خوب وقتی تو 2 نبوده عمرا تو 3 باشه(نمیان که خرابش کنن!بهتر می شه بدتر نمی شه! )طاهر جون تو ویرایش 3 مشکل سیو وجود داره هنوز البته من تو ویرایش 2 این مشکلو نداشتما!
بابا بیخیال رفیق چرا انقدر گیر می دی به این بنده خدا!:dطاهر حان جان یه سوالی:من پی اس پیم تو کشو م بود بعد من کشو رو محکم بستم فقط میخواستم بودنم با این ضربه بلایی سرش میاد واصلا با چه ضربه هایی بلا سر پی اس پی میاد؟
دشمنت شرمنده!:dشرمنده طاهر جون اولاشه دیگه مطمئنا اولاش برای تو هم اینجوری بوده
من امتحان کردم، همون جوری بود بعد از آپدیت حالا اگه مستقیمن به ورژن ۴ آپدیت کنم نمیدونم ولی از ورژن ۳ که سیو ها هم خراب شده بود به ۴ آپدیت کردم درست نشدhttp://dls2.pspgen.com/5/5-50-prometheus-v3-rev4_1289569430.zip
تو پست اول موجود بود!(ویرایش 2)
طاهر جون تو ویرایش 3 مشکل سیو وجود داره هنوز البته من تو ویرایش 2 این مشکلو نداشتما!
من تایید میکنم چون قبل از آپدیت به نسخه ۳ من با نسخه ۲ بدون مشکل داشتم بازی میکردم یعنی وقتی به نسخه ۲ آپدیت کردم مشکلی برای Save بازیهام پیش نیومد ولی با آپدیت به نسخه ۳ خراب شدنخوب وقتی تو 2 نبوده عمرا تو 3 باشه(نمیان که خرابش کنن!بهتر می شه بدتر نمی شه! )
جلل خالقمن تایید میکنم چون قبل از آپدیت به نسخه ۳ من با نسخه ۲ بدون مشکل داشتم بازی میکردم یعنی وقتی به نسخه ۲ آپدیت کردم مشکلی برای Save بازیهام پیش نیومد ولی با آپدیت به نسخه ۳ خراب شدن
سلامطاهر جان سلام داداش بازی psp چی جدید بازی کردی؟
احتمالن اون نقطهها پیکسل سوخنه باشن!!سلام طاهر جون داداش من تو صحفه ی ال سی دی پی اس پیم سه تا نقطه ی سفید پیدا کردم
دمت گرم چه کار کنم؟!
البته بازم پی اس پیمو خاموش کردم وقتی هم خاموش بود اون نقطه ها رو دیدم البته نقطه ها تو حالت عادی معلوم نیستن و تو نور فقط میبینمشون لطفا بکمکید منو!احتمالن اون نقطهها پیکسل سوخنه باشن!!
اگه پیکسل سوخته باشن کاری نمیشه کرد