فشار و استرسی که در حال حاضر روشون هست رو تخلیه کنند و هم خودشون رو برای اولین واکنش عموم و به خصوص ژورنالیست ها نسبت به نسخه ی تقریبا آماده و نهایی بازی بیشتر آماده کنند. ضمن اینکه مشخص هست با مشکلات تکنیکی متفاوتی روی کنسول های نسل حاضر در حال سروکله زدن هستند و اصلا بعید نیست که یکی دیگه از اهدافشون خریدن تایم برای آماده کردن نسخه های نسل بعد باشه، نسخه ای که مشکلات تکنیکی نسل حاضر (فریم و رزولوشن پایین تر و...) رو نداشته باشه و آپشنی باشه برای گیمرهایی که میخوان هرچه سریعتر کوچ کنند به نسل بعد کنسول ها... در مجموع مشخص هست که هم CDPR و هم گیمرها خواهان موفقیت کامل این عنوان هستند و این همه وسواس و تاخیر هم به همین دلیل هست، فقط امیدوارم تعداد جوجه ها آخر پاییز برای هر دوطرف راضی کننده باشه...

امیدوارم تاخیر دوباره ی بازی نباشه.
اینقدر نفوس بد نزن پوریا، دوباره تاخیر میخوره x_x

یادمه وقتی 11 June رو این ایونت رو معرفی کردن، تقریبا میدونستم که قرار دوباره تاخیر بزن. (احمد من نفوس بد نزدما). چیزی که متوجه نمیشم اینه که توی این دو ماه تاخیر به غیر از باگ فیکس و پرفومانس میخوای چیکار کنی؟ به جرئت میشه گفت که بدترین مارکتینگی هست که توی بازی های AAA دیدم. در تمام این سال ها فقط و فقط میخواد ملت هایپ کنه. حتی همین حرکتی که میخواد به بعضی از خبرنگارا اجازه ی پلی دادن بازی رو بده، فقط و فقط برای هایپ ملت و مطمعن شدن از بازیه. عمدا هم خبر تاخیر رو الان گفتن که یه وقت این خبر، تاثیر منفی توی ایونت نزاره. چون مطمعنن اگه توی ایونت این خبر رو اعلام میکردن، تمام ذوق و شوق و خوشحالی ملت به غر زدن و نارحتی تبدیل میشد. یه عزیزی توی همین تاپیک گفت بازی از دهن افتاده، حرف درستی بود. شورش رو در آوردن. شدیدا احساس میکنم این CDPR به بازیی که درست کرده، شک داره و ترس از این داره که شاهکار نشه. همین هایپ و انتظار زیاد ملت بدجوری روی بازی تاثیر منفی گذاشته. اگه این بازی زیر 90 متا بگیره رسما فاجعه میشه. با اینکه خیلی بعید به نظر میرسه.

آخرین ویرایش:
من 377 هزارتومن بود بازی رو پیش خرید کردم ، امروز کنسل کردم ! ایشالله هر وقت عرضه شد 1-2 سال بعدش GOTY میاد میزنیم با 70% ما مسخرشون نیستیم ! حمایت کردن نیامده به اینا :)
کار خوبی کردی من سر همون تاخیر قبلی ریفاندش کردم و الانم شدیدا راضیم از کارم :D

یـ جوری رفتار میکنید انگار CDPR اسلحه گذاشته رو سرتون بازی رو پیش خرید کنید خوبه خودشون گفتن تا از کیفیت و ابعاد مختلف بازی مطمعن نشدید پیش خرید نکنید !!

==============================
من یادم نمیره تو تاپیک TLOU2 ملت چه تئوری های توطعه ای که درست نکرده بودن قرار بود بازی همزمان با کنسولای نسل بعدی لانچ بشه :)) کلا یـ سریا دوست دارن منفی بافی کنن بازی یـ ذره واسه نسل بعدی مارکتینگ نشده بعد فاتحه نسل هشت بازی رو خوندن باز اگه تایید میکردن کراس جن ـه یـ چیزی !!! هزار بار تکرار کردن خبری از نسخه نسل بعدی نیست بازم یک سریا باور دارن بازی قرار ـه واسه این نسل کنسل بشه یـ سریا هم که خوب میگن آره به مشکل خوردن خسته نباشید خوب معلومه به مشکل خوردن اگه به مشکل نخورده بودن که تاخیر نمیزدن
همینایی که دارن غر میزنن همونای هستن که اگه بازی با باگ و مشکل لانچ میشد CDPR رو به هفت روش ساموریا اینجا اعدام میکردن :D

پ.ن : بازی تاریخ انتشار نداشت چقدر ملت غر زدن اینجا اینا اومدن یـ تاریخ انتشار برا بازی دادن نرسیدن بهش تاخیر زدن حالا با این وضعیت اخیر که بعضی از استدیو مجبور شدن بازیشون رو تاخیر بزنن بازم دوباره تاخیر خورده دارن میگن میخوایم بازی رو بیشتر پالیش کنیم یـ سریا بازم دارن غر میزنن و این چرخه ادامه دارد !! فکر میکنید برا اینا کار نداشت بیان مثل EA از هایپ بازی سوء استفاده کنن و پالیش نشده بازی رو منتشر کنند ؟ بعد ظرف همون دو ماه پچش کنن ؟ تازه بهشون مدال کامبک هم میدادن LOL فک میکنید CDPR به عقلش نمیرسه که اگه دوباره بازی رو تاخیر بزنن سهام دار ها رو عصبانی میکنن ؟ چند میلیارد ممکنه ضرر کنن ؟ فک میکنید مثل EA نمیتونستن ددلاین تعیین کنن پدر کارمند هاشون رو در بیارن بعدم تهش بازی ناقص بیرون بدن ؟

کلا وضعیت وضعیت جالبیه الان اگه یکی مثل EA اومده بود بازی رو تاخیر زده بود الان همه خوشحال بودن چون میدونستن سابقه EA خرابه حداقل بازی بیشتر پالیش میشه ولی حالا که اینا اومدن تو این وضعیت غیر عادی دوباره تاخیر زدن CDPR محکوم به دروغ میشه

در مورد اون تیزر اولیه بازی هم بگم که همه اینجا چشم داشتیم و دیدم ویچر 3 منتشر شد با دوتا DLC شاهکار اینا اومدن بازی رو زود معرفی کردن درست ولی دیگه همه میدونستیم با وجود ویچر 3 بازی به این زودی ها منتشر نمیشه دیگه چی رو از 2013 منتظر بودید ؟ سال 2018 مارکتینگ شروع شده دو - سه سال الان استانداد استدیو های سونی و راکستار ـه در مورد نمایش و مارکتینگ بازی رو هم مشکل CDPR این بو که همه چیز رو یـ جا نشون داد کدوم سازنده ای میاد همون اول کار 48 دقیقه گیم پلی از بازیش نشون بده ؟ یـ اشتباه دیگه هم که اینا دوباره انجام دادن این بود که نکردن حداقل بزارن همون روز مراسم خبر تاخیر بازی رو منتشر کنن الان تا یـ هفته دیگه این جو منفی باقی میمونه تا یـ هفته دیگه باید شاهد انواع و اقسام تئوری توئطعه باشیم :-"

یه سری انگار میونه خوبی با تاخیر ندارن، جالبه من الان متوجه شدم!

