Custom Firmwares

نه مشکلی پیش نمیاد
باید یک فولدر در پوشه اصلی psp به اسم iso بسازی بعد iso ها رو اونجا کپی کن
ممنون مشکل حل شد.منم همین کار رو میکردم ولی پیغام میداد که بازی قابل اجرا نیست تا اینکه یه umd گذاشتم و بازیها دیگه براحتی بالا میاد:biggrin1: .ببینم مگه کپی خور با دارک آلکس هم به umd نیاز داشت:confused:

یک سوال فنی
1-oe-a و oe-b کدومشون بهترن و چه فرقی با هم دارن؟
2-مموری کارت دستگاه رو مثل فرمت کردن درایو های معمولی تو ویندوز فرمت کنم؟
3-ایا همه ی برنامه های جانبی و بازی های کپی و ps1 روی 3.10 اجرا می شه؟

یک سوال فنی

بله همه چیز روی 3.10 اجرا میشود و oe-b اپدیت oe-a هست افتاد الان دوست عزیز

یک سوال فنی

فرقی نمیکنه ولی با psp فرمت کنی بهتره چون خودش فولدر های اصلی رو میسازه ولی اگر با ویندوز بکنی خودت باید فولدر ها را دستی بسازی

یک سوال دیگه
من از دوستم شنیدم که روی فریم ویر oe 3.10 اگر ایمیج ایزو {iso} رو همین طوری بریزیم توی مموری کارت توی پوشه گیم و یک پوشه به نام بازی اون بازی اجرا می شه ایا این درسته؟{برای بازی های ps1}
بعدش یک سوال دیگه آیا میشه بازی های ps2 رو هم روی دستگاه اجرا کرد چون تا اونجا که من می دونم تنها عیبشون همین پر حجم بودنشون هست.

می خواستم بدونم
1-اگه پی اس پی رو به 1.5 دانگرید کنیم بعدش یه ضرب 3.10 رو بریزیم اتفالقی برای پی اس پی نمی افته؟
2-تا حالا اتفاق افتاده کسی از Easy Install استفاده کنه و پی اس پیش برک بشه؟
3-برای استفاده از Easy Install باید مموری فورمت باشه و پی اس پی با شارژ بالای 75% به برق وصل باشه؟ رعایت همین موارد کافیه؟

یک سوال دیگه
من از دوستم شنیدم که روی فریم ویر oe 3.10 اگر ایمیج ایزو {iso} رو همین طوری بریزیم توی مموری کارت توی پوشه گیم و یک پوشه به نام بازی اون بازی اجرا می شه ایا این درسته؟{برای بازی های ps1}
بعدش یک سوال دیگه آیا میشه بازی های ps2 رو هم روی دستگاه اجرا کرد چون تا اونجا که من می دونم تنها عیبشون همین پر حجم بودنشون هست.

بله دوست عزیز البته باید با نرم افزار مخصوص خودش بری بازیش Eboot بسازی

خیر نمیشه بازی های PS2 را بر روی PSP فعلا اجرا کرد

می خواستم بدونم
1-اگه پی اس پی رو به 1.5 دانگرید کنیم بعدش یه ضرب 3.10 رو بریزیم اتفالقی برای پی اس پی نمی افته؟
2-تا حالا اتفاق افتاده کسی از Easy Install استفاده کنه و پی اس پیش برک بشه؟
3-برای استفاده از Easy Install باید مموری فورمت باشه و پی اس پی با شارژ بالای 75% به برق وصل باشه؟ رعایت همین موارد کافیه؟

نه خیر اتفاقی نمی افته دوست عزیز
گزارشی در این مورد نداشتیم که با استفاده از Easy installer بریک بشه یعنی تا حالا نشده
حتما باید مموریتا فرمت کن نزدی تو برقم نزدی مهم نیست ولی بزنی خیلی بهتره بله حتما PSP باید بالای 75% شارژ ذاشته باشه

می گما اگه psp بریک بشه چه خاکی باید تو سرمون بکنیم
امکان داره psp با اجرای بازی های کپی بریک بشه یا نصب نرم افزار جانبی؟

نه خیر با بازی بریک نمیشه ولی با نرم افزارهای جانبی مثلا Theme ها و نرم افزار های زیبا سازی محیط PSP امکان داره بریک شه البته جدیدآ دیگه نه
با امدن FW های OE دیگر هیچ دستگاههی بریک نمیشود
فقط برای دانگرید به 1.5 و اپگرید از 1.5 به OE احتمال سوختن هست
و برای اپگرید OEبهOE اصلا امکان بریک وجود ندارد

من یک psp با fw 3.11 اومده دستم !!! کسی نمی دونه میشه تبدیلش کرد یا نه ؟؟؟
آقا سينا، متأسفانه بايد بگم كه اصلاً حرفشم نزن . . .
اين فيرم وار آخرين فيرم وار PSP هستش و حالا حالا ها بايد صبر كني تا براش دانگريدر بياد
از اون گذشته مال 3.10 هم هنوز نيومده . . .
تازه، بنده خدا اونايي كه 2.8 داشتن حدوداً فك كنم يه 6 ماه صبر كردن تا بالاخره تونستن بكنن دستگاهشون رو 1.5 ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or