Custom Firmwares

من اول به 1.5 ریکاورش کردم بعد اوردمش به 3.30oe-a .حتی 2 مگ فضای خالی هم توی فلش دستگاه ایجاد کردم ولی بازم درست نشد.یه سوال هم داشتم:
اگه دستگاه رو به 3.40 (چیزی که خود سونی معرفی کرده)اپ گرید کنم می تونم بعدا به 1.5 ریکاورش کنم یا نه؟

من اول به 1.5 ریکاورش کردم بعد اوردمش به 3.30oe-a .حتی 2 مگ فضای خالی هم توی فلش دستگاه ایجاد کردم ولی بازم درست نشد.یه سوال هم داشتم:
اگه دستگاه رو به 3.40 (چیزی که خود سونی معرفی کرده)اپ گرید کنم می تونم بعدا به 1.5 ریکاورش کنم یا نه؟
اگر به FW که خود sony داده تبدیل کنی دیگه نمی شه کپی کرد
اصلا اینکارو نکن
شما هر عکسی میخوای رو با فرمت BMP روی فلش 0 ذخیره کن همون جایی که
01-12.bmp هست
اون عکس رو با این نام ذخیره کن من حدس میزنم باید مشکل flash داشته باشی
یه بار از توی setting دستگاه رو reset کن ببین میشه ؟؟؟

سلام خوبین
ببخشید می توینید درباره فریمور oe-3.40
توضیحاتی بدین.مثل اینکه چی کار می کنه؟
2-{خیلی مهم}
جایی رو سراغ دارین که مود چیپ psp بفروشه و وصل کنه روی psp?
قیمتش رو هم بگین بی زحمت

سلام خوبین
2-{خیلی مهم}
قیمتش رو هم بگین بی زحمت
يه سري از باگ هايي كه توي 3.30 بود رفع شده وگرنه چيز بخصوصي اضافه نشده. اگه 3.30 داري اصلا لازم نيست به 3.40 تبديل كني چون فرق زيادي ندارن.
3.40 هم از لحاظ ظاهري هيچ تفاوتي نداره فقط Certificate Utility حذف شده بقيش يه سري باگ بوده كه رفع شده.

الان ورژن من 02/3 Oe-b هست. میتونم یهو به 40/3 Oe-a تبدیل کنم؟

بله ميتوني.

سلام خوبین
2-{خیلی مهم}
قیمتش رو هم بگین بی زحمت

البته اینم به حرف مهدی جان اضافه کنم که در 3.40 خیلی امکانات هست
البته برای کسانی که از WIFI برای اینترنت استفاده میکنند که در 3.40 شما قدرت دانلود از
Playsation Store دارید که بتونه فایل و بازی PS1 دانلود کنه

و سرعت و محافظت از اطلاعات شما در اینترنت .

باتشکر

از تو setting کجا باید دستگاه رو ریست کنم؟؟؟؟؟
ببین ای کارایی که گفته بودی به جز اخریشو من انجام دادم بعد دستگاه رو ریست کردم بک گراند کلا سفید شده بود........عکسی هم که تو flash0 ذخیره کرده بودم نبود.

bebin kari ke gofti anjam dadam in daghighan hamoun karie ke barnameye pspesonlized anjam mide.vali man mikham ke backgraund bedoun theme zakhire beshe
man mikham bedounam ke aksi ke be onvane vwallpaper zakhire mishe kojaye flash0 dastgah mire mazerat ke fingilish neveshtam

الان ورژن من 02/3 Oe-b هست. میتونم یهو به 40/3 Oe-a تبدیل کنم؟
بهتره این کار رو نکنی چون3.40 باگ داره من امتحان کردم که دارم بهت می گم حتماm3hd1 عزیز هم می دونند که باعث خرابی توی فرمور دستگاه می شه چون حتمآ قبل از همه ی ما ایشون این فرمور رو امتحان کردند:love:
راستی ببخشید رم 4 gig چنده؟

بهتره این کار رو نکنی چون3.40 باگ داره من امتحان کردم که دارم بهت می گم حتماm3hd1 عزیز هم می دونند که باعث خرابی توی فرمور دستگاه می شه چون حتمآ قبل از همه ی ما ایشون این فرمور رو امتحان کردند:love:
راستی ببخشید رم 4 gig چنده؟
بله همينطوره. من هم خيلي جا گفتم كه توصيه نميكنم به 3.40 تبديل كنين. چون با بعضي از دستگاه ها مشكل داره البته 100 درصد نيست و روي بعضي از دستگاه ها مشكلي نداره.

به هر حال الان توصيه من 3.30 OE-A2 هست.

رم 4 گيگ هم حدود 65 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or