انگار یادمون رفته سرمونو برمی گردوندیم بُتشون تاخیر میخورد :-j

امیدوارم به گیم آوارد برسه، احتمالا گیم آوارد هم تاخیر میخوره و بازی به مراسم میرسه هر چند با تاریخ فعلی اگه مراسم تاخیر نخوره نیست تو جوایز.
این بازی ۸ سال پیش معرفی شده، تا الان یه تریلر گیم پلی درست حسابی هم در دسترس نیست از بازی. اون ۴۵ دقیقه هم معلوم نیست چقدرش اصلا مونده باشه تو بازی. فاصله بین معرفی تا عرضه تلو نزدیک ۳.۵ سال بود که این وسط مرتب تریلر و اطلاعات منتشر میشد از بازی. الان نزدیک یه دهه اس ملت منتظرن بازی عرضه بشه ولی هنوز یه تریلر درست حسابی از گیم پلی روی پلتفرم مارکتینگ بازی ( اکس باکس) نیومده. بعد داری اینو با تاخیرای تلو مقایسه میکنی ؟ cdpr فقط مونده لباس زیر و پوشک بچه سایبرپانک رو معرفی کنه تا کلکسیون تکمیل بشه

قبلی که عادی بود :D... نمیدونم اصن چرا اعلام کردن :D
قبل اونم... قبل اون اصن مگه تاریخ عرضه اعلام کرده بودن مگه ؟ :-?

بله یک نگاه بندازین به اتفاقات قبله آپریل ، بعدم آپریل ، سپتامبر و الانم نوامبر !

یـ جوری رفتار میکنید انگار CDPR اسلحه گذاشته رو سرتون بازی رو پیش خرید کنید خوبه خودشون گفتن تا از کیفیت و ابعاد مختلف بازی مطمعن نشدید پیش خرید نکنید !!

من یادم نمیره تو تاپیک TLOU2 ملت چه تئوری های توطعه ای که درست نکرده بودن قرار بود بازی همزمان با کنسولای نسل بعدی لانچ بشه :)) کلا یـ سریا دوست دارن منفی بافی کنن بازی یـ ذره واسه نسل بعدی مارکتینگ نشده بعد فاتحه نسل هشت بازی رو خوندن باز اگه تایید میکردن کراس جن ـه یـ چیزی !!! هزار بار تکرار کردن خبری از نسخه نسل بعدی نیست بازم یک سریا باور دارن بازی قرار ـه واسه این نسل کنسل بشه یـ سریا هم که خوب میگن آره به مشکل خوردن خسته نباشید خوب معلومه به مشکل خوردن اگه به مشکل نخورده بودن که تاخیر نمیزدن
همینایی که دارن غر میزنن همونای هستن که اگه بازی با باگ و مشکل لانچ میشد CDPR رو به هفت روش ساموریا اینجا اعدام میکردن :D

پ.ن : بازی تاریخ انتشار نداشت چقدر ملت غر زدن اینجا اینا اومدن یـ تاریخ انتشار برا بازی دادن نرسیدن بهش تاخیر زدن حالا با این وضعیت اخیر که بعضی از استدیو مجبور شدن بازیشون رو تاخیر بزنن بازم دوباره تاخیر خورده دارن میگن میخوایم بازی رو بیشتر پالیش کنیم یـ سریا بازم دارن غر میزنن و این چرخه ادامه دارد !! فکر میکنید برا اینا کار نداشت بیان مثل EA از هایپ بازی سوء استفاده کنن و پالیش نشده بازی رو منتشر کنند ؟ بعد ظرف همون دو ماه پچش کنن ؟ تازه بهشون مدال کامبک هم میدادن LOL فک میکنید CDPR به عقلش نمیرسه که اگه دوباره بازی رو تاخیر بزنن سهام دار ها رو عصبانی میکنن ؟ چند میلیارد ممکنه ضرر کنن ؟ فک میکنید مثل EA نمیتونستن ددلاین تعیین کنن پدر کارمند هاشون رو در بیارن بعدم تهش بازی ناقص بیرون بدن ؟

کلا وضعیت وضعیت جالبیه الان اگه یکی مثل EA اومده بود بازی رو تاخیر زده بود الان همه خوشحال بودن چون میدونستن سابقه EA خرابه حداقل بازی بیشتر پالیش میشه ولی حالا که اینا اومدن تو این وضعیت غیر عادی دوباره تاخیر زدن CDPR محکوم به دروغ میشه

