Custom Firmwares

من 3.10oe-aنصب کرده بودم ولی دو تا مشکل داشت:
1-بک گراند سیو میکرد ولی وقتی restartمیکردم صفحه سیاه میشد و وقتی هم که ترن اف میکردم یا وارد بازی میشدم بعدش تم اصلی برمی گرشت.
2-location free playerبالا نمیاورد.
دیشب 3.30نصب کردم ولی بازم درست نشد.......
1.نفهميدم مشكل چيه. يكم بيشتر توضيح بده.
2.location free player بدردت نميخوره. تو همه ورژن ها اينجوريه. مگه location free player داري؟

وقتي در بخش photo يه عكس رو انتخاب مي كنم و set as wallpaper رو مي زنم background تغيير ميكنه ولي وقتي كه restart مي كنم ديگه background نيست و جاش يه صفحه سياه اومده و وقتي كه turnoff ميكنم و روشن مي كنم Them اصلي بر ميگردد و عكسه نيست.

وقتي در بخش photo يه عكس رو انتخاب مي كنم و set as wallpaper رو مي زنم background تغيير ميكنه ولي وقتي كه restart مي كنم ديگه background نيست و جاش يه صفحه سياه اومده و وقتي كه turnoff ميكنم و روشن مي كنم Them اصلي بر ميگردد و عكسه نيست.
فريمور دستگاهت چيه؟
3.40 هست؟

اول 1.5 بود بعدش 3.10 کردم حالا هم که 3.30 .قبلا که dev hook 2.71 رو1.5 نصب بوداین مشکلو نداشت.(تو محیطdevhook 2.71 عکس راحت سیو میشد ومشکلی هم نداشت.)
نميدونم مشكل از كجاست. ممكنه فريمور مشكل داشته باشه.

ميتوني به 1.5 تبديل كني و بعد دوباره 3.30 رو بريزي، ممكنه مشكل حل بشه.

توضيحات كامل در تاپيك "مقالات آموزشي PSP " هست.

اقا اگه مود جیپ نصب کنم دیگه مسئله ی ورژن حل میشه؟؟
بله دستگاه شما درست ميشه.

ميتوني مادربرد رو هم تعويض كني. با تعويض اون هم مشكل حل ميشه.

نه منظورم اینه که اگه من مود جیپ نصب کنم دیگه ورژن فرقی نمیکنه چی باشه یا بازم باید از oe ها استفاده کنم؟؟ در ضمن مودجیپ خطر بریک شدن دوباره هم داره؟

نه منظورم اینه که اگه من مود جیپ نصب کنم دیگه ورژن فرقی نمیکنه چی باشه یا بازم باید از oe ها استفاده کنم؟؟ در ضمن مودجیپ خطر بریک شدن دوباره هم داره؟
مود چيپ رو خودش دوتا فلش داره كه در واقع يكي ذخيره هست كه اگه باز هم فلش رو از كار انداختي، از اون يكي استفاده ميكني.

به طور پيش فرض فكر كنم 1.5 باشه فريمورش كه ميتوني به OE بعد خودت تبديل كني.

هر موقع هم مشكل ايجاد شد به راحتي از طريق كابل USB ميتوني فلش رو دوباره بريزي كه درست بشه. پس وقتي ديگه مود چيپ نصب ميكني ديگه بريك شدن به هيچ عنوان معني نداره.

مود چيپ رو خودش دوتا فلش داره كه در واقع يكي ذخيره هست كه اگه باز هم فلش رو از كار انداختي، از اون يكي استفاده ميكني.

به طور پيش فرض فكر كنم 1.5 باشه فريمورش كه ميتوني به OE بعد خودت تبديل كني.

هر موقع هم مشكل ايجاد شد به راحتي از طريق كابل USB ميتوني فلش رو دوباره بريزي كه درست بشه. پس وقتي ديگه مود چيپ نصب ميكني ديگه بريك شدن به هيچ عنوان معني نداره.
پس خوبه دیگه بریک نمیشه ولی جواب اون یکی سوالم را نگرفتم منظورم اینه که میتونم از FW های اورجینال سونی استفاده کنم و بازی ها را هم اجرا کنم یا نه؟؟

با سلام . دوستان در جائي فرموده بودند كه چنانچه به فيرمورهاي Oe آپگريد گردد ؤ‌ميتوان نسخه پشتيباني از فلاش تهيه نمود كه در صورت بريك شدن آنرا بازيافت نمود . ممكن است بفرمائيد كه تهيه اين پشتيبان چگونه ميسر است و با چه برنامه اي . متشكرم .

با سلام . دوستان در جائي فرموده بودند كه چنانچه به فيرمورهاي Oe آپگريد گردد ؤ‌ميتوان نسخه پشتيباني از فلاش تهيه نمود كه در صورت بريك شدن آنرا بازيافت نمود . ممكن است بفرمائيد كه تهيه اين پشتيبان چگونه ميسر است و با چه برنامه اي . متشكرم .
برنامه ای نمیخواد فقط وارد ریکاوری شو و در ادرس
advance/flash0 رو فعال کن اونوقت یه مموری روی کامپیوتر میاد به وسیله USB از اون فایلها یه کپی روی کامپیوتر بگیر همین

سلام..
بچه ها میشه بگید من دستگاه رو به 3.40oe آپدیت کنم یا نه!!؟؟آخه اوون سری که کردم به مشکل برخوردم(یادتونه که)الان دارم با 3.10oe-a2 کار میکنم و مشکلی هم ندارم...:confused: ;)

سلام..
بچه ها میشه بگید من دستگاه رو به 3.40oe آپدیت کنم یا نه!!؟؟آخه اوون سری که کردم به مشکل برخوردم(یادتونه که)الان دارم با 3.10oe-a2 کار میکنم و مشکلی هم ندارم...:confused: ;)

نه ديگه تبديل نكن، چون دوباره بعد يه مدت همون جوري ميشه.

به 3.30 Oe-a2 تبديل كن. هيچ فرقي با 3.40 نداره به اون صورت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or