با این توضیحات که دادی من مطمئنتر شدم پیکسل سوخته هستالبته بازم پی اس پیمو خاموش کردم وقتی هم خاموش بود اون نقطه ها رو دیدم البته نقطه ها تو حالت عادی معلوم نیستن و تو نور فقط میبینمشون لطفا بکمکید منو!
باید ال سی دی عوض کنم؟!با این توضیحات که دادی من مطمئنتر شدم پیکسل سوخته هست
اگه پیکسل سوخته باشه جز عوض کردن LCD درست نمیشه و نکته مهمتر چندتا پیکسل ارزش نداره که بخوای LCD رو عوض کنی:dباید ال سی دی عوض کنم؟!
نه آقا ممنونم ازت یعنی میگی سه چهار تا نقطه که دیده نمیشه مگر اینکه دقیق بشی ارزش عوض کردن lcd رونداره؟اگه پیکسل سوخته باشه جز عوض کردن LCD درست نمیشه و نکته مهمتر چندتا پیکسل ارزش نداره که بخوای LCD رو عوض کنی:d
حالا باز صبر کن آقای طاهری بیاد ببین چی میگه، اصلن شاید من اشتباه کرده باشم
خوب معلوم نه!نه آقا ممنونم ازت یعنی میگی سه چهار تا نقطه که دیده نمیشه مگر اینکه دقیق بشی ارزش عوض کردن lcd رونداره؟
یه سوال دیگه اون lcd رو که تعویض کنم منظورم ال سی دی که جدید انداختم به کیفیت فابریکش میرسه ؟
پی اس پیتون کپی خور دائم هست دیگه؟اگر آره اول به این آپدیت کنید بعد دوباره خبرم کنید!:سلام آقا فریمور من 3.80 است چند وقت بود با فریمورش کار نداشتم الام می خوام فریمورش و افزایش بدم چکار کنم؟؟
مدل پی اس پیتون چیه؟3000 یا 2000?سلام به همه پچه های تاپیک psp
یه چند ماهی نبودیم
میخوام پی اس پی رو آپدیت کنم
ورژنش هم 5.00 m33-6 هست
کپی دائم
الان بهترین فریمویر چیه؟
به کدوم ورژن آپدیت کنم؟
اگه ممکنه لینک بدین
خیلی خیلی ممنون
وقتی میگه کپی دایم منظورش 1000 یا 2000 ه........مدل پی اس پیتون چیه؟3000 یا 2000?
ههههه هواسم نبودوقتی میگه کپی دایم منظورش 1000 یا 2000 ه........
3000 که کپی موقته.............