Custom Firmwares

با 3.10 هم من دیدم توی منوی نتورکش
کسی به من نمیگه 2.81 همون 2.8 هست یا نه؟
نه ديگه. اون 2.8 هست ماله شما 2.81 هست.

2.8 باشه بدون UMD ميتوني دانگريد كني.

اگه 2.81 باشه بايد به 3.03 آپگريد بشه بعد با UMD بازي GTA اونو دانگريد كنيد.

خدا را شکر از درد بریک شدن هم رها شدیم پی اس پی مو فروختم یکی دیگه گرفتم بعد دان گرید اپگریدش کردم وای پی اس پی داشتن چه حالی میده!!:biggrin1:

3.3 oeb

سلام کسانی که میگن 3.3 oeb مشکلی نداره باور کنید هکمش مشکله ... نه به ps3 میتونم وصل بشم نه دوربین بهش وصل میشه گزینه دوربین داره ام روش دوربین بزاری نمیشناصه در صورتی که روی خود 3.3 سونی دوربین وصل کردم میشناسه ... بزرگترین مشکلشم اینه که وقتی به اینترنت میخای مصل بشی DNS ارور میده و نمیزاره وصل بشی دفعه اول گفتم شاید مشکل از مرکزی باشه که اینترنت میده اما بعدش خودم اکسز پوینت گرفتم اومدم وصل بشم بازم DNS ارور داد که دیگه فهمیدم 100 درصد برای فریمور دستگاه هستش
اینم از مشکلت 3.3 oeb که اصلا در ظاهر به نظر نمییاد حالا دارم الان به 3.10 تبدیل میکنم بهدش دباره خبرشو میدم که این مشکلاتی که من بهش بر خوردم 100% از فریمور دستگاه هست یا نه :cheesygri

کمک

حالا میخام به 3.10 تبدیل کنم به یه مشکلی بر خوردم :biggrin1:
از 3.3oeb میشه مستقیم به 3.10 تبدیل کرد یا باید 3.3oec باشه بعد به 3.10 تبدیل کرد ممنون میشم کمک کنید
خودمم بیشتر دوست دارم 3.3oec بکنم اما بازم هرچی مشگردم همشون مستقیم از 1.5 یه 3.3oec پیدا کردم
خیلی ممنون میشم کمکم کنید:love: :love:

حالا میخام به 3.10 تبدیل کنم به یه مشکلی بر خوردم :biggrin1:
از 3.3oeb میشه مستقیم به 3.10 تبدیل کرد یا باید 3.3oec باشه بعد به 3.10 تبدیل کرد ممنون میشم کمک کنید
خودمم بیشتر دوست دارم 3.3oec بکنم اما بازم هرچی مشگردم همشون مستقیم از 1.5 یه 3.3oec پیدا کردم
خیلی ممنون میشم کمکم کنید:love: :love:
اول بايد به 1.5 ريكاور كنيد بعد به 3.10 OE تبديل كنيد.

توضيحات بيشتر در اين تاپيك: (پس سوم رو بخون)

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3538

یه سوال ؟

با سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم که اکه لطف کنید زود جواب بدین
این فریم ویر OE که روی PSP نصب میشه آیا از روی Memory Stick لود میشه یا روی فلش ؟
یعنی اگر مموری استیک رو عوض کنیم هنوز کپی خور هست ؟

با سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم که اکه لطف کنید زود جواب بدین
این فریم ویر OE که روی PSP نصب میشه آیا از روی Memory Stick لود میشه یا روی فلش ؟
یعنی اگر مموری استیک رو عوض کنیم هنوز کپی خور هست ؟
بلی اگر عوض یا فرمت کنی هم فرقی نداره

بلی اگر عوض یا فرمت کنی هم فرقی نداره

دوست عزیز پس اون فولدرهای اصلی چگونه دوباره رو مموری استیک ساخته میشن ؟
آیا با فرمت کردن این اتفاق خودش میوفته یا باید دستی بسازیم ؟
یه سوال دیگه !
آیا تو Image های ISO و CSo دمو بازی ها حذف شدن ؟
یا فقط نسخه های RIP اینتورین ؟

سلام دوستان ... من الان یه پی اس پی ورژن 3.4oe دستم اومده اما میخام یه 1.5 تبدیل کنم ممنون میشم یه کمکی کنیییید:love: :love: :love: :love:

به تاپيك زير مراجعه كن. (پست سوم توضيحات هست)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3538

دوست عزیز پس اون فولدرهای اصلی چگونه دوباره رو مموری استیک ساخته میشن ؟
آیا با فرمت کردن این اتفاق خودش میوفته یا باید دستی بسازیم ؟
یه سوال دیگه !
آیا تو Image های ISO و CSo دمو بازی ها حذف شدن ؟
یا فقط نسخه های RIP اینتورین ؟
اگه از داخل خود PSP فرمت كنيد خود دستگاه براي شما فولدر هاي مورد نياز رو ميسازه.

ISO و CSO هيچ فرقي از لحاظ محتوايي ندارن و هيچ چيز در CSO حذف نميشه.
مگر اينكه اشاره شده باشه كه RIP شده هست.

سلام ... دستگاهم رو به 3.3oec تبدیل کردم اما بازم به اینترنت نمیتونم وصل بشم DNS ارور میده
اما به ps3 وصل شدم و مشکلی نداشتم و دوربین هم وصل شد ... بعدش من DNS دستی دادم بازم ارور داد .. !!!!!!!!!!!!!!! دیگه مغذم نمیکشه چکار باید بکنم ... !!!!!!!!!!!!!!!!:confused: :confused:

سلام ... دباره یه مشکل جدید ممنون میشم کمکم کنید ... یه دستگاه 3.4oea یکی از دوستام گرفته وقتی میخاد وارد ریکاوری بشه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمییوفته و چند تا کلید که میزنم وارد منوی پی اس پی میشه و وقتی که پی اس پی بالا میاد اهنگ اولش و نوشته اولی که میاد و نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید :confused:

سلام ... دباره یه مشکل جدید ممنون میشم کمکم کنید ... یه دستگاه 3.4oea یکی از دوستام گرفته وقتی میخاد وارد ریکاوری بشه صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمییوفته و چند تا کلید که میزنم وارد منوی پی اس پی میشه و وقتی که پی اس پی بالا میاد اهنگ اولش و نوشته اولی که میاد و نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید :confused:
دكمه نور LCD رو بزن وقتي رفتي داخل ريكاوري شايد اومد صفحه اش.

اگه نياد احتمالا فريمور رو بد نصب كرده، هر كي اين كارو كرده.

اونم كه ميگي لوگوي PSP نمياد مشكل 3.40 هست كه با بعضي از PSP ها مشكل داره. من 100 بار گفتم كه 3.40 نصب نكنين.

در ضمن سوال هاتو يه جا بنويس، يادمه اينا رو جاي ديگه هم جواب داده بودم.

نه درست نشد نور lcd رو زدم اما به یه دستگاه دیگه همینجوری بر خوردم فرستادم تهران همونجایی که خریده بود درست کردن ... :confused:

دوست عزیز
با اجازه مهدی جان شما برو داخل recovery

اونجا یه گزینه هست به اسم configuration
برو داخلش اونجا گزینه skip SCE logo رو غیر فعال کن حتما فعال هست .
باز هم تکرار میکنم ورژن 3.40 هیچ مشکلی نداره
مهدی جان معمولا ورژن 3.40 بر روی بعضی از PSP ها تنظیمات رو عوض میکنه که باید درست بشه وگرنه هیچ مشکلی نداره .

باتشکر از مهدی جان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or