Custom Firmwares

بچه ها از بین این ورژن های 3.3 و 3.1 و.. اینا که oe دارن کدومشون بهتره که بدون دنگ و فنگ بازی ها رو بیاره بالا و یکم دربارشون توضیح بدی بیزحمت.

بچه ها از بین این ورژن های 3.3 و 3.1 و.. اینا که oe دارن کدومشون بهتره که بدون دنگ و فنگ بازی ها رو بیاره بالا و یکم دربارشون توضیح بدی بیزحمت.
بهترين فريمور OE ورژن 3.10 هست.

درباره چي توضيح ميخواي؟ نحوه اجراي بازي يا نحوه نصب فريمور؟

بهترين فريمور OE ورژن 3.10 هست.

درباره چي توضيح ميخواي؟ نحوه اجراي بازي يا نحوه نصب فريمور؟

ببخشید فریمور دستگاه من همین 3.10 oe-a منتهی خیلی از بازی ها را اجرا نمی کنه.شاید یکی دوتا من بازی ها را میریزم داخل isoبنظتون مشکل از کجاست در صمن من اصلا از UMD استفاده نمی کنم.

ببخشید فریمور دستگاه من همین 3.10 oe-a منتهی خیلی از بازی ها را اجرا نمی کنه.شاید یکی دوتا من بازی ها را میریزم داخل isoبنظتون مشکل از کجاست در صمن من اصلا از UMD استفاده نمی کنم.
پیشنهادی که من به شما میکنم اینه که اصالا 3.10 نصب نکنید همون 3.03Oe-c از همه فعلا بهتره

پیشنهادی که من به شما میکنم اینه که اصالا 3.10 نصب نکنید همون 3.03Oe-c از همه فعلا بهتره

حقیقتش من خودم این را نریختم رو دستگاهم دادمم جایی اینکار را کردن که متاسفانه تر زدن توش رفته.حالا بنظر شما من خودم می توانم از همین ورژن تغییرش بدم به 3.03 که شما می گید؟آیا خطر سوختن psp هست؟یا نه؟چون من خودم می ترسیدم دادم دست این آقا منتهی اینجوری کرد.اگر لطف کنید من را راهنمایی کنید ممنوتون میشم

فربد جان این 3.10 Oe هیچ مشکلی نداره.بگذار باشه.خیلی هم درست کار می کنه.اگر به 3.10 Oe-a کار می کنی مشکل داره به 3.10 Oe-a2 آپدیت کن.هیچ مشکلی من ندیدم و نداره.

دوست عزيز بعضي بازي ها رو حتما بايد با UMD اجرا كني.

اونايي كه اجرا نميشن مشكلش همينه.

در ضمن من 3.10 دارم و تا حالا هيچ گونه مشكلي هم نداشتم.

ربطي نداره كه 3.10 مورد داشته باشه.

به نظر من يه 3.03 برنگردون چون 3.10 هيچ مشكلي نداره.

مهدی جان من دستگاهم 2.71 بود از umd هم استفاده نمی کردم.الان اگر بخوام او بازی های که باید حتما umd باشه استفاده کنم کاره خاصی باید انجام بدم؟آیا باید umd بخصوصی داخل دستگاه باشه؟یا از همان umd نسخه demo دستگاهم می توانم استفاده کنم؟

مهدی جان من دستگاهم 2.71 بود از umd هم استفاده نمی کردم.الان اگر بخوام او بازی های که باید حتما umd باشه استفاده کنم کاره خاصی باید انجام بدم؟آیا باید umd بخصوصی داخل دستگاه باشه؟یا از همان umd نسخه demo دستگاهم می توانم استفاده کنم؟
برو تو منوي ريكاوري بعد Configuration بعد Use No_UMD رو Enable كن.

هر UMD اي كه باشه هيچ فرقي نداره.

بازي ها رو خودت تست كن اگه بدون UMD اجرا شد كه هيچي اگه نشد با UMD هم تست كن اگه Iso بازي مشكل نداشته باشه اجرا ميشه.

همچین چیزی وجود نداره دوست عزیز 3.10 یک سری باگ هایی داره که رفع نشده خود من که سورس بازیم همه بازی ها را راحت با 3.03 اجرا میکنم بدون UMD

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or