نه ديگه. اون 2.8 هست ماله شما 2.81 هست.با 3.10 هم من دیدم توی منوی نتورکش
کسی به من نمیگه 2.81 همون 2.8 هست یا نه؟
2.8 باشه بدون UMD ميتوني دانگريد كني.
اگه 2.81 باشه بايد به 3.03 آپگريد بشه بعد با UMD بازي GTA اونو دانگريد كنيد.
نه ديگه. اون 2.8 هست ماله شما 2.81 هست.با 3.10 هم من دیدم توی منوی نتورکش
کسی به من نمیگه 2.81 همون 2.8 هست یا نه؟

اول بايد به 1.5 ريكاور كنيد بعد به 3.10 OE تبديل كنيد.حالا میخام به 3.10 تبدیل کنم به یه مشکلی بر خوردم :biggrin1:
از 3.3oeb میشه مستقیم به 3.10 تبدیل کرد یا باید 3.3oec باشه بعد به 3.10 تبدیل کرد ممنون میشم کمک کنید
خودمم بیشتر دوست دارم 3.3oec بکنم اما بازم هرچی مشگردم همشون مستقیم از 1.5 یه 3.3oec پیدا کردم
خیلی ممنون میشم کمکم کنید![]()
![]()
بلی اگر عوض یا فرمت کنی هم فرقی ندارهبا سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم که اکه لطف کنید زود جواب بدین
این فریم ویر OE که روی PSP نصب میشه آیا از روی Memory Stick لود میشه یا روی فلش ؟
یعنی اگر مموری استیک رو عوض کنیم هنوز کپی خور هست ؟
بلی اگر عوض یا فرمت کنی هم فرقی نداره
سلام دوستان ... من الان یه پی اس پی ورژن 3.4oe دستم اومده اما میخام یه 1.5 تبدیل کنم ممنون میشم یه کمکی کنیییید![]()
![]()
![]()
![]()
اگه از داخل خود PSP فرمت كنيد خود دستگاه براي شما فولدر هاي مورد نياز رو ميسازه.دوست عزیز پس اون فولدرهای اصلی چگونه دوباره رو مموری استیک ساخته میشن ؟
آیا با فرمت کردن این اتفاق خودش میوفته یا باید دستی بسازیم ؟
یه سوال دیگه !
آیا تو Image های ISO و CSo دمو بازی ها حذف شدن ؟
یا فقط نسخه های RIP اینتورین ؟
دكمه نور LCD رو بزن وقتي رفتي داخل ريكاوري شايد اومد صفحه اش.سلام ... دباره یه مشکل جدید ممنون میشم کمکم کنید ... یه دستگاه 3.4oea یکی از دوستام گرفته وقتی میخاد وارد ریکاوری بشه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمییوفته و چند تا کلید که میزنم وارد منوی پی اس پی میشه و وقتی که پی اس پی بالا میاد اهنگ اولش و نوشته اولی که میاد و نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید :confused:
سلام ... دباره یه مشکل جدید ممنون میشم کمکم کنید ... یه دستگاه 3.4oea یکی از دوستام گرفته وقتی میخاد وارد ریکاوری بشه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمییوفته و چند تا کلید که میزنم وارد منوی پی اس پی میشه و وقتی که پی اس پی بالا میاد اهنگ اولش و نوشته اولی که میاد و نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید :confused: