Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
اینستای بازی ۳ تا پست جدید گزاشت.
135628
اومدم لینک وسطی رم بزارم که دیدم بالاتر گزاشته احمد. :D
ینی یه جوری همه تشنه اطلاعات و تریلر یا حتی شات جدیدن که پست جدید گزاشته میشه نفس ها در سینه حبس میشه.(حداقل خودم :D)

هرچند من رسما خودم رو برا عرضه بازی تو ۲۰۲۱ آماده کردم راستش با این وضع.
اینا از همین امروز ۶ ماه میخواستن برا پولیش و رفع مشکلات بازی...
دقیقا از اول اون بازه زمانی رفتیم تو قرنطینه.
واقعا دوس ندارن بازی پر باگ و ناقص بدن بیرون.
من که چند سال منتظر بودم. ترجیح میدم بازم بیشتر منتظر باشم ولی وقتی گرفتم بازی رو دیگه کامل باشه.
متاش هم خراب نشه بابت این قضیه...

البته خود بازی رو چند بار گفتن کامله و از همین الان قابل بازی. من درجریان نیستم و نمیدونم این مرحله اخر پولیش کردن و رقع مشکلات فنی و ... از راه دور و به صورت انفرادی شدنیه؟
یا نیاز به حضور در محل و همکاری گروهی داره؟

• Like
Reactions: Kiarash_united7
اینستای بازی ۳ تا پست جدید گزاشت.
View attachment 135628
اومدم لینک وسطی رم بزارم که دیدم بالاتر گزاشته احمد. :D
ینی یه جوری همه تشنه اطلاعات و تریلر یا حتی شات جدیدن که پست جدید گزاشته میشه نفس ها در سینه حبس میشه.(حداقل خودم :D)

هرچند من رسما خودم رو برا عرضه بازی تو ۲۰۲۱ آماده کردم راستش با این وضع.
اینا از همین امروز ۶ ماه میخواستن برا پولیش و رفع مشکلات بازی...
دقیقا از اول اون بازه زمانی رفتیم تو قرنطینه.
واقعا دوس ندارن بازی پر باگ و ناقص بدن بیرون.
من که چند سال منتظر بودم. ترجیح میدم بازم بیشتر منتظر باشم ولی وقتی گرفتم بازی رو دیگه کامل باشه.
متاش هم خراب نشه بابت این قضیه...

البته خود بازی رو چند بار گفتن کامله و از همین الان قابل بازی. من درجریان نیستم و نمیدونم این مرحله اخر پولیش کردن و رقع مشکلات فنی و ... از راه دور و به صورت انفرادی شدنیه؟
یا نیاز به حضور در محل و همکاری گروهی داره؟
دور کاری فک نکنم برا مراحل پالیش مشکلی ایجاد کنه تو همه قسمتای بازی اینا باید گروهی کار کنن و صد درصد مطمعن باش همین الانم دارن به صورت گروهی لایو با همدیگه کار میکنن فقط میمونه بحث لوکالیزیشن و اینا که نمیدونم همه صدا های بازی رو ضبط کردن یا نه ممکنه اونجا به مشکل بخورن چون باید حضوری انجام بشه موسیقی هم هستش که نمیدونم دقیقا وضعیتش چجوریه با همه این اوصاف به نظرم بازی به خاطر توضیع و تکثیر جهانیش دو ماهی رو تاخیر بخوره ولی خوب اینقدر اوضاع غیر قابل پیش بینی که هیچ چیزی بعید نیست ممکنه بیشتر هم طول بکشه شایدم اصلا تاخیر نخوره

آخرین ویرایش:
خوب اکانت بازی داره یکم فعالیتش رو بیشتر میکنه فعلا با معرفی تکی گنگ های بازی شروع کرده :

vyonnjg0zer41.png

Moxies

در سال 2076 پس از مرگ Elizabeth “Lizzie” Borden شکل گرفت Lizzie صاحب کلوپ شبانه و یک "ex-prostitute" بود
که با عدالت با کارگرانش رفتار می کرد و از آنها در برابر مشتری های خشن دفاع می کرد .
Mox برای اونها به معنی کسانی هست که از دختران و پسران شاغل (S*x Worker) در برابر خشونت و سوء استفاده محافظت می کند​

آخرین ویرایش:
لوگو یک سری از Gangهای بازی توی سایت رسمی بازی منتشر شده که طراحی جالبی دارن. یک Gang جدید هم معرفی شده که سر فرصت اگر اطلاعات خوبی ازش بود و کسی قبل از من قرار نداد می‌نویسم. فعلا لوگوها رو داشته باشیم:

6th Street Gang

Animals

Maelstrom

Moxes

Tyger Claw

Valentino

Voodoo Boys

خوب احمد @LiFE iS 5TrAnG3 خیلی خوشگل‌تر توی تاپیک کنسولی اطلاعات رو گذاشته بود که همون رو اینجا انتقال می‌دم :D

