ژانر سایبرپانکی کلا طرفدارای متعصبی داره. من خودم یه همچین حالتی دارم.
یه سری از طرفدار ها نگرانی زیادی داشتن که بازی به ریشه های سایبرپانکی وفادر نباشه و صرفا یه gta تو دنیای اینده بخواد پیاده سازی کنه.
اخیرا pc gamer یا مقاله خوب در باره وفاداری بازی به ریشه های سایبرپانک رفته.
تو بخش نتیجه گیریش گفته حالا هر تعریفی که از ژانر سایبرپانک دارید،به نظر میرسه بازی به اون استاندارد ها وفادار بوده. میگه ریزمشخصات cool این ژانر بیشتر از نمونه های قبلی تو این بازی دیده میشن. حالا از تم تاریک و کرومی گرفته تا پیشرفت های تکنولوژیک مربوط به ژانر و مسایل دیگه.
گفته سی دی پراجکت درکش از ویژگی های ستینگ مورد نطرش عمیقه و میدونی چطور رفرنس های مناسب ژانر رو تو اثرش قرار بده.
درنهایت گفته بازی احتمالا فهم عمومی از فضای سایبرپانکی رو بازنویسی میکنه(دقت کنید بازنویسی با تغییر دادن و وفادار نبودن خیلی فرق داره ها).
اخر سر هم از نطر خودش "سایبرپانک"بودن بازی از حیث وفاداری به ریشه های ژانر رو قطعی دونسته ولی خب مثل هر اثر ارزشمند دیگه ای تو هر مدیومی، به هرحال این بازی هم مولف داره و چگونگی ورود بازی و زاویه دیدگاهشون به "ژانر" چیزیه که باید وایسیم ببینیم.
در نهایت شاید فقط کسی که انتظار بنچ مارک گرافیکی داره بخوره تو ذوقش.(نه که ضعیف باشه ولی خب قرار نیست یه چیزی در حد rdr2 ببینیم) .
در سایر موارد جدا از وفاداری بازی به محیط سایبرپانک، فک نکنم تو گیم پلی و لول دیزاین و خصوصا روایت، شکی وجود داشته باشه به CDPR .
حداقل برای من وجود نداره!
اینم لینک مقاله:
Does Cyberpunk 2077 hold true to the cyberpunk genre?
چیزایی که نوشتم برا بخش نتیجه گیری مقاله بود و ترجمه دقیق هم نبود البته.