مي گشتي پيدا ميكردي.چطوری از 3.30 به 1.5 downgrade کنم؟
اينم لينك، پست دوم من همه چي رو توضيح دادم.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3538
مي گشتي پيدا ميكردي.چطوری از 3.30 به 1.5 downgrade کنم؟
اگر به FW که خود sony داده تبدیل کنی دیگه نمی شه کپی کردمن اول به 1.5 ریکاورش کردم بعد اوردمش به 3.30oe-a .حتی 2 مگ فضای خالی هم توی فلش دستگاه ایجاد کردم ولی بازم درست نشد.یه سوال هم داشتم:
اگه دستگاه رو به 3.40 (چیزی که خود سونی معرفی کرده)اپ گرید کنم می تونم بعدا به 1.5 ریکاورش کنم یا نه؟
يه سري از باگ هايي كه توي 3.30 بود رفع شده وگرنه چيز بخصوصي اضافه نشده. اگه 3.30 داري اصلا لازم نيست به 3.40 تبديل كني چون فرق زيادي ندارن.سلام خوبین
ببخشید می توینید درباره فریمور oe-3.40
توضیحاتی بدین.مثل اینکه چی کار می کنه؟
2-{خیلی مهم}
جایی رو سراغ دارین که مود چیپ psp بفروشه و وصل کنه روی psp?
قیمتش رو هم بگین بی زحمت
الان ورژن من 02/3 Oe-b هست. میتونم یهو به 40/3 Oe-a تبدیل کنم؟
سلام خوبین
ببخشید می توینید درباره فریمور oe-3.40
توضیحاتی بدین.مثل اینکه چی کار می کنه؟
2-{خیلی مهم}
جایی رو سراغ دارین که مود چیپ psp بفروشه و وصل کنه روی psp?
قیمتش رو هم بگین بی زحمت
بهتره این کار رو نکنی چون3.40 باگ داره من امتحان کردم که دارم بهت می گم حتماm3hd1 عزیز هم می دونند که باعث خرابی توی فرمور دستگاه می شه چون حتمآ قبل از همه ی ما ایشون این فرمور رو امتحان کردندالان ورژن من 02/3 Oe-b هست. میتونم یهو به 40/3 Oe-a تبدیل کنم؟

بله همينطوره. من هم خيلي جا گفتم كه توصيه نميكنم به 3.40 تبديل كنين. چون با بعضي از دستگاه ها مشكل داره البته 100 درصد نيست و روي بعضي از دستگاه ها مشكلي نداره.بهتره این کار رو نکنی چون3.40 باگ داره من امتحان کردم که دارم بهت می گم حتماm3hd1 عزیز هم می دونند که باعث خرابی توی فرمور دستگاه می شه چون حتمآ قبل از همه ی ما ایشون این فرمور رو امتحان کردند
راستی ببخشید رم 4 gig چنده؟