خوب اکانت بازی داره یکم فعالیتش رو بیشتر میکنه فعلا با معرفی تکی گنگ های بازی شروع کرده :

vyonnjg0zer41.png

در سال 2076 پس از مرگ الیزابت "لیزی" بوردن شکل گرفت لیزی صاحب کلوپ شبانه و یک ex-prostitute بود
که با عدالت با زیر دستانش رفتار می کرد و از آنها در برابر مشتری های خشن دفاع می کرد .
Mox ها از خود به عنوان کسانی که از دختران و پسران شاغل در برابر خشونت و سوء استفاده محافظت می کنند یاد میکنن​

آخرین ویرایش:
دور کاری فک نکنم برا مراحل پالیش مشکلی ایجاد کنه تو همه قسمتای بازی اینا باید گروهی کار کنن و صد درصد مطمعن باش همین الانم دارن به صورت گروهی لایو با همدیگه کار میکنن فقط میمونه بحث لوکالیزیشن و اینا که نمیدونم همه صدا های بازی رو ضبط کردن یا نه ممکنه اونجا به مشکل بخورن چون باید حضوری انجام بشه موسیقی هم هستش که نمیدونم دقیقا وضعیتش چجوریه با همه این اوصاف به نظرم بازی به خاطر توضیع و تکثیر جهانیش دو ماهی رو تاخیر بخوره ولی خوب اینقدر اوضاع غیر قابل پیش بینی که هیچ چیزی بعید نیست ممکنه بیشتر هم طول بکشه شایدم اصلا تاخیر نخوره
سی دی رسما اعلام کرد بازی تاخیر نمیخوره (:
مبلغ هیچ پری اردری هم برگشت داده نمیشه
"ما از اواسط ماه مارس از درون منازل خود در حال کار روی بازی هستیم و سعی می‌کنیم همه‌چیز را به‌خوبی پیش ببریم. به‌طوری‌که اهداف استودیو برای انتشار سایبرپانک 2077 در ماه سپتامبر همچنان سر جای خود قرار دارد و تغییری نکرده است.
انگیزه و اشتیاق زیادی برای رسیدن به این هدف داریم و به وسایل و ابزار موردنیاز برای این کار هم دسترسی داریم. از طرف دیگر استراتژی‌های بلندمدت سی‌دی‌پراجکت‌رد به‌گونه‌ای بوده که استودیو توانسته است در این سال‌ها از بدهکار شدن دوری کند و به‌علت دسترسی به منابع مالی کافی، برای زمان‌های سخت و دشواری مثل این روزها آمادگی لازم را داریم"

آخرین ویرایش:
یـ سری حرف دیگه از تهیه کننده بازی در مورد تکمیل مراحل پالیش و بسته بندی بازی :

Lots of small things left to finish Cyberpunk 2077 including first party certification, fixing / polishing until September. The game is in a complete form, it's done. Manufacturing some has been done some is ongoing and hasn't been affected. 130-150 people in QA

سی دی رسما اعلام کرد بازی تاخیر نمیخوره (:
مبلغ هیچ پری اردری هم برگشت داده نمیشه
"ما از اواسط ماه مارس از درون منازل خود در حال کار روی بازی هستیم و سعی می‌کنیم همه‌چیز را به‌خوبی پیش ببریم. به‌طوری‌که اهداف استودیو برای انتشار سایبرپانک 2077 در ماه سپتامبر همچنان سر جای خود قرار دارد و تغییری نکرده است.
انگیزه و اشتیاق زیادی برای رسیدن به این هدف داریم و به وسایل و ابزار موردنیاز برای این کار هم دسترسی داریم. از طرف دیگر استراتژی‌های بلندمدت سی‌دی‌پراجکت‌رد به‌گونه‌ای بوده که استودیو توانسته است در این سال‌ها از بدهکار شدن دوری کند و به‌علت دسترسی به منابع مالی کافی، برای زمان‌های سخت و دشواری مثل این روزها آمادگی لازم را داریم"
ینی چی برگشت نمیشه؟
خب میشه ریفاند کرد دیگه تا قبل از انتشار بازی.
دست CDPR عه مگه این قضیه؟

View attachment 136244

خوب همه چیز OK فقط باید ببینیم وضعیت این بیماری لعنتی تا پنج ماه آینده چجوری پیش میره :-?
پ.ن : بدید اون تریلر/گیم پلی رو [-o<
بازی گلده اینا بخاطر تلو تاخیر زدن، اگه سونی بازی در نیارن و فرو به نسخه فیزیکی نکنن سر تایمش بازی ریلیز میشه

بازی گلده اینا بخاطر تلو تاخیر زدن، اگه سونی بازی در نیارن و فرو به نسخه فیزیکی نکنن سر تایمش بازی ریلیز میشه
ربطی به tlou نداشت تاخیر بازی. (تاریخ انتشار اولیه بازی 1.5 ماه قبل از تاریخ انتشار تلو بود + 2 تا بازی کلا سبک و تا حدودی مخاطب های مختلف دارن + بازار بازی های cdpr روی pc خیلی خیلی بزرگه و نمیان بخاطر یه پلتفرم بازیشون رو 6-7 ماه تاخیر بزنن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or