Custom Firmwares

همچین چیزی وجود نداره دوست عزیز 3.10 یک سری باگ هایی داره که رفع نشده خود من که سورس بازیم همه بازی ها را راحت با 3.03 اجرا میکنم بدون UMD

در فريمور هاي 3XX OE بعضي بازي ها زماني كه NO-UMD فعال باشه اجرا نميشن.

حالا شما چه جوري همه بازي ها رو اجرا ميكني من نميدونم.

ولي اين در تمام ورژن هاي OE صادق هست كه بعضي بازي ها بدون UMD اجرا نميشن.

آقا یه برنامه واسه آپگرید کردن ورژن 1.5 یا 2.5 به 3.3oe-c وجود داره؟البته easy instal باشه؟ممنونم میشم کمک کنید
1.5 يا 2.5 ديگه چيه؟

بالاخره كدومش 1.5 يا 2.5؟

اگه 2.5 باشه بايد به 2.8 اپگريد كني بعد به 1.5 دانگريد كني بعد 3.03 كني. اگه 1.5 باشه هم مستقيم 3.03 ميكني.

البته اول بايد OE-A رو بريزي بعد OE-B بعد OE-C

يا اينكه يه دفعه از 1.5 به 3.10 OE تبديل كني.

نه عزیز.باید اول 2.5 رو به 1.5 تبدیل کنی.خیلی باید مواظب باشی وقتی 2.5 رو به 1.5 تبدیل می کنی.

بعدش که تبدیل کردی به 3.02 Oe-a آپدیت کن و به ترتیب و پشت سر هم تا 3.10 Oe-a2 آپدیت کن.

اول باید 2.5 رو به 2.71 تبدیل کنی بعد با برنامه easy downgrade او نو به 1.5 تبدیل کنی بعد از اون easy install oe 3.02 رو نصب کن بعد به ترتیب برو بالا نا 3.10:biggrin1:

توي اين فريم ور ها oe-c يا oe-b يا oe-a كدوم بهتره ؟
اگر برنامه اي هم باشه روي همه ي اينها جواب ميده !؟
OE-C از همه بهتره. چون هر سري كه جلو ميره يعني از A به B و از B به C مشكلات و باگ هايي كه در فريمور قبلي بود برطرف ميشه.

بله رو همشون اجرا ميشه.

ببخشید اگر فریمور دستگاه oe 3.3 باشه و بخواهیم به oe 3.10 آپگرید کنیم احتمال بریک شدن چقدره؟
تو چه پيله كردي به بريك شدنا. :) حالا بذار بياد اون PSP ات بعد.

تو يكي فكر كنم پتانسيل بريك كردن داشته باشي. :)

وقتي 3.03 OE داشته باشي ديگه خيالت خيلي راحته اگه مشكلي پيش بياد ميتوني با كپي كردن فلش يا با ريكاوري به 1.5 دوباره رديفش كني.

بچه ها فردا یا پی فردا psp میرسه بدستم.گفته 1.5 ژاپنی هستش.میخواستم به 3.3 oe-c تبدیلش کنم بصوری easy instal .اگه میشه آروم آروم بگید چکار کنم و لینک برنامه ها رو هم بیزحمت بدید.ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or