در مورد اون تیزر اولیه بازی هم بگم که همه اینجا چشم داشتیم و دیدم ویچر 3 منتشر شد با دوتا DLC شاهکار اینا اومدن بازی رو زود معرفی کردن درست ولی دیگه همه میدونستیم با وجود ویچر 3 بازی به این زودی ها منتشر نمیشه دیگه چی رو از 2013 منتظر بودید ؟ سال 2018 مارکتینگ شروع شده دو - سه سال الان استانداد استدیو های سونی و راکستار ـه در مورد نمایش و مارکتینگ بازی رو هم مشکل CDPR این بو که همه چیز رو یـ جا نشون داد کدوم سازنده ای میاد همون اول کار 48 دقیقه گیم پلی از بازیش نشون بده ؟ یـ اشتباه دیگه هم که اینا دوباره انجام دادن این بود که نکردن حداقل بزارن همون روز مراسم خبر تاخیر بازی رو منتشر کنن الان تا یـ هفته دیگه این جو منفی باقی میمونه تا یـ هفته دیگه باید شاهد انواع و اقسام تئوری توئطعه باشیم :-"

باشه ! شما طرفدار تعصبی بازی هستین هرچقدرم که بگیم بد کار کردن یا بد کار کرده یک بهونه ای و یک حرفی دارین که بزنین ! در نتیجه باشه حق با شماست !

• Like
Reactions: Solidsnake_1
این بازی ۸ سال پیش معرفی شده، تا الان یه تریلر گیم پلی درست حسابی هم در دسترس نیست از بازی. اون ۴۵ دقیقه هم معلوم نیست چقدرش اصلا مونده باشه تو بازی. فاصله بین معرفی تا عرضه تلو نزدیک ۳.۵ سال بود که این وسط مرتب تریلر و اطلاعات منتشر میشد از بازی. الان نزدیک یه دهه اس ملت منتظرن بازی عرضه بشه ولی هنوز یه تریلر درست حسابی از گیم پلی روی پلتفرم مارکتینگ بازی ( اکس باکس) نیومده. بعد داری اینو با تاخیرای تلو مقایسه میکنی ؟ cdpr فقط مونده لباس زیر و پوشک بچه سایبرپانک رو معرفی کنه تا کلکسیون تکمیل بشه
8 سال پیش با یه CGI تیزر معرفی شد، نه با نمایش in game یا انجین، دقیقا زمانی معرفی شد که ویچر 3 تو اوج ساختش بود و نگفتن هم فلان تاریخ عرضه میشه، گفتن وقتی میاد که آماده باشه! هر چند خودم این شکل معرفی رو تایید نمیکنم و به نظرم کار اشتباهی بود بهتر بود وقتی معرفی میشد که چیزی برای نمایش داشته باشن.

من همین الان رو هاردم 45 دقیقه از گیم پلی بازی رو دارم همراه با یه سری تیزر دیگه از گیم پلی! متوجه نمیشم یعنی چی چقدرش مونده تو بازی؟ این توجیهات خودتو قانع میکنه؟

وضعیت این بازی با TLOU قابل مقایسه نیست، من صرفا در مورد بحث تاخیر گفتم! تاخیر همیشه برای یه بازی خوبه، هر چند طرفدارهاش رو ناراحت کنه!

این بازی چون دیگه یکجورایی توی زمان لانچ کنسولهای نسل بعد منتشر میشه لازم هست در نظر داشته باشید که بهترین تجربه این بازی فقط روی نسل بعد هست والسلام
یادتون هست که تفاوت گرافیکی نسخه نسل هفتم و هشتم GTA V چقدر زیاد بود اما چون بین این دو نسخه حدود یکسال اختلاف زمانی بود روی همون X360 و PS3 هم خیلی فروخت اما سایبر واقعا دلیلی دیگه وجود نداره روی کنسولهای نسل حاضر بازیش کنید
خب XSX که اسمارت دلیوری داره و جای نگرانی نیست
اما سوال اینه که PS5 تکلیف بکوارد و گرفتن اپدیت بروز شده اش برای اینجور بازیا بالاخره چی شد؟
واسه همین بنظر من اونایی که روی PS4 میخوان بخرن دست نگه دارن و روی PS5 تهیه اش کنن که از هر بابتی خیالشون راحت باشه
پی سی گیمرها هم که جای نگرانی واسشون نیست و از همون ابتدا با بهترین کیفیت میتونن بازیو تجربه کنن

