سلام من میخوام جدیدترین فریمور را روی دستگاهم نصب کنم (تازه کار هستم) اگر میشه یه لطفی کنین منو راهنمایی کنید
در ضمن من فقط میدونم الان روی دستگاهم دوهوک نصب هست و مادریردم هم TA-082 نیست
و اینکه
system information>>system software version 2.71
فقط همینا رو میدونم حالا میشه خواهشا منو راهنمایی کنید (خیلی جملاتتون تخصصی نباشه-که سر در نیارم-گفتم که تازه کار هستم)
ممنونم
دوست عزيز سلام
جديدترين فريمور هك شده 3.10 OE هست كه بدون احتياج به DEvhook , ... ميتوني بازي هاتو اجرا كني و همچنين بازي هاي PS1 رو روي اون اجرا كني.
فريمور الانت چيه؟ 2.71 هست؟ اگه 2.71 هست چه جوري بازي كپي اجرا ميكني؟ نكنه 2.71 SE هست؟
اگه الان 2.71 هست بايد اين كارها رو بكني:
1. به 2.8 اپگريد كني.
2. به 1.5 دانگريد كني.
3. در آخر هم به 3.10 OE آپگريد كني.
شما ميتوني فايل هاي نصب رو به صورت دستي كپي كني يا اينكه از Easy Install استفاده كني كه خودش برات اين كارا ميكنه و احتمال اينكه اشتباه كني و بريك بشه خيلي كمتر ميشه.
به نظر من از فايل هاي Easy Install استفاده كن نصب خيلي راحت ميشه برات، خودش فايل هاي مورد نياز رو كپي ميكنه و تو فقط PSP و روشن ميكني و فايل رو اجرا كني.
اين لينك اپگريد به 2.8 هست: (به صورت Easy Install )
http://www.psp-hacks.com/file/1039
اينم لينك دانگريد به 1.5 : (به صورت Easy Install )
http://www.psp-hacks.com/file/1040
اينم لينك 3.10 OE : (به صورت Easy Install )
http://www.psp-hacks.com/file/1049
سلام اقا مهدی
من نمیدونم فریمورم چنده فقط گفتم که اینجا اینو نوشته بود
system information>>system software version 2.71
بعد از 2.71 دیگه se نزده ولی بازی کپی . بازی میکنم
حالا se هست یا نه؟
ممنونم
فريمور دستگاه شما به احتمال زياد 1.5 هست.
يه دور دستگاه رو كامل خاموش كن (نه به حالت Sleep Mode ) پاور رو بالا نگهدار تا خاموش بشه.
بعد روشن كن Devhook و يا چيز ديگه اي رو اجرا نكن بعد برو System information ببين چي نوشته.
انجام دادم عزیز
نوشته system software version 2.71

سلام
دستگاه رو خاموش كن (كامل)
بعد روشن كن. بعد از اينكه پاور رو زدي سريع R رو نگهدار. ببين ميره تو منوي Recovery يا نه.
اگه بره كه 2.71 SE هست.
اخه اگه SE نيست چه جوري بازي كپي داري اجرا ميكني؟فکر کنم se نیست
حالا چی کار کنم
بايد اينو دانلود كني:سلام
من یه Pspورژن 1.5 دارم می خواستم جدید ترین فریمور رو روی دستگاهم نصب کنم
که همه همبرگ ها روش نصب بشه و به ورژن 1.5 برگرده
لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
نمیدونم من برا این گفتم چونکه کاری که تو گفتی انجام دادم اما به منو Recoveryاخه اگه SE نيست چه جوري بازي كپي داري اجرا ميكني؟
[/url]
سلام مهدی
میگم شرايط من هم گويا مثل LordCrazy هست ، يعنی خاموش [ Power ] کلی که میکنم و روشن میکنم ورژن دستگاه 1.5 هست و بعدش از طريق ایکون Change : UMD / Iso به 2.71 دسترسی پيدا میکنم حالا میخواستم ببينم برای تبديل به 3.10 دقيقا از روی این پست پيش برم !؟
برنامه ها رو كپي كن تو پوشه Game150 اگه اجرا نشد تو پوشه Game كپي كن.سلام
(mehdi_18 )از راهنمایت ممنون ... ورژن دستگاه من 3.10oe-a شد ولی هیچ کدوم از برنامه ها روش کار نمی کنه (مثلا امولاتور بازی های سگا) لطفا من رو راهنمایی کنید
اگه بخوام به ورژن 1.5 برگرده باید چی کار کنم
با تشکر
1.5 بايد باشه.يک سوال Psp رو در حالت 1.5 قرار بدم يا 2.71 !؟ يعنی وقتی اون فايل رو ريختم توش در کدوم حالت [ 1.5 يا 2.71 ] اجراش کنم!؟ قاعدتا 1.5 !؟