حرفای شما درسته. اما عملکرد cdpr چندان حرفه ای نبوده. این چندمین تاخیره? تعداد کمب از بازیها به این شدت و تعداد تاخیر خوردن. قطعا من ترجیح میدم بازی پالیش شده و بدون باگ و عالی بازی کنم تا یه چیز دم دستی. اما خوب دیگه تاخیر تا چه حد? چندتا تریلر از گیم.پلی پخش کردن مگه? اگه میگن بازی ساختش تموم شده چدا اینقد این دست اون دست میکنن? ولی حتی برا نمایش گیم پلی هم تاخیر زدن اخه. یه بازی ای ساخته شده که هیچکس ازش اطلاعات مناسبی نداره. تریلر های گیم پلی ای که دادن کلی حاشیه درست کرد. یه سری هم پشت درهای بسته بود. کاش میزدن tba و همه رو راحت میکردن. اینقدم نمیگفتن بازی امادس و فلانه. خودشون توقع رو بالا میبرن, مارکتینگشون هم ضعیفه, بعد که ملت منتظر میشن تاخیر میزنن.
امیدوارم حق این بازی رو به خاطر مارکتینگ و سیاست های عجولانه نابود نکنن...

• Like
Reactions: VENOMEM
8 سال پیش با یه CGI تیزر معرفی شد، نه با نمایش in game یا انجین، دقیقا زمانی معرفی شد که ویچر 3 تو اوج ساختش بود و نگفتن هم فلان تاریخ عرضه میشه، گفتن وقتی میاد که آماده باشه! هر چند خودم این شکل معرفی رو تایید نمیکنم و به نظرم کار اشتباهی بود بهتر بود وقتی معرفی میشد که چیزی برای نمایش داشته باشن.

من همین الان رو هاردم 45 دقیقه از گیم پلی بازی رو دارم همراه با یه سری تیزر دیگه از گیم پلی! متوجه نمیشم یعنی چی چقدرش مونده تو بازی؟ این توجیهات خودتو قانع میکنه؟

وضعیت این بازی با TLOU قابل مقایسه نیست، من صرفا در مورد بحث تاخیر گفتم! تاخیر همیشه برای یه بازی خوبه، هر چند طرفدارهاش رو ناراحت کنه!
اینا همین الان هم چیزی برای نمایش ندارن. اون ۴۵ دقیقه دقیقا رو یه کامپیوتر چندهزار دلاری با آخرین کارت گرافیک ران شده بود نه کنسول ۱۵۰-۲۰۰ دلاری . هر وقت عینا همون نمایش رو رو‌کنسول های پایه اجرا کردن من باور میکنم اینا به همچین چیزی رسیدن. تا اون موقع من هیچ دلیلی برای اعتماد به اینا ندارم. حالا یه سری هی بگن ویچر ۳! برادر ویچر ۳ نزدیک ۵ سال پیش اومد و پرونده اش بسته شد. هیچ ربطی به گندکاری شرکت سازنده رو این بازی نداره. تو این ۱۰ سال مارکتینگ این بازی دست کمی از فاجعه نداشته و خود cdpr هنوز هم داره موج سواری میکنه رو ویچر ۳ که اره ما یه همچین چیزی ساختیم و یه فری پس بدین بابت ۱۰ سال سر کار گذاشتن ملت.چرا ؟ چون ویچر ۳ رو عرضه کردن ۵ سال